Nyt on aika voida hyvin! Suomen suosituimmat valmennukset ja treeniohjelmat varmistavat, että saat parhaan mahdollisen tuloksen.

Tehokkaat painonhallintavalmennukset miehille

column_1_image.alt

5 KILOA POIS

Tehokas painonpudotusvalmennus vain miehille! Noudata pelkkää ruokavaliota tai ruokavalion ja treeniohjelman suunnitelmaa!

Tutustu ja lähde mukaan!

column_2_image.alt

KETO49®

KETO49® on tiukka 7 viikon dieetti kirjaimellisesti isoille pojille. Valmennuksen avulla poltat rasvaa ja pudotat painoa niin että näkyy ja tuntuu. Tuloksia saa aikaan myös pelkällä ruokavaliolla, mutta valmennuksessa on tarjolla myös treenisisältöä, jonka voi suorittaa helposti myös kotioloissa.

Tutustu ja lähde mukaan!

column_3_image.alt

SUPERDIEETTI®

SUPERDIEETTI® on helppo ja turvallinen, mutta erittäin tehokas laihdutusvalmennus. Tarvitset vain puhelimen tai tietokoneen, keittiövaa’an ja itsesi. SUPERDIEETTI®-valmennuksen voi käydä läpi myös ilman liikuntaa, ja jos haluaa liikkua, senkin voi hoitaa vaikka omassa olohuoneessaan.

Tutustu ja lähde mukaan!

column_1_image.alt

VHH

VHH on loistava verkkovalmennus miehille, jotka tykkäävät syödä! VHH:n avulla opit vain syömään fiksummin ja pitämään painosi hallinnassa. Ruokavalio on niin tehokas, että saat tuloksia myös ilman kuntorääkkejä. Toki valmennuksessa on tarjolla vinkkejä myös hyötyliikuntaan.

Tutustu ja lähde mukaan!

Asiakkaamme Aku oli mukana SUPERDIEETTI®-valmennuksessa ja kertoi kokemuksiaan:

"Etenkin näin korona-aikaan etänä ja oikeastaan etänä muinakin aikoina viihtyvän ihmisen oli hyvä saada oma ruokavalio, liikkuminen ja elintavat tasapainoon. Useiden epäonnistuneiden yritysten ja monen vuoden ajan painon kanssa jojoilun jälkeen on ollut mahtavaa huomata mitä sain aikaan ja vielä hienompi on tunne siitä, että uskon vahvasti myös jatkavani ohjeistettujen ruokavalion sekä säännöllisen liikunnan noudattamista myös jatkossa."

Lue Akun tarina kokonaan

Liikuntaa & hyvinvointia miehille

column_1_image.alt

VOIMAVARAVALMENNUS

Voimavaravalmennus ei tähtää pelkästään tehokkaaseen fyysisen kunnon kohotukseen, vaan energiatasojen, elämänlaadun ja onnellisuuden kehittämiseen. Kovia tuloksia ei metsästetä rääkillä, päinvastoin. Valmennuksen tavoitteena on tehdä sinusta oman hyvinvointisi asiantuntija, jolla on työkalut jatkuvaan itsensä kehittämiseen.

Tutustu ja lähde mukaan!

column_2_image.alt

SPORT™

SPORT™ on kokonaisvaltainen valmennus sekä vasta-alkajille että ammattilaisille, jossa treenataan omien tavoitteiden mukaan, helposti verkkovalmennuksen avulla. Palkintona on parempi kunto, liikkuvuutta ja kestävyyttä, fiksumpi ruokavalio sekä tulokset, jotka näkyvät myös peilistä.

Tutustu ja lähde mukaan!

column_3_image.alt

MIESTEN KOTITREENIVALMENNUS

Miesten kotitreenivalmennuksessa parannat lihaskuntoa, kestävyyttä, hapenottokykyä ja liikkuvuutta. Valmennus sopii kaikille, jotka haluavat harjoitella tehokkaasti ja toiminnallisesti kotiympyröiss

Tutustu ja lähde mukaan!

column_1_image.alt

VOIMAHARJOITTELU

Lisää voimaa ja lihasta uuden Voimaharjoittelu-verkkovalmennuksen avulla. Tämän valmennuksen avulla kasvatat voimatasoja ja parannat yleistä terveyttä, toimintakykyä ja lihastasapainoa. Ammattitaitoiset valmentajat antavat sinulle tavoitteesi mukaiset työkalut, pitävät luentoja ja vastaavat henkilökohtaisesti kysymyksiisi.

Tutustu ja lähde mukaan!

column_2_image.alt

NEXT LEVEL

Toiminnalliseen harjoitteluun perustuva NEXT LEVEL -valmennus tuo treeniohjelmaasi jotain uutta joka viikko. Näiden monipuolisten treenien avulla pidät treenimotivaation korkealla ja lisäät voimaa ja kestävyyttä kroppaasi.

Tutustu ja lähde mukaan!

Asiakkaamme Petri on ollut mukana SPORT™-valmennuksessa, näin hän kertoo:

"Mitä on siis saatu aikaiseksi? Reilu 40kg on hävinnyt vartalosta (tänään - 41kg aloituksesta), josta varmaan suurin osa rasvaa. Verenpaine lääkitys jäi kokonaan pois viime keväänä kun paineet alkoivat olla luvuissa 100/60 ollen pahimmillaan 170/100. Nyt mennään 115/74 keskiarvoissa."

Lue Petrin tarina kokonaan

Rapakuntoisille ja herkkukierteessä painiville

column_1_image.alt

Rapakunnosta eroon 30 päivässä

Liian monelle rapakuntoiselle liikunnan aloittaminen tyssää alkuunsa. Me päätimme korjata ongelman ohjelmalla, jossa edetään maltilla ja tarjotaan sopivasti haastetta ja hyvää oloa. Jos siis olet rapakunnossa, nyt on sinun vuorosi nauttia liikkumisesta ilman turhautumista ja syyllisyyden tunnetta!

Heitä hyvästit rapakunnolle ja aloita elämäsi tärkein kuukausi samantien!

Tutustu ja aloita heti!

column_3_image.alt

Pysäytä herkkukierre

PYSÄYTÄ HERKKUKIERRE -valmennuksen tavoitteena on, että opit itse vaikuttamaan omaan syömiskäyttäytymiseesi ja muuttamaan sitä. Tämä tapahtuu vaiheittain, koska etenemällä pienin askelin saavutetaan varmemmin pysyviä tuloksia.

Valmennus avaa silmäsi todellisuudelle, pakottaa sinut pysähtymään haasteesi edessä ja kohtaamaan sen.

Tutustu ja aloita heti!


Haluatko maksaa liikuntaeduilla?