Reseptit

Reseptivinkki - Paahdettu kurpitsakeitto

Reseptivinkki - Paahdettu kurpitsakeitto

07.12.2021 1 min lukuaika

Olet ulkoilemassa aurinkoisessa pakkassäässä. Lumi narskuu kenkiesi alla kävellessäsi, poskiasi kipottaa ja hengityksesi höyryää kylmässä säässä. Mitä mielesi halajaa? Ehkäpä kupillista lämpimänä höyryävää ja vastustamattomalta tuoksuvaa kurpitsakeittoa? Tämä paahdettu kurpitsakeitto on täydellinen pakkassään ruoka, testaa ja ihastu!
Lue lisää
Herkullinen Lyonin kana -annos.

Reseptivinkki - Lyonin kana

16.11.2021 1 min lukuaika

Syksyn pimenevät ja viilenevät illat vaativat herkullisia, lämpimän mausteisia uuniruokia. Jos et ole vielä testannut Lyonin kanaa, nyt viimeistään on sen aika! Tämä herkullinen pääruoka vie makumatkalle upeaan Ranskaan ja tekee perinteisestä kanaruoasta arjen luksusta. Ota resepti talteen ja ihastu!
Lue lisää
Reseptivinkki - Bataattisipsit

Reseptivinkki - Bataattisipsit

26.10.2021 1 min lukuaika

Etsitkö terveellisempää naposteltavaa illanistujaisiin tai leffailtaan? Kun mielesi halajaa seuraavan kerran jotain suolaista naposteltavaa, kokeile tätä bataattisipsireseptiä! Bataattisipsit ovat nopeat valmistaa sekä terveellisempi vaihtoehto perinteisille perunalastuille. Testaa vaikka seuraavana viikonloppuna!
Lue lisää

Omena-luumu tuorepuuro lasipurkissa, jossa päällä omenan viipaleita ja vadelmia

Reseptivinkki - Omena-luumu tuorepuuro

12.10.2021 1 min lukuaika

Tämä herkullinen tuorepuuroresepti on arkiaamun pelastus! Syksyisen omena-luumu tuorepuuron teet valmiiksi edellisenä iltana ja nautit seuraavana aamuna. Tämä aamiainen on proteiinipitoinen, täyttävä ja vieläpä helppo valmistaa, kannattaa testata!
Lue lisää
Kanaa, parsakaalia ja couscousia uunipellillä. Helppo kanaresepti.

Reseptivinkki - Kana-couscouspelti

03.09.2021 1 min lukuaika

Kun väsyttää ja on kiire, kannattaa päivällinen valmistaa uunissa. Tämä kanaruoka valmistuu käden käänteessä: kana, kasvikset ja couscous uunipellille ja pian päivällinen on valmis syötäväksi. Ota kanaresepti talteen ja kokeile jo tänään!
Lue lisää
Huli huli -kana-annos. Herkullinen kanaresepti.

Reseptivinkki - Huli huli -kana

27.07.2021 1 min lukuaika

Tämä kanaruoka vie kielen mennessään! Huli huli -kana on ihanan makuista ja tuo mukavaa vaihtelua arjen ruokiin. Katso resepti!
Lue lisää

Reseptivinkki - Makuvesiä

Reseptivinkki - Makuvesiä

16.06.2021 1 min lukuaika

Makuvesien avulla huolehdit säännöllisestä nesteytyksestä erityisesti kesäaikaan. Ota resepti talteen ja kokeile jo tänään!
Lue lisää
Pikkelöity punakaali -resepti

Reseptivinkki - Pikkelöity punakaali

16.06.2021 1 min lukuaika

Punakaalista valmistat loistavan lisukkeen niin juhla- kuin arkipöytään! Tämä pikkelöity punasipuli -resepti on mukavan mausteinen. Ota resepti talteen!
Lue lisää
FITFARMin Flanksteak savupaprikaöljyllä resepti

Reseptivinkki - Flank steak savupaprikaöljyllä

16.06.2021 1 min lukuaika

Flank steak on helppo valmistaa grillissä! Aterian lisukkeeksi sopii täydellisesti vaikkapa grillissä valmistetut lohkoperunat, paahdetut tomaatit tai kukkakaalipyre.
Lue lisää

Rahka-appelsiinijäätelö-annos.

Reseptivinkki - Appelsiinijäätelö

17.05.2021 1 min lukuaika

Itse tehty jäätelö voi kuulostaa hankalalta valmistaa, mutta se on oikeasti todella helppoa. Tässä jäätelöresepti, joka maistuu koko perheelle!
Lue lisää
Reseptivinkki - Frozen-rahka

Reseptivinkki - Frozen-rahka

23.02.2021 1 min lukuaika

Tämä ihana terveellinen välipala vie pois pahimman jäätelönhimon. Käy nappaamassa resepti talveen ja tee välipala valmiiksi pakastimeen!

Lue lisää
FITFARMin kylmäsavulohimunakas-resepti.

Reseptivinkki - Kylmäsavulohimunakas

21.01.2021 1 min lukuaika

Luksus munakas! Tämä herkullinen munakas tuo aamuihin ja välipaloihin juhlan tuntua. Kannattaa ehdottomasti kokeilla, nam!
Lue lisää


1 2 3 8 Seuraava

Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Huom! Tätä valmennusta/kurssia ei voi maksaa liikuntaedulla.