03.01.2022 1 min lukuaika

Värikkäät kasvistäytepaprikat

Ainekset:

  • 65 g Polar 5% raastettuna
  • Yhteensä 200 g kasviksia: ½ paprika, kesäkurpitsa, punasipuli ja porkkana
  • Mausteet: suola, pippuri, paprikajauhe, valkosipulijauhe ja chilimausteseos
  • (sipaisu kookosöljyä)

Valmistusohje:

Punnitse puolikas paprika ja punnitse loput kasvikset niin että yhteispaino on 200 g. Kuutioi kesäkurpitsa, sipuli ja porkkana pieneksi kuutioksi. Sipaise pannulle kookosöljyä ja paista kasviksia kunnes ne ovat saaneet hyvin väriä. Mausta.

Aseta puolikas paprika uunipellille ja mausta se kevyesti suolalla ja pippurilla. Täytä paprika kasvistäytteellä ja ripottele juustoraaste päälle. Mausta kevyesti chilimausteseoksella. Kypsennä uunissa 175–200°C n. 10–15 minuuttia, kunnes paprika on kypsynyt ja juusto gratinoitunut päälle.

Vinkki! Riippuen ruokavaliostasi, tarjoile paprika esim. lohkoperunoiden tai avocadon kera. Voit myös lisätä täytteeseen riisiä tai käyttää siinä esim. nyhtökauraa, kanaa tai jauhelihaa tehdäksesi annoksesta ruokaisamman.

Tämä resepti sopii loistavasti esimerkiksi Superdieetti®-valmennuksemme ruokavalioon!

Katso myös: Paahdettu kurpitsakeitto


Huom! Tätä valmennusta/kurssia ei voi maksaa liikuntaedulla.