Artikkelit

Nainen iloitsee liikunnasta. FITFARMin uuden Eroon rapakunnosta 30 päivässä -kurssin avulla kohotat kuntoasi tehokkaasti.

Heitä hyvästit rapakunnolle ja nauti liikkumisesta

28.04.2020 2 min lukuaika

Rapakunnosta eroon 30 päivässä -kurssi syntyi asiakkaidemme toiveesta, sillä saimme jatkuvasti pyyntöjä, että meillä olisi ohjelma heille, jotka aloittavat liikkumisen ihan alusta. Jos haaveilet paremmasta kunnosta ja olet jämähtänyt sohvalle, lue lisää.
Lue lisää
Stressaantunut nainen. FITFARMin Stressi haltuun -valmennuksen avulla lievität stressin oireita päivittäisten työkalujen avulla.

Mistä tunnistan liiallisen kuormittavan stressin?

21.04.2020 1 min lukuaika

Mistä tunnistan kuormittavan stressin? Stressivalmentaja Miia Huitti kirjoitti stressistä. Jos sinulla on näitä oireita, on tärkeää tehdä asialle jotain!
Lue lisää
Hiilihydraatin lähteitä

Hiilaridieetti? Kenelle ja miksi?

18.04.2020 2 min lukuaika

Kun aloitetaan dieetti, ruokavaliomuutokset yleensä koskevat hiilihydraatteja, eli kyseessä on ns. "hiilaridieetti". Ruokavalio, joka sisältää vähän hiilihydraatteja on hyvä valinta painonpudotukseen ja rasvanpolttoon mutta sen kanssa pitää olla tarkkana jos liikuntaa tulee harrastettua paljon.
Lue lisää

Mies nostaa käsipainoa kuntosalilla. Mitä salitreenien jakoisuudet oikein tarkoittavat?

Treeniohjelman jakoisuus - mitä se tarkoittaa?

16.04.2020 3 min lukuaika

Treeniohjelmia on monenlaisia ja eniten kysymyksiä aiheuttaa treeniohjelmien jakoisuudet. Mitä ne tarkoittavat ja mikä jakoisuus kannattaa valita? Lue lisää!
Lue lisää
Mies juoksee metsäpolulla. FITFARMin RUN-juoksuvalmennus sopii kaikille juoksuharrastuksesta kiinnostuneille, myös aloittelijoille.

Juoksu on parasta lähiliikuntaa

03.04.2020 2 min lukuaika

Juoksu on monipuolista ja se on mahdollista missä vain kunhan jalassa on sopivat lenkkarit. Se on itseasiassa ehkä parasta lähiliikuntaa. Miksi? Lue lisää!
Lue lisää
Nainen istuu ulkona ja tuijottaa maisemaa. FITFARMin Stressi haltuun -kurssin avulla saat päivittäisiä työkaluja stressin hallintaan.

Tue jaksamistasi uudenlaisessa arjessa

03.04.2020 2 min lukuaika

Olemme kaikki nyt yhteisen maailmanlaajuisen uhan, stressin ja paineen alla. Huolta aiheuttaa taloudellinen tilanne, lähimmäisten terveys ja muut arjen muutoksen. Miten stressistä voi palautua ja miten mieltä voi tyynnyttää?
Lue lisää

Nainen seisoo onnellisena kukkulan päällä. KETO49-ketodieetti auttaa tehokkaassa rasvanpoltossa.

KETO49®-osallistujien kokemuksia ja vinkkejä uusille ketoilijoille

27.03.2020 7 min lukuaika

Jokin sisälläsi sanoo, että tämä KETO49® tosiaan voisi onnistua, kyllä sinä pystyt. Voiko tällaisella tosiaan jaksaa ja voiko tätä ylipäänsä pystyä noudattamaan? Lue lisää!
Lue lisää
Nainen miettii ja katsoo järvelle. FITFARMin Lempeämpi minä -valmennus perustuu itsemyötätuntoon.

Itsemyötätunto päihittää piiskurin

18.03.2020 2 min lukuaika

Itsemyötätunnon harjoittaminen kohottaa tutkitusti onnellisuutta ja hyvinvointia. Jos siis jatkuvasti piiskaat itseäsi epäonnistumisista ja pelkäät epäonnistumisia, kannattaa jatkaa lukemista.
Lue lisää
Nainen kokkaa vähähiilihydraattista ateriaa. VHH on loistava ravintovalmennus pysyvän elämäntapamuutoksen tekemiseen.

Asiakkaiden kokemuksia VHH-valmennuksesta 2

11.03.2020 3 min lukuaika

VHH:ssa keskitytään terveellisen ruokavalion peruspilareihin ja tavoitteena on, että valmennuksessa mukana olevat oppivat mahdollisimman paljon ravinnosta, jotta pysyvän elämäntapamuutoksen tekeminen olisi mahdollista.
Lue lisää

FITFARMin VEGE-valmennuksen ruokavalioon kuuluva tofuburgeri.

Sekasyöjästä vegaaniksi - valmentajan tarina

04.03.2020 3 min lukuaika

VEGE-valmentaja Jani Sassi alkoi miettimään ravintoa hieman tarkemmin. Mikä tukisi hänen aktiivista elämäntapaa parhaiten ja mikä olisi kehityksen kannalta kaikista optimaalisin vaihtoehto? Jani siirtyi pikkuhiljaa vegaaniruokavalion pariin ja tässä artikkelissa hän kertoo tarinansa sekasyöjästä vegaaniiksi.
Lue lisää
Iloinen painoa pudottanut nainen pellolla. FITFARMIN SUPERDIEETTI-valmennus on turvallinen valinta painonpudotukseen.

Kokemuksia 12-viikkoisesta SUPERDIEETISTÄ

03.03.2020 5 min lukuaika

Vuoden 2018 12 viikkoa kestävä SUPERDIEETTI-valmennus oli huippu ja sai mahtavaa palautetta asiakkailtamme. Lue asiakkaiden palautteita ja inspiroidu!
Lue lisää
Macrametyö roikkumassa seinällä. Jutta Larm järjesti kotinsa ja se teki kodista voimapaikan.

Jutan mietteitä: Kodin järjestäminen teki kodistamme voimapaikan

27.02.2020 2 min lukuaika

Istupa hetkeksi alas ja mieti, miltä haluaisit kotisi näyttävän. Mikä kotisi järjestyksessä häiritsee sinua tällä hetkellä kaikkein eniten? Tartu ensimmäisenä toimeen sinua eniten häiritsevään asiaan.

Lue lisää


1 2 3 16 Seuraava

LIITY SÄHKÖPOSTILISTALLE JA SAA ILMAISIA VINKKEJÄ