Artikkelit

Jutta Larm haluaa, että mahdollisimman moni voisi hyvin ja tästä syystä FITFARMilla on mahtavat Black Friday tarjoukset!

Jutta: Ai että mua ärsyttää!

26.11.2021 2 min lukuaika

Tekosyitä ja selittelyjä... Nyt on alettava toimia ja tekemään töitä unelmiensa eteen ja lopettaa selittely! Lue blogista, mikä Juttaa ärsyttää ja miten hän aikoo ratkaista tämän ärtymyksensä!
Lue lisää
Nainen rentoutuu rentoutusharjoituksen avulla onnelisen näköisenä hymyillen

Rentoutusharjoitukset rauhoittavat kehon ja mielen

04.11.2021 2 min lukuaika

Rentoutusharjoitukset auttavat meitä saavuttamaan rauhan kiireisen arjen keskellä. Tämä Juha Larmin rentoutusharjoitus auttaa kehoasi ja mieltäsi rauhoittumaan päivän päätteeksi ja auttaa sinua nukahtamaan. Kokeile harjoitusta jo tänä iltana!

Lue lisää
Keski-ikäinen nainen ihailee onnellisena syksyistä maisemaa

Näin voit kehittää hyvinvointiasi Flassi® -menetelmän avulla

26.10.2021 2 min lukuaika

Tässä artikkelissa Flassi® -menetelmän kehittäjä Laura Seppälä (Ph.D) kertoo, miten Flassi® -valmennus auttaa sinua ymmärtämään ja kehittämään omaa hyvinvointiasi.
Lue lisää

Nainen tanssii onnellisena sateessa auringon laskiessa

Sinulla on valta omaan asenteeseesi ja onnellisuuteen

19.10.2021 1 min lukuaika

Mitä onnellisuus on? Entä millainen yhteys kiitollisuudella ja onnellisuudella on? Millainen merkitys näillä on hyvinvointimme kannalta? Tässä artikkelissa Flassi® -menetelmän kehittänyt Laura Seppälä (Ph.D.) vastaa kysymykseen, johon kaikki ovat etsineet vastausta: Kuinka olla onnellinen?
Lue lisää
Mies pitelee selkäänsä kesäsäässä

Alaselkä jumissa? Kokeile näitä täsmäliikkeitä!

13.10.2021 2 min lukuaika

Onko sinullakin alaselkä jumissa? Oletko pohtinut, mikä aiheuttaa alkaselkäkipua tai alaselän särkyä? Tässä artikkelissa pureudutaan alaselkäkivun syihin ja siihen, mikä auttaa alaselän särkyyn. Artikkelissa annetaan myös täsmäliikkeitä, joita fysioterapeutit suosittelevat tällaisista ongelmista kärsiville.
Lue lisää
Terveellisiä ruoka-aine vaihtoehtoja levitettynä puiselle pöydälle

Millainen on terveellinen ruokavalio?

08.10.2021 3 min lukuaika

Millainen rooli ravinnolla on kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa? Entä miten terveellinen ja terveyttä edistävä ruokavalio koostetaan? Tässä artikkelissa pureudutaan suomalaisiin ravitsemussuosituksiin ja siihen, miksi olisi tärkeää syödä terveellisesti. Tätä artikkelia ei kannata jättää lukematta!
Lue lisää

Sporttinen mies solmii kengännauhojaan syksyisessä säässä vuoristossa

Näin liikunta vaikuttaa psyykkiseen hyvinvointiin

29.09.2021 2 min lukuaika

Miten liikunta vaikuttaa psyykkiseen hyvinvointiin ja jaksamiseen? Mitkä ovat yleiset liikuntasuositukset ja miten ne voi saavuttaa? Tämän artikkelin luettuasi suhtaudut liikuntaan ja liikkumiseen eri tavalla kuin ennen!
Lue lisää
Iloinen nainen käyttää älypuhelinta. Verkkovalmennus tuo ohjeet ja valmentajan tuen älypuhelimeesi.

6 syytä miksi jokainen tarvitsee valmentajan

09.08.2021 3 min lukuaika

Oletko tehnyt suunnitelman tavoitteesi saavuttamiseen? Joskus se onnistuu yksin, mutta usein parempi vaihtoehto on ottaa ammattitaitoinen valmentaja projektin tueksi. Miksikö? Tästä blogikirjoituksesta löydät 6 hyvää syytä!
Lue lisää
Valmentaja Jessica Reiman näyttää maastaveto-tekniikkaa.

Treenitekniikka - Maastaveto

22.06.2021 1 min lukuaika

Mietitkö oikeaoppista tekniikkaa maastavetoon? Tämän videon katsomalla näet miten maastaveto tehdään, otahan opit talteen!
Lue lisää

Valmentaja näyttää helpon kotitreenin

4 liikkeen helppo kotitreeni alakropalle

18.06.2021 1 min lukuaika

Nämä 4 helppoa liikettä on helppo tehdä omassa olohuoneessa, kesämökillä tai lähipuistossa. Tarvitset itsesi, hieman tilaa ja vastuskuminauhan. Kokeile heti!
Lue lisää
Mies seisoo kallionkiellekkeellä ja nauttii upeista maisemista.

Sitä saa, mitä tilaa

17.06.2021 2 min lukuaika

"Urheilijat ja muusikot ovat menestyksekkäästi käyttäneet mielikuvitustaan tavoittelemiensa asioiden saavuttamiseksi. Taitoa harjoitetaan ohjatulla mielikuvaharjoittelulla, jolla pyritään luomaan haluttu tilanne mieleen ja käymään sitä ennakolta läpi. Parasta on, että tätä harjoittelua voi tehdä kuka tahansa aivan tavallisessa elämässä ja harjaantua siinä erinomaiseksi!"
Lue lisää
Likaisia tiskejä, jotka odottavat pesemistä

Huomenna vai tänään?

17.06.2021 2 min lukuaika

Tiskikasa ja korkea pyykkivuori odottavat edelleen vuoroaan. Näiden ja muiden asioiden lykkääminen aina seuraavalle päivälle voi kuulostaa hyvältä idealta, mutta aiheuttaa usein ylimääräistä stressiä. 24 h -harjoitus auttaa sinua viemään asioita eteenpäin ja tekemään asioita tänään huomisen sijaan. Lue lisää mistä on kyse!
Lue lisää


1 2 3 16 Seuraava

Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Huom! Tätä valmennusta/kurssia ei voi maksaa liikuntaedulla.