Artikkelit

Nainen pitelee puhelinta, josta näkyy Fitfarmin verkkovalmennuksen sisältöä.

Mitkä ovat verkkovalmennusten konkreettiset hyödyt?

08.06.2022 4 min lukuaika

Verkkovalmennus on loistava ja edullinen tapa oman hyvinvoinnin kasvattamiseen. Tästä blogista löydät tietoa verkkovalmennusten konkreettisista hyödyistä, lue lisää!
Lue lisää
3 syytä lähteä mukaan uuteen FITBACK & DELTS -treenivalmennukseen

3 syytä lähteä mukaan uuteen FITBACK & DELTS -treenivalmennukseen

18.05.2022 2 min lukuaika

FITBACK & DELTS -treenivalmennus on viimein täällä! Millaisia meidän treenivalmennukset yleisesti ovat ja miksi sinunkin kannattaisi lähtee mukaan tähän huikeaan uutuusvalmennukseen? Tämän artikkelin luettuasi tiedät!
Lue lisää
Rauhoittuminen ja meditaatio

Rauhoittuminen ja meditaatio

04.03.2022 1 min lukuaika

Milloin viimeksi olet pysähtynyt ja rauhoittanut mielesi läsnä olevaan hetkeen? Rauhoittumisen tärkeyttä ei voi korostaa liikaa ja jo minuutinkin mittaisella meditaatioharjoituksella voi katkaista kiireen ja huolen tunteen. Lue lisää läsnäolon tärkeydestä ja meditaation helppoudesta tästä artikkelista!
Lue lisää

Kun jaksaminen on äärirajoilla, energiaa ei riitä mihinkään. Nainen kaatamassa väsyneenä kahvia kahvikuppiin.

Mitä tehdä kun ei yksinkertaisesti jaksa?

28.01.2022 3 min lukuaika

Väsyttää, energiaa ei riitä mihinkään ylimääräiseen ja elämä on yhtä selviytymistä. Mitkä asiat vaikuttavat jaksamiseen ja miten jaksamista voi oikein parantaa? Tästä artikkelista löydät hyviä vinkkejä parempaan jaksamiseen!
Lue lisää
Nopea ja helppo taukojumppa, kuvassa liike rintarangan avaus.

Nopea ja helppo taukojumppa

09.12.2021 2 min lukuaika

Mielesi ja kehosi kaipaavat taukoja töiden tai muuta keskittymistä vaativan tekemisen lomaan. Tämä taukojumppa on nopea, mutta saat aktivoitua sillä koko kehosi. Jumppa sisältää 7 helppoa liikettä, jotka voit toteuttaa niin toimistolla kuin kotonakin etätöiden lomassa. Kannattaa testata ja ottaa mukaan jokapäiväiseksi rutiiniksi!
Lue lisää
Jutta Larm haluaa, että mahdollisimman moni voisi hyvin ja tästä syystä FITFARMilla on mahtavat Black Friday tarjoukset!

Jutta: Ai että mua ärsyttää!

26.11.2021 2 min lukuaika

Tekosyitä ja selittelyjä... Nyt on alettava toimia ja tekemään töitä unelmiensa eteen ja lopettaa selittely! Lue blogista, mikä Juttaa ärsyttää ja miten hän aikoo ratkaista tämän ärtymyksensä!
Lue lisää

Nainen rentoutuu rentoutusharjoituksen avulla onnelisen näköisenä hymyillen

Rentoutusharjoitukset rauhoittavat kehon ja mielen

04.11.2021 2 min lukuaika

Rentoutusharjoitukset auttavat meitä saavuttamaan rauhan kiireisen arjen keskellä. Tämä Juha Larmin rentoutusharjoitus auttaa kehoasi ja mieltäsi rauhoittumaan päivän päätteeksi ja auttaa sinua nukahtamaan. Kokeile harjoitusta jo tänä iltana!

Lue lisää
Keski-ikäinen nainen ihailee onnellisena syksyistä maisemaa

Näin voit kehittää hyvinvointiasi Flassi® -menetelmän avulla

26.10.2021 2 min lukuaika

Tässä artikkelissa Flassi® -menetelmän kehittäjä Laura Seppälä (Ph.D) kertoo, miten Flassi® -valmennus auttaa sinua ymmärtämään ja kehittämään omaa hyvinvointiasi.
Lue lisää
Nainen tanssii onnellisena sateessa auringon laskiessa

Sinulla on valta omaan asenteeseesi ja onnellisuuteen

19.10.2021 1 min lukuaika

Mitä onnellisuus on? Entä millainen yhteys kiitollisuudella ja onnellisuudella on? Millainen merkitys näillä on hyvinvointimme kannalta? Tässä artikkelissa Flassi® -menetelmän kehittänyt Laura Seppälä (Ph.D.) vastaa kysymykseen, johon kaikki ovat etsineet vastausta: Kuinka olla onnellinen?
Lue lisää

Mies pitelee selkäänsä kesäsäässä

Alaselkä jumissa? Kokeile näitä täsmäliikkeitä!

13.10.2021 2 min lukuaika

Onko sinullakin alaselkä jumissa? Oletko pohtinut, mikä aiheuttaa alkaselkäkipua tai alaselän särkyä? Tässä artikkelissa pureudutaan alaselkäkivun syihin ja siihen, mikä auttaa alaselän särkyyn. Artikkelissa annetaan myös täsmäliikkeitä, joita fysioterapeutit suosittelevat tällaisista ongelmista kärsiville.
Lue lisää
Terveellisiä ruoka-aine vaihtoehtoja levitettynä puiselle pöydälle

Millainen on terveellinen ruokavalio?

08.10.2021 3 min lukuaika

Millainen rooli ravinnolla on kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa? Entä miten terveellinen ja terveyttä edistävä ruokavalio koostetaan? Tässä artikkelissa pureudutaan suomalaisiin ravitsemussuosituksiin ja siihen, miksi olisi tärkeää syödä terveellisesti. Tätä artikkelia ei kannata jättää lukematta!
Lue lisää
Sporttinen mies solmii kengännauhojaan syksyisessä säässä vuoristossa

Näin liikunta vaikuttaa psyykkiseen hyvinvointiin

29.09.2021 2 min lukuaika

Miten liikunta vaikuttaa psyykkiseen hyvinvointiin ja jaksamiseen? Mitkä ovat yleiset liikuntasuositukset ja miten ne voi saavuttaa? Tämän artikkelin luettuasi suhtaudut liikuntaan ja liikkumiseen eri tavalla kuin ennen!
Lue lisää


1 2 3 15 Seuraava

Huom! Tätä valmennusta/kurssia ei voi maksaa liikuntaedulla.