Riina pudotti 17 kiloa FITFARMin SPORT-valmennuksessa muuttamalla elämäntapansa ja lisäämällä liikuntaa.

Vasemmanpuolinen kuva on otettu vuonna 2016, keskimmäinen juuri ennen kesäkuun 2019 SPORT™-valmennuksen alkua ja oikeanpuolimmainen SPORT™-valmennusten jälkeen. Riina on pudottanut kokonaisuudessaan 17kg, joista 7kg lähti valmennuksen aikana. 

Riinan tarina

"Mun tarina on varmaan hyvin paljon samanlainen kuin monella muullakin. Olen tunnesyöjä ja paino on jojoillut viimeisen 10 vuoden aikana. 

Molempien raskauksien aikana painoa kertyi. Lapsieni syntymien jälkeen onnistuin pudottamaan aina painoa itsekseen, vailla kuitenkaan minkäänlaista tietämystä siitä että rankalla diettaamisella ja syömättömyydellä tekee itselleen vain haittaa. 
Olen nyt viimeiset pari vuotta liikkunut melko säännöllisesti ja monipuolisesti ilman mitään sen kummempia tavoitteita, saanut pudotettua painoa ihan kohtuu lukemiin, mutta en ollut yhtään välittänyt mitä suuhuni laitan. Ajatusmallini monen vuoden ajan oli se että kun kuitenkin liikun niin eihän sillä nyt ole väliä mitä syön.. 
2019 kesäkuun alussa menin ensimmäistä kertaa IN-body mittaukseen, jossa tulokset olivat melko karuja. Viskeraalista rasvaa oli todella reilusti yli sallitun rajan. 
 
Kesäkuun lopussa aloitin ensimmäisen Sport-valmennuksen. Tavoitteeni oli saada terve kroppa sekä sisäisesti ja ulkoisesti ja nyt on jo 3. Sportti menossa.
 
Onhan tämä ollut melkoiset 6 kuukautta. Valmennuksen aikana painoa on pudonnut 7 kiloa, kroppa tiivistynyt ja vaatekoko on pienentynyt. Valmennuksessa olen oppinut ennen kaikkea syömään oikein, oikeaa ruokaa säännöllisesti. Aluksi puntaroin joka aterian, nyt mennään silmämääräisesti. Ruokavalioita on helppo noudattaa ja jos herkkuja syödään, silloin syödään ilman morkkiksia. Se on elämää se ja herkutella saa kun on perusjutut kunnossa mihin palata. 
 
Vaikka suurimman painonpudotuksen tein ennen sporttia on suurin ero ollut omassa jaksamisessa ja kokonaisvaltaisessa olossa. Itsetunto on parantunut huimasti ja olen oppinut olemaan armollisempi itselleni ja omalle peilikuvalle. 
Salitreenejä teen 3×viikossa + 2 juoksu/kävelylenkit koiran kanssa.
Helppoahan se ei aina ole sovittaa omia harrastuksia kiireiseen arkeen, kun on omat työt, puolison työt ja koko perheen harrastukset, mutta koen että olen parempi äiti ja jaksan paremmin kotonakin, kun otan itselleni sen tunnin omaa aikaa. Treenit suunnittelen valmiiksi joka viikolle milloin teen ja minä päivänä käyn. Poikkeuksiahan tulee ja aina ei pääse, mutta sitten pistetään suunnitelmat uusiksi. 
 
Tykkään tosi paljon Matiaksen tyylistä valmentaa. Viikkolivet ja videot on tärkeä osa koko valmennusta, jotka tsemppaa ja tuo ymmärrystä siitä miksi tehdään ja miten tehdään. Levon merkitys treenaamisessa on ollut mulle myös yksi uusi asia, jossa on myös vielä parannettavaa ettei homma mene suorittamisen puolelle. Rentoa meininkiä huipussa Sport-porukassa ja tietysti Matiaksen salitreenit on täyttä timanttia!
 
Vuosi 2020 jatkuu tietysti Sportin matkassa.
- Riina"
Riina osallistui SPORT™-valmennukseen. SPORT™ sisältää monipuolisen treeniohjelman ja terveellisen ruokavalion ja se sopii kaikille liikunnallisesta elämäntavasta kiinnostuneille!


Haluatko maksaa liikuntaeduilla?