Onnistujat

Onnellinen äiti suukottaa vauvaa vuoren huipulla

Näin Anne oppi rakentamaan tasapainon kiireisen vauva-arjen keskelle!

21.10.2021 3 min lukuaika

Vauva-arki on ihanaa, mutta silloin saattaa helposti unohtua omasta itsestä huolehtiminen. Lue Annen tarina, kuinka hän oppi yhdistämään vauva-arjen ja terveelliset elämäntavat FITMAMA®-valmennuksen avulla, samalla saavuttaen huikeita tuloksia!
Lue lisää
Petrin huikea muodonmuutos ennen ja jälkeen elämäntapamuutoksen. Petri onnistui Fitfarmin kanssa.

Vaa'an lukema järkytti - näin Petri lähti liikkeelle painonpudotuksessa

27.08.2021 2 min lukuaika

Eräällä uimahallikäynnillä Petri sattui nousemaan vaa'alle, jonka lukema järkytti häntä niin paljon, että hän halusi melkein itkeä! Hän lähti ensin mukaan ilmaiseen Go Fat Go -valmennukseen ja jatkoi sitten vielä 12 viikon pituiselle Superdieetille. Miten Petri kuvailee elämäntapamuutostaan, mitä hän oppi ja millaisia tuloksia hän saavutti? Lue Petrin tarina!
Lue lisää
Noran kokemuksia ennen ja jälkeen kuvat FITMAMA®-valmennuksesta.

Nora pääsi ylimääräisistä kiloista eroon FITMAMA®-valmennuksen avulla!

29.07.2021 2 min lukuaika

Nora kaipasi apua väsymykseen, lihasmassan kasvattamiseen ja kropan kiinteytymiseen raskauden jälkeen. Hän päätti lähteä mukaan FITMAMA®-valmennukseen, jonka aikana hän saavutti tuloksia todella nopeasti! Katso Noran huikeat muutoskuvat ja lue miten valmennusjakso sujui!

Lue lisää

Kirsin kokemuksia ja ennen ja jälkeen kuvat KETO49®-valmennuksen jälkeen

Kirsi pudotti -17 kg ketogeenisen ruokavalion avulla

15.06.2021 2 min lukuaika

Kirsi sai sysäyksen elämäntaparemontille helmikuussa 2019 kun hän kävi terveystarkastuksessa ja huomasi kuinka suuri vaa'an lukema oli. Hän pudotti omatoimisesti 30 kg ja päätti sitten lähteä pudottamaan loppuja kiloja KETO49®-dieetille. Lue millaisia tuloksia Kirsi sai 7 viikon aikana!
Lue lisää
Joonan kokemuksia ja muutoskuvat FITFARMin VHH-ravintovalmennuksesta.

Joona onnistui mahtavasti VHH-valmennuksen avulla

15.06.2021 1 min lukuaika

Voiko 8 viikon pituisen verkkovalmennuksen aikana onnistua? Tätä Joonakin mietti, mutta päätti silti lähteä mukaan. Hänellä putosi valmennuksen aikana huikeat 7 kg ja huikean muutoksen näkee myös kuvista!
Lue lisää
VHH-ravintovalmennuksessa saat pitää kaurapuurosi.

-11 cm vyötäröstä VHH-ravintovalmennuksen avulla

23.01.2021 2 min lukuaika

Asiakas ymmärsi VHH-ravintovalmennuksen avulla, että ihmeitä ei tehdä viikossa tai kahdessa, vaan tuloksia saavuttaa kun tekeminen on pitkäjänteistä ja treenit ja ruokavalio tuntuvat hyvältä. Millaisia tuloksia asiakas saavutti? Käy kurkkaamassa blogistamme!
Lue lisää

FITFARMin Bikini Challenge® -valmennuksessa mukana ollut Minna esittelee upeita muutoskuviaan ja kertoo kokemuksistaan..

Minnan kokemuksia uudistuneesta Bikini Challenge® -valmennuksesta!

19.01.2021 1 min lukuaika

Minna osallistui uudistuneeseen Bikini Challenge® -valmennukseen ja sai valmennuksen aikana tukea ja apua valmentajilta onnistuakseen tavoitteissaan. Katso Minnan upeat muutoskuvat!

Lue lisää
Päivi osallistui FITFARMin Superdieetti®-valmennukseen ja esittelee kuvassa tuloksiaan ja kertoo jutussa kokemuksistaan.

Superdieetti®: Päiviltä lähti yhteensä yli 30cm kuudessa viikossa!

14.01.2021 1 min lukuaika

Päivi oli mukana 6 viikon Superdieetti®-valmennuksessa, jonka aikana hän karisti -30cm ympäri vartaloa. Hänen olonsa on paljon pirteämpi ja liikkuminen on helpompaa. Lue lisää Päivin kokemuksia valmennuksesta!
Lue lisää
FITFARMin VHH-valmennukseen osallistunut asiakas kertoo kokemuksiaan valmennuksesta, sekä esittelee ennen ja jälkeen kuvia.

VHH: Susanna oppi olemaan itselleen armollisempi!

07.01.2021 1 min lukuaika

Susanna lähti mukaan VHH-valmennukseen voidakseen taas nukkua paremmin ja saadakseen lisää energiaa. Hän onnistui tavoitteissaan hienosti ja siinä sivussa lähti myös painoa ja senttejä karisi ympäri vartaloa. Lue hänen kokemuksensa valmennuksesta ja katso upeat muutoskuvat!
Lue lisää

FITFARMin Superdieetti®-valmennukseen osallistunut Leena kertoo kokemuksiaan valmennuksesta.

Superdieetti®: Leenan matka sai pysäyttävän käänteen!

10.12.2020 1 min lukuaika

Leenan matka Superdieetti®-valmennuksessa alkoi juuri niin kuin hän toivoi, mutta kaikki kuitenkin muuttui valmennuksen puolessa välissä. Hän oli jo saanut pudotettua painoaan toivomallaan tahdilla, mutta jotakin tapahtui ja pudotetut kilot tulivat takaisin. Leena oli onnellinen, että lähti valmennukseen mukaan ja valmennus saikin paljon suuremman merkityksen kuin painonpudottamisen.  Lue koko tarina ja mitä valmennuksen aikana tapahtui!
Lue lisää
FITFARMin Superdieetti®-valmennukseen osallistunut asiakas kertoo kokemuksiaan ja esittelee upeita tuloksiaan.

Superdieetti®: Asiakkaan upea kiinteytyminen!

03.12.2020 1 min lukuaika

Asiakas oli mukana Superdieetti®-valmennuksessa ja hän sai upeita tuloksia. Tämä on hieno esimerkki siitä, kuinka painon ei tarvitse aina pudota kymmeniä kiloja ja silti voi saada näkyviä tuloksia. Lue lisää asiakkaan kokemuksia verkkovalmennuksesta!
Lue lisää
FITFARMin Superdieetti®-valmmennukseen osallistuneen Annikin kokemuksia.

Kun tavoitteena on voida paremmin

26.11.2020 4 min lukuaika

Jos jonkin onnistujatarinan haluat lukea, niin se on tämä! Annikki on tavallinen perheenäiti, joka elää tavallista kiireistä arkea, johon liittyvät tavalliset haasteet. Tähän tarinaan on monen niin helppo samaistua. Kuinka pystyt selättämään jokapäiväiset haasteet ja saavuttamaan tavoitteesi?

Annikki päätti panostaa itseensä ja saavutti upeita tuloksia, jotka eivät olleet pelkästään ulkoisia vaan myös niitä pään sisäisiä! Lue ja inspiroidu!

Lue lisää


1 2 3 24 Seuraava

Huom! Tätä valmennusta/kurssia ei voi maksaa liikuntaedulla.