VHH-valmennuksen parasta antia on sen yksinkertaisuus

Asiakkaastamme tuli VHH-valmennuksen aikana energisempi, positiivisempi ja huomattavasti itsevarmempi. Lue lisää mitä kaikkea mahtui hänen matkaansa. 

Painonpudotus tehokkaasti käyntiin ketodieetin avulla

"Aloitin vuoden alussa Keto49-valmennuksella. Valmennus oli hyvä ja tehokas, tiputin sillä reilut 10kg. Ketogeeninen ruokavalio ei vaan ollut "minun juttu" loppuelämän ruokavaliosi, sillä se on mielestäni aika tiukka ja rajoitti liikaa esim. sosiaalista elämääni. Koska en pysynyt ketoosissa, aloin lipsumaan aterioista ja herkuttelu palasi kuvioihin. Pian 10kg olikin palannut kehoon.

Tulosten ylläpitäminen on melko yksinkertaista

Keväällä näin, että Fitfarmilla on vähähiilarinen valmennus, jota halusin kokeilla. Ajattelin, että se on lempeämpi kokonaisuus ja sopisi paremmin pidemmän tähtäimen ruokavalioksi. En ollut väärässä, sillä ruokavalioon kuuluu esim. puuroa ja paljon eri värejä. Ravintolassakin on helppoa löytää itselle sopivia annoksia.

Ohjeet ovat ihanan yksinkertaiset. Kun teet mitä käsketään, niin tuloksia tulee varmasti. Valmennuksen parasta antia on sen yksinkertaisuus. Kaloreita ei tarvi laskea ja salille ei ole pakko mennä. Itse en ole käynyt muualla kuin kävelyllä ja silti paino on tippunut ja pysynyt poissa. Hiljalleen liikkumisen ilo alkaa tarttumaan ja harkitsen jopa salijäsenyyttä, saa nähdä miten käy.

FITFARMin VHH-valmennukseen osallistunut asiakas esittelee upeita muutoskuviaan ja kertoo kokemuksistaan.

Elämänmakuista painonhallintaa

Matias Koistinen on hyvä valmentaja. Hän on ihana, selkeä ja jämpti. Mahdollisuus suurempiin tuloksiin olisivat olleet suuret, mutta Koistinen on saanut minut ymmärtämään, että elämiseen kuuluu myös herkut tai lasi viiniä silloin tällöin, kunhan se ei jää päälle. En siis ole kieltänyt niitä itseltäni, kunhan taas seuraavana päivänä palaan ruotuun.

Oloni on energisempi ja positiivisempi valmennuksen jälkeen. Innostun nykyään uusista asioista herkemmin ja olen huomattavasti itsevarmempi. Sosiaalinen elämäni on vilkastunut.

Valmennus päättyi heinäkuussa, mutta samoilla ohjeilla olen pystynyt jatkamaan edelleen ja tähän päivään mennessä olen tiputtanut jo 22kg."

VHH eli vähähiilihydraattinen ruokavaliovalmennuksen ideana on pudottaa painoa ilman kituuttamista, lempeällä tavalla. Katso seuraava lähtö ja lähde mukaan kohti terveellisempää elämää!Haluatko maksaa liikuntaeduilla?