Tutustu FITFARMin valmentajiin!

FITFARM on saanut alkunsa vuonna 2010, jolloin Jutta Larm perusti yrityksemme ja alkoi tarjoamaan verkkovalmennuksia kuluttajille ensimmäisenä Suomessa. Yrityksessämme työskentelee tänä päivänä tiimi, joka koostuu huippuammattitaitoista alan ammattilaisista. Pääset tutustumaan heihin tarkemmin alla!

block_image.alt

SONJA KRAPI

Heipsan! Olen Sonja, energinen liikuntatieteiden maisteri. Pääaineenani olen opiskellut valmennus- ja testausoppia ja sivuaineina muun muassa liikuntapsykologiaa ja ravitsemustiedettä. Lisäksi olen Akateeminen Personal Trainer. Minulle on tärkeää kehittää omaa ammattitaitoani säännöllisesti ja tällä hetkellä opiskelenkin urheiluravitsemusta.

Omaan pitkän kilpaurheilutaustan, mutta tällä hetkellä liikun omaksi iloksi. Arvostan liikunnan aikaansaamaa vahvaa kehoa ja sen tuomaa energistä oloa. Olen aina nauttinut liikunnasta ja ollut kiinnostunut hyvinvointiin liittyvistä asioista, jonka vuoksi olenkin varmasti päätynyt tälle alalle. Olen myös kova penkkiurheilija, herkuttelija ja intohimoinen eri asioiden tutkiskelija.

Valmentaminen on minulle intohimo. On mahtava fiilis, kun ihmiset löytävät voimavaroja omaan elämäänsä ja pääsevät saavuttamaan omia unelmiaan, saavat itseluottamusta ja onnistumisen kokemuksia ja tekevät oivalluksia oman elämänsä suhteen. Valmennusfilosofiassani yhdistyy tutkittu tieto, käytännön kokemus ja tekemisen ilo! Näen ihmisen aina kokonaisuutena ja tähän olen saanut hyviä näkökulmia esimerkiksi liikuntapsykologian ja ravitsemustieteen opintojen, oman valmennuskokemukseni sekä kilpaurheilutaustani kautta. Valmentajana olen motivoitunut, omistautunut, ratkaisukeskeinen ja kannustava sekä tarvittaessa osaan olla myös vaativa.

"Sonjan kanssa työpäivä vierähtää hujauksessa ja hän on viihdyttävää seuraa. Sonja on myös rempseä, määrätietoinen ja välittävä ihminen." - Valmentaja Lilian.

block_image.alt

LILIAN SNÄLL

Moikka! Olen Lilian, crossfittia harrastava ja pian valmistuva liikuntatieteiden maisteri! Pääaineenani on liikuntafysiologia ja sivuaineena psykologia. Opintojen kautta olen saanut vahvan ja kokonaisvaltaisen teoriapohjan ihmisen fysiologian, liikunnan ja terveyden saralta. Lisäksi olen Akateeminen Personal Trainer. Oppeja on kertynyt myös oman kilpaurheilutaustan sekä valmennuskokemuksen kautta. Koen tärkeäksi päivittää ja syventää omaa ammatillista osaamistani jatkuvasti.

Kilpailuhenkisen luonteeni takia tykkään haastaa itseäni fyysisesti niin treeneissä kuin kilpailuissakin. Rakastan myös uusien taitojen oppimista. Tavoitteellisen treenaamisen vastapainoksi tykkään liikkua luonnossa, pelata pallopelejä, herkutella ja vain chillata.

Minulle tärkeitä arvoja ovat mm. liikunnallinen elämäntyyli, terveys ja yleinen jaksaminen arjessa. Opiskelun myötä minulle on vahvistunut, että haluan auttaa muita voimaan hyvin, pääsemään tavoitteisiinsa sekä olla lisäämässä terveiden päivien määrää elämässä. Valmennan pilke silmäkulmassa ja kannustavalla otteella huomioiden asiakkaan kokonaisvaltaisesti.

"Lilian eli kavereiden kesken Lilli on nauravainen, toimelias ja aito ihminen. Lilianin kanssa kaikista ideoista keksii aina pikkasen parempia, unelmien työkaveri siis!" - Valmentaja Sonja

block_image.alt

MATIAS KOISTINEN

"Olen Koistisen Matias. Valmennuskokemusta minulle on vuosien saatossa kertynyt kaikenlaisista asiakkaista. Olen valmentanut niin painonpudottajia kuin huippu-urheilijoitakin.

Perheeseeni kuuluu kaksi ihanaa tyttöä ja vaimo, sekä Rontti-koira. Perheen kanssa vietetty vapaa-aika ja ulkoilu on parasta vastapainoa kaikelle muulle."

block_image.alt

ROOSA KOISTINEN

"Hei! Olen Roosa Koistinen, sertifioitu personal trainer sekä joogaopettaja. Olen liikuttanut jo tuhansia naisia FITFARMin valmennuksissa. Omiin treeneihini kuuluvat salitreenaamisen lisäksi kotitreenit sekä kehonpainotreenit.

Minun mielestäni avain kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin piilee vahvassa ja toiminnallisessa kehossa, jossa palautumiselle, rauhoittumiselle ja kehittymiselle annetaan aikaa. Lisäksi on tärkeää, että kehoa ravitaan riittävästi, monipuolisesti ja tavoitteita tukien."

Huom! Tätä valmennusta/kurssia ei voi maksaa liikuntaedulla.