Treenaa missä ja milloin sinulle sopii!

Tiesitkö, että kotona treenaaminen voi olla aivan yhtä tehokasta ja hauskaa kuin kuntosalilla harjoittelu? Toisille omassa kodissa tapahtuva ztreenaus vain sopii paremmin ja toisille taas kuntosali saattaa olla esimerkiksi niin kaukana, ettei se ole arjessa kestävä vaihtoehto. Myös tiukat aikataulut saattavat ohjata harjoittelemaan mieluummin kotona, juuri silloin kuin omaan kalenteriin sopii.

Näillä FITFARMin valmennuksilla pääset harjoittelemaan omasta kodistasi käsin. Valmennukset eivät vaadi erillisiä laitteita tai tarvikkeita – tai jos kotitreenisettiä tarvitaan, lähetetään se sinulle kotiin. Kun treenaus on ajasta ja paikasta riippumatonta, on se helppo sovittaa juuri omaan arkeen. Lämpimästi tervetuloa mukaan kotitreenivalmennuksiimme!

Treenaa kotona näissä valmennuksissa:

column_1_image.alt

HOME Easy

HOME Easy -valmennus auttaa kotitreenauksen alkuun huomioiden aloittelijoiden tarpeet ja kannustaen liikkumiseen ihanan porukan mukana. Saat valmennuksen alkaessa oman kotitreenisetin valmennuksen tueksi!

TULE MUKAAN!

column_2_image.alt

HOME Intense

HOME Intense on jo hieman liikuntaa harrastaneille kotitreenaajille, jotka haluavat lähteä mukaan tavoitteellisempaan harjoitteluun. Saat valmennuksen alkaessa oman kotitreenisetin valmennuksen tueksi!

TULE MUKAAN!

column_3_image.alt

FLOW

FLOW yhdistää joogaa, pilatesta ja rentoutusta kokonaisuudeksi, jonka kaikki harjoitukset voit suorittaa kotoa käsin. Löydä lempeästi voimaa, liikkuvuutta ja mielenrauhaa!

TULE MUKAAN!

column_1_image.alt

FitMama®

FitMama on äideille suunniteltu valmennus, jonka harjoitukset on suunniteltu odotusaikaan ja vauva-arkeen sopivaksi. Valmennuksen ruokavaliossa on myös huomioitu imetyksen erityisvaatimukset.

TULE MUKAAN!

column_2_image.alt

TINY WAIST™

Lähde treenaamaan vyötärösi kapeammaksi ja keskivartalosi tiiviimmäksi seuraamalla treenivideoita kotoa käsin. Kaikki harjoitukset tehdään kehon omalla painolla eikä erillisiä treenivälineitä tarvita.

TULE MUKAAN!

LIITY SÄHKÖPOSTILISTALLE JA SAA ILMAISIA VINKKEJÄ