Kotitreenivalmennukset - treenaa kotona silloin kun sinulle sopii!

Kotisohvalta liikkeelle lähteminen ei aina ole helppoa, mutta kauas ei tarvitse lähteä eikä kaikkea tarvitse tehdä yksin. Kotona treenaminen on helppoa ja tehokasta huippuvalmentajien tuella. Valmennukset eivät vaadi erillisiä laitteita tai tarvikkeita – tai jos kotitreenisettiä tarvitaan, lähetetään se sinulle kotiin. Kun treenaus on ajasta ja paikasta riippumatonta, on se helppo sovittaa juuri omaan arkeen.

Kurkkaa kotitreenivalmennuksemme alta!

FITFARMin kotitreenivalmennukset:

column_1_image.alt

Uutuus! Rapakunto Next Step

Paljon toivottu uusi valmennus jatkaa rapakunnon kohotusta! Astetta haastavampia mutta entistä parempia treenejä. Nyt on aika tehdä liikkumisesta mukavaa!

TUTUSTU JA IHASTU!

column_2_image.alt

Uutuus! BOOST & BURN

Uusi BOOST & BURN -verkkovalmennus on valintasi, kun haluat monipuolisen kotitreeniohjelman, joka on muokattavissa juuri omiin tavoitteisiisi sekä omaan arkeesi sopivaksi.

TUTUSTU JA IHASTU!

column_3_image.alt

GET UP!

GET UP! -valmennuksesta saat valmiin treenisuunnitelman, jota voit noudattaa. 3 treenikertaa viikossa, 30-40 min kerrallaan! Tarvitset kahvakuulan, käsipainot tai jonkun muun itse tehtävän vastuksen. Kaikki treenit ovat ohjattuja!

TUTUSTU JA IHASTU!

column_2_image.alt

FLOW

FLOW yhdistää joogaa, pilatesta ja rentoutusta kokonaisuudeksi, jonka kaikki harjoitukset voit suorittaa kotoa käsin. Löydä lempeästi voimaa, liikkuvuutta ja mielenrauhaa!

TUTUSTU JA IHASTU!

column_3_image.alt

RAPAKUNNOSTA EROON 30 PÄIVÄSSÄ

Huippusuosittu valmennus kaikille rapakuntoisille! Jos et ole harrastanut liikuntaa pitkään aikaa ja haluat aloittaa kunnon kohottamisen maltilla ja helppoja liikkeitä tehden, tämä valmennus on sinulle.

TUTUSTU JA INNOSTU!

column_1_image.alt

FitMama®

FitMama on äideille suunniteltu valmennus, jonka harjoitukset on suunniteltu odotusaikaan ja vauva-arkeen sopivaksi. Valmennuksen ruokavaliossa on myös huomioitu imetyksen erityisvaatimukset.

TUTUSTU JA IHASTU!

column_2_image.alt

TINY WAIST™

Lähde treenaamaan vyötärösi kapeammaksi ja keskivartalosi tiiviimmäksi seuraamalla treenivideoita kotoa käsin. Kaikki harjoitukset tehdään kehon omalla painolla eikä erillisiä treenivälineitä tarvita.

TUTUSTU JA IHASTU!

column_3_image.alt

MIESTEN KOTITREENIVALMENNUS

Paranna lihaskuntoa tehokkailla kotitreeneillä. Valmentajasi toimii fysioterapeutti Riku Aalto sekä useiden NHL- ja KHL -pelaajien fysiikkavalmentajana toimiva, voimanoston Suomen mestari Eetu Aalto.

TUTUSTU!

column_1_image.alt

MADNESS

MADNESS on kotitreenivalmennus, joka on kehitetty kaikille, jotka valittavat, että kotona treenaamisesta ei ole hyötyä. Kuuden viikon valmennus koostuu raskaasta lihaskuntoharjoittelusta, joka haastaa lihaksesi sekä myöskin henkisen kanttisi.

Otatko haasteen vastaan?

TUTUSTU!

column_3_image.alt

KAHVAKUULATREENIT

Uutuus! Tykkäätkö treenailla kahvakuulalla, mutta kaipaat uusia ideoita treeneihin? Kahvakuulatreenit-kurssi sopii niin aloitteleville kuin kokeneemmillekin kahvakuulailijoille. Kurssi sisältää joka viikolle 2 ohjattua ja 2 liikepankkivideoista koottua treeniä.

TUTUSTU!

Huom! Tätä valmennusta/kurssia ei voi maksaa liikuntaedulla.