Kotitreenivalmennukset - treenaa kotona silloin kun sinulle sopii!

Kotisohvalta liikkeelle lähteminen ei aina ole helppoa, mutta kauas ei tarvitse lähteä eikä kaikkea tarvitse tehdä yksin. Kotona treenaminen on helppoa ja tehokasta huippuvalmentajien tuella. Valmennukset eivät vaadi erillisiä laitteita tai tarvikkeita – tai jos kotitreenisettiä tarvitaan, lähetetään se sinulle kotiin. Kun treenaus on ajasta ja paikasta riippumatonta, on se helppo sovittaa juuri omaan arkeen.

Kurkkaa kotitreenivalmennuksemme alta!

FITFARMin kotitreenivalmennukset:

column_1_image.alt

NAISTEN KOTITREENIVALMENNUS

Uutuus! Tämä kotitreenivalmennus auttaa sinua kunnon kohottamisessa ja ylläpitämisessä. Tehokkaiden kotitreenien avulla pidät huolta liikunnasta kiireisen arjen keskellä, silloin kun sinulle parhaiten sopii! Mukana myös treenejä tukeva terveellinen ruokavalio!

TULE MUKAAN!

column_2_image.alt

FLOW

FLOW yhdistää joogaa, pilatesta ja rentoutusta kokonaisuudeksi, jonka kaikki harjoitukset voit suorittaa kotoa käsin. Löydä lempeästi voimaa, liikkuvuutta ja mielenrauhaa!

Kokeile ilmaiseksi kaksi viikkoa!

TULE MUKAAN!

column_3_image.alt

RAPAKUNNOSTA EROON 30 PÄIVÄSSÄ

Huippusuosittu valmennus kaikille rapakuntoisille! Jos et ole harrastanut liikuntaa pitkään aikaa ja haluat aloittaa kunnon kohottamisen maltilla ja helppoja liikkeitä tehden, tämä valmennus on sinulle.

TULE MUKAAN!

column_1_image.alt

Sohvalta ylös -kotitreenivalmennus

Uutuus! Rapakuntoisen on hankala aloittaa liikuntaa jos treenit ovat liian vaikeita. Tähän kotitreenivalmennukseen et tarvitse hyvää kuntoa vaan ripauksen kiinnostusta. Jutta Larm ohjaa sinulle helpot ja innostavat kotitreenit, joiden avulla pääset vihdoin sohvalta ylös!

TULE MUKAAN!

column_1_image.alt

FitMama®

FitMama on äideille suunniteltu valmennus, jonka harjoitukset on suunniteltu odotusaikaan ja vauva-arkeen sopivaksi. Valmennuksen ruokavaliossa on myös huomioitu imetyksen erityisvaatimukset.

TULE MUKAAN!

column_2_image.alt

TINY WAIST™

Lähde treenaamaan vyötärösi kapeammaksi ja keskivartalosi tiiviimmäksi seuraamalla treenivideoita kotoa käsin. Kaikki harjoitukset tehdään kehon omalla painolla eikä erillisiä treenivälineitä tarvita.

TULE MUKAAN!

column_3_image.alt

MIESTEN KOTITREENIVALMENNUS

Uutuus! Paranna lihaskuntoa tehokkailla kotitreeneillä. Valmentajasi toimii fysioterapeutti Riku Aalto sekä useiden NHL- ja KHL -pelaajien fysiikkavalmentajana toimiva, voimanoston Suomen mestari Eetu Aalto.

TULE MUKAAN!

column_1_image.alt

MADNESS

MADNESS on kotitreenivalmennus, joka on kehitetty kaikille, jotka valittavat, että kotona treenaamisesta ei ole hyötyä. Kuuden viikon valmennus koostuu raskaasta lihaskuntoharjoittelusta, joka haastaa lihaksesi sekä myöskin henkisen kanttisi.

Otatko haasteen vastaan?

TULE MUKAAN!

Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!