block_image.alt

Liikunnallisesta valmennuksesta treeniä ja liikkumisen iloa

Kaipaatko liikkuvampaa valmennusta, jossa pääset löytämään itsellesi sopivan liikkumisen muodon tai tavan treenata? FITFARMin liikunnallisista valmennuksista löytyy sopiva valmennus moneen eri tavoitteeseen ja tahtotilaan. Kiinnostaako liikunnallinen elämäntapa tai vaikka juoksu? Haluatko kiinteyttää pakaroita ja keskivartaloa vai kenties kasvattaa lihasta? Liikunnallisissa valmennuksissa sinua ohjaavat kokeneet valmentajat, jotka pitävät huolta treenauksen onnistumisesta.

Löydä liikunnallinen valmennuksesi

column_1_image.alt

Alpha X™

Alpha X™ on miehille suunniteltu salitreenivalmennus, jonka aikana lihaskasvu maksimoidaan monipuolisten treenien ja ruokavalion avulla. Jokaisella 6 viikon valmennusjaksolla priorisoidaan tietty lihasryhmä kasvun maksimoimiseksi.

column_2_image.alt

BC X-TREME™

BC X-TREME -valmennuksessa keskitytään 10 viikon ajan tehokkaaseen treenaamiseen ja tuloksiin. Valmennus ei sovellu aloittelijoille ja osallistujien tulee olla valmiita sitoutumaan kurinalaiseen treenaamiseen koko valmennuksen ajan.

column_3_image.alt

BIKINI CHALLENGE®

BIKINI CHALLENGE® on valmennus treenaamisesta kiinnostuneille naisille. Voit valita kolmesta eri valmennuskokonaisuudesta sinulle sopivan ja treenata joko kuntosalilla tai kotona.

column_1_image.alt

Bikini Fit in 30 Days™

Neljän viikon tehodieetti, jonka tavoitteena on rasvanpoltto. Mukana rasvanpolttoa tukeva ruokavalio ja treeniohjelma, joka sisältää sali- ja cardiotreenit. Valmennus ei sisällä kotitreenejä.

column_2_image.alt

FitBelfie® & Core

Pakaroiden ja keskivartalon treenaamiseen keskittyvä valmennus. Tehokas kuusi viikkoa kestävä valmennuskokonaisuus, joka sisältää sali- ja kotitreenit.

column_3_image.alt

Run – juoksuvalmennus™

Valmennus sopii kaikille juoksemisesta innostuneille – aina vasta-alkajista kokeneempiin juoksijoihin. Saat käyttöösi neljä eritasoista ohjelmaa, joten saat omalle osaamistasollesi sopivaa treeniä. Valmennukseen kuuluu myös ruokavalio.

column_1_image.alt

SPORT™

Valmennuksen tavoitteena on rakentaa liikunta osaksi elämää. Sisältää todella monipuoliset treeniohjelmat ja kehitystä tukevan terveellisen ruokavalion. Tämä valmennus sopii jokaiselle, joka haluaa lähteä rakentamaan urheilullisempaa elämäntapaa.

column_2_image.alt

column_3_image.alt

Jäitkö miettimään, sopiiko jokin valmennus juuri sinulle?

Jos pohdit jonkin tietyn valmennuksen sopivuutta juuri sinulle, otathan rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme! Sieltä saat asiantuntevaa apua oikean valmennuksen valitsemiseen sekä vastauksia kaikkiin kysymyksiisi.

Tervetuloa mukaan valmennukseen ja ottamaan ensiaskel kohti tavoitteitasi!

block_image.alt

LIITY SÄHKÖPOSTILISTALLE JA SAA ILMAISIA VINKKEJÄ