Uutta intoa treeneihin liikunnallisten verkkovalmennusten avulla!

Oletko kyllästynyt nykyiseen treeniohjelmaasi ja kaipaatko uusia ideoita? Onko kunto nollassa, mutta haluat lähteä liikkeelle turvallisesti? Vai oletko kokeneempi treenaaja mutta treenit sakkaavat eikä kehitystä näy? Vai onko mielessä jokin spesifimpi treenitavoite tai unelma, jonka haluaisit toteuttaa?

Liikunnalliset verkkovalmennuksemme tuovat käyttöösi monipuoliset ja tehokkaat treeniohjelmat, joiden avulla pääset kehittään kehoasi ja treenejäsi. Kun kaipaat uusia treeni-ideoita, selkeitä tekniikkavideoita, ohjeita ja ruokavalioita ja huippuammattilaisten apua, meiltä löydät laadukkaimmat kokonaisuudet!

Lämpimästi tervetuloa mukaan treenaamaan alla oleviin valmennuksiin!

Tutustu treenaamiseen tähtääviin valmennuksiimme:

column_1_image.alt

SPORT™

SPORT™ on jokaisen liikunnallista elämäntapaa ylläpitävän ihmisen unelmavalmennus. Tässä valmennuksessa treenataan ja syödään tosissaan, muttei totisesti!

Tutustu valmennukseen!

column_2_image.alt

BIKINI CHALLENGE®

BIKINI CHALLENGE® on treenaamisesta, kehonmuokkauksesta ja/tai kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista kiinnostuneiden naisten oma verkkovalmennus! Monipuolinen valmennus, jonka aikana saat näkyviä tuloksia!

Tutustu valmennukseen!

column_3_image.alt

SUPERMIMMI®

Tämä uutuusvalmennus on kaikkien treenaavien mimmien unelmavalmennus! Valmennuksessa keskitytään tehokkaaseen ja monipuoliseen treenaamiseen sekä huippuhyvään fiilikseen! Haluatko sinäkin olla supermimmi?

Tutustu valmennukseen!

column_1_image.alt

FITBELFIE® & LEGS

FITBELFIE® & LEGS -valmennuksen aikaisissa treeneissä priorisoidaan alakropan lihaksia. Jos haaveilet pyöreyttä pakaroihisi ja lisää lihasta jalkoihisi, tämä valmennus on sinulle!

Tutustu valmennukseen!

column_2_image.alt

Rapakunto Next Step

Rapakunto Next Step on täydellinen verkkovalmennus kaikille, jotka haluavat kohottaa kuntoaan. Astetta haastavampia mutta entistä innostavampia treenejä kunnon kohottajille. Nyt on aika motivoitua liikunnasta!

Tutustu valmennukseen!

column_3_image.alt

30 day Fat Burn Challenge

30 Day Fat Burn Challenge on nimensä mukaisesti haaste, jonka aikana poltetaan rasvaa tarkan ruokavalion ja huipputreenien avulla. Jos kaipaat jotain uutta, tämä voisi olla tutustumisen arvoinen valmennus!

Tutustu valmennukseen!

column_2_image.alt

FITFARM BOOST & BURN®

FITFARM BOOST & BURN on luotu kaikille kotona treenaaville. Tämän valmennuksen aikana kunto kohoaa ja kroppa kiinteytyy. Monipuolisista treeneistä löydät omaan tasoosi sopivimmat!

Tutustu valmennukseen!

column_3_image.alt

Run – juoksuvalmennus™

RUN-juoksuvalmennus™ on luotu juoksuharrastusta jo harrastaville ja sitä aloitteleville. Saat valmennuksen aikana käyttöösi kolme eritasoista treeniohjelmaa, joiden avulla kehität niin lihasvoimaa kuin juoksukuntoasikin. Jos siis haluat juosta paremmin, tutustu RUN-valmennukseen!

Tutustu valmennukseen!

column_1_image.alt

KAHVAKUULATREENIT

Kahvakuulatreenit-kurssi tuo kahvakuulailuun uutta tehoa, ideoita ja motivaatiota! 2-4 treeniä viikossa ja voit treenata milloin ja missä vain haluat!

Tutustu valmennukseen!

column_2_image.alt

KUNTOSALIOHJELMAT

Kuntosaliohjelmat on suunniteltu kaikille kuntosalilla treenaamisesta kiinnostuneille! Jos siis tarvitset pelkästään valmiin kuntosaliohjelman käyttöösi etkä kaipaa valmentajan kysymys- ja vastausfoorumia tällä kertaa, nämä vaihtoehdot kannattaa tsekata!

Tutustu kuntosaliohjelmiin!

column_3_image.alt

MADNESS

MADNESS on kotitreenivalmennus, joka on kehitetty kaikille, jotka valittavat, että kotona treenaamisesta ei ole hyötyä. Kuuden viikon valmennus koostuu raskaasta lihaskuntoharjoittelusta, joka laittaa lihaksesi varmasti tutisemaan (hyvällä tavalla!)

Tutustu valmennukseen!

column_1_image.alt

GET UP!

GET UP! -valmennus on luotu nostamaan sinut ylös sohvan nurkasta. Selkeä treeniohjelma kohottaa kuntoasi selkeästi neljässä viikossa ja motivoi onnistumisilla - ja mikä parasta, teet treenit valmentajan kanssa tahtiin!

Tutustu valmennukseen!

column_2_image.alt

RAPAKUNNOSTA EROON 30 PÄIVÄSSÄ

Liian monelle rapakuntoiselle liikunnan aloittaminen tyssää alkuunsa. Me päätimme korjata ongelman valmennuksella, jossa edetään maltilla ja tarjotaan sopivasti haastetta ja hyvää oloa. Heitä hyvästit rapakunnolle ja aloita elämäsi tärkein kuukausi samantien!

Tutustu valmennukseen!

column_3_image.alt

PIKATREENIT

Pikatreenit-kurssin avulla teet säännöllisestä treenaamisesta äärimmäisen helppoa. Saat käyttöösi 23 kpl 5-20 minuutin pituisia ohjattuja treenejä, joista on helppo valita tilanteeseen ja fiilikseen sopiva!

Tutustu kurssiin!

Jäitkö miettimään, sopiiko jokin valmennus juuri sinulle?

Jos pohdit jonkin tietyn valmennuksen sopivuutta juuri sinulle, otathan rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme tai kokeile alla olevaa Valmennusvalitsinta!

Huom! Tätä valmennusta/kurssia ei voi maksaa liikuntaedulla.