Uutta intoa treeneihin liikunnallisten verkkovalmennusten avulla!

Oletko kyllästynyt nykyiseen treeniohjelmaasi ja kaipaatko uusia ideoita? Onko kunto nollassa, mutta haluat lähteä liikkeelle turvallisesti? Vai oletko kokeneempi treenaaja mutta treenit sakkaavat eikä kehitystä näy? Vai onko mielessä jokin spesifimpi treenitavoite tai unelma, jonka haluaisit toteuttaa?

Liikunnalliset verkkovalmennuksemme tuovat käyttöösi monipuoliset ja tehokkaat treeniohjelmat, joiden avulla pääset kehittään kehoasi ja treenejäsi. Kun kaipaat uusia treeni-ideoita, selkeitä tekniikkavideoita, ohjeita ja ruokavalioita ja huippuammattilaisten apua, meiltä löydät laadukkaimmat kokonaisuudet!

Lämpimästi tervetuloa mukaan treenaamaan alla oleviin valmennuksiin!

Tutustu treenaamiseen tähtääviin valmennuksiimme:

column_1_image.alt

SPORT™

SPORT™ on jokaisen liikunnallista elämäntapaa ylläpitävän ihmisen unelmavalmennus. Tässä valmennuksessa treenataan ja syödään tosissaan, muttei totisesti!

Tutustu valmennukseen!

column_2_image.alt

BIKINI CHALLENGE®

BIKINI CHALLENGE® on treenaamisesta, kehonmuokkauksesta ja/tai kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista kiinnostuneiden naisten oma verkkovalmennus! Monipuolinen valmennus, jonka aikana saat näkyviä tuloksia!

Tutustu valmennukseen!

column_3_image.alt

SUPERMIMMI®

Tämä uutuusvalmennus on kaikkien treenaavien mimmien unelmavalmennus! Valmennuksessa keskitytään tehokkaaseen ja monipuoliseen treenaamiseen sekä huippuhyvään fiilikseen! Haluatko sinäkin olla supermimmi?

Tutustu valmennukseen!

column_1_image.alt

RUN - JUOKSUVALMENNUS

Kaikille juoksemisesta haaveileville tai sitä harrastaville. Voit valita valmennuksesta juuri omaan tasosi mukaisen ohjelman jolla nostat niin juoksukuntoa kuin lihasvoimaa. Jos siis haluat oppia nauttimaan juoksemista, parantaa juoksutekniikkaasi tai rikkoa ennätyksiäsi, tutustu RUN-valmennukseen!

Tutustu valmennukseen!

column_2_image.alt

[UUSI!] Go Rapakunto Go

Go Rapakunto Go on on maailman ensimmäinen vain huonokuntoisille tarkoitettu valmennus. Aloittamalla matalan kynnyksen harjoittelun opit nauttimaan liikkumisesta ja huomaat miten kuntosi kohoaa kuuden viikon aikana. Tämä valmennus saa sinut motivoitumaan liikunnasta

Tutustu valmennukseen!

column_3_image.alt

30 day Fat Burn Challenge

30 Day Fat Burn Challenge on nimensä mukaisesti haaste, jonka aikana poltetaan rasvaa tarkan ruokavalion ja huipputreenien avulla. Jos kaipaat jotain uutta, tämä voisi olla tutustumisen arvoinen valmennus!

Tutustu valmennukseen!

column_1_image.alt

KAHVAKUULATREENIT

Kahvakuulatreenit-kurssi tuo kahvakuulailuun uutta tehoa, ideoita ja motivaatiota! 2-4 treeniä viikossa ja voit treenata milloin ja missä vain haluat!

Tutustu valmennukseen!

column_2_image.alt

KUNTOSALIOHJELMAT

Kuntosaliohjelmat on suunniteltu kaikille kuntosalilla treenaamisesta kiinnostuneille! Jos siis tarvitset pelkästään valmiin kuntosaliohjelman käyttöösi etkä kaipaa valmentajan kysymys- ja vastausfoorumia tällä kertaa, nämä vaihtoehdot kannattaa tsekata!

Tutustu kuntosaliohjelmiin!

column_3_image.alt

MADNESS

MADNESS on kotitreenivalmennus, joka on kehitetty kaikille, jotka valittavat, että kotona treenaamisesta ei ole hyötyä. Kuuden viikon valmennus koostuu raskaasta lihaskuntoharjoittelusta, joka laittaa lihaksesi varmasti tutisemaan (hyvällä tavalla!)

Tutustu valmennukseen!

Jäitkö miettimään, sopiiko jokin valmennus juuri sinulle?

Jos pohdit jonkin tietyn valmennuksen sopivuutta juuri sinulle, otathan rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme tai kokeile alla olevaa Valmennusvalitsinta!


Haluatko maksaa liikuntaeduilla?