FITFARMin liikunnalliset verkkovalmennukset & treeniohjelmat

Liikutaan kohti parempaa oloa

Liikkeelle lähteminen ei ole aina helppoa, mutta onneksi sitä ei tarvitse tehdä yksin. Meidän ammattivalmentajamme ovat apuna, tavoittelet sitten kiinteämpää keskivartaloa, lihaksia tai ylipäätään liikunnallisempia elämäntapoja. Lopputuloksena on toivottavasti aina parempi olo, niin henkisesti kuin fyysisestikin. Meiltä löydät monipuoliset treeniohjelmat niin aloittelijoille kuin konkareillekin!

Kurkkaa liikunnalliset verkkovalmennuksemme alta ja lähde mukaan treenaamaan!

Valitse itsellesi parhaiten sopiva liikunnallinen verkkovalmennus:

column_1_image.alt

FITBELFIE® & LEGS

Uutuus! Tämän uuden verkkovalmennuksen avulla vahvistat alakropan lihaksia, saat sopivasti pyöreyttä pakaroihisi ja saavutat unelmiesi shortsikunnon!

TULE MUKAAN!

column_2_image.alt

Rapakunto Next Step

Uutuus! Rapakunto Next Step on täydellinen verkkovalmennus kaikille, jotka haluavat kohottaa kuntoaan. Astetta haastavampia mutta entistä parempia treenejä. Nyt on aika motivoitua liikunnasta!

TUTUSTU JA IHASTU!

column_3_image.alt

30 day Fat Burn Challenge

Uutuus! Tämän uuden haastevalmennuksen avulla saavutat kovia tuloksia vain neljässä viikossa! Valmennukseen kuuluu tarkka ruokavalio ja rasvanpolttoa tehostavat treenit. Oletko valmis ottamaan haasteen vastaan?

TULE MUKAAN!

column_1_image.alt

FITBACK & DELTS

Uutuus! Tässä valmennuksessa pääset viemään selkä- ja olkapäätreenisi seuraavalle tasolle! Jos siis tavoitteenasi on hankkia pyöreät olkapäät ja treenattu selkä, tämä valmennus on sinua varten!

TULE MUKAAN!

column_2_image.alt

BOOST & BURN

Uutuus! Tämä valmennus on kotitreenaajan unelma! Valmennus auttaa löytämään liikunnan ilon, kohottaa kuntoa ja kiinteyttää kroppaa. Treenejä on niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin treenaajille!

TULE MUKAAN!

column_3_image.alt

Run – juoksuvalmennus™

Uudistettu RUN-valmennus sopii kaikille juoksemisesta innostuneille – aloittelijoista konkareihin. Saat käyttöösi kolme eritasoista treeniohjelmaa, joiden avulla kehität niin lihasvoimaa kuin juoksukuntoasikin. Valmennukseen kuuluu myös ruokavalio.

TULE MUKAAN!

column_1_image.alt

SPORT™

Valmennuksen tavoitteena on rakentaa liikunta osaksi elämää. SPORT™ sisältää todella monipuoliset treeniohjelmat ja tavoitteesi mukaisen terveellisen ruokavalion. Tämä valmennus sopii jokaiselle, joka haluaa lähteä rakentamaan urheilullisempaa elämäntapaa ja haastaa itseään!

TULE MUKAAN!

column_2_image.alt

BIKINI CHALLENGE®

Treenaamisesta, kehonmuokkauksesta ja/tai kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista kiinnostuneiden naisten oma verkkovalmennus! Mukana treeniohjelmat niin salille kuin kotiinkin.

TULE MUKAAN!

column_3_image.alt

RAPAKUNNOSTA EROON 30 PÄIVÄSSÄ

Liian monelle rapakuntoiselle liikunnan aloittaminen tyssää alkuunsa. Me päätimme korjata ongelman valmennuksella, jossa edetään maltilla ja tarjotaan sopivasti haastetta ja hyvää oloa. Heitä hyvästit rapakunnolle ja aloita elämäsi tärkein kuukausi samantien!

ALOITA HETI!

column_1_image.alt

VOIMAVARAVALMENNUS

Voimavaravalmennuksen tavoitteena on opettaa sinua hallitsemaan omaa kokonaiskuormitustasi ja säätelemään voimavarojasi niin, että sinulla riittää energiaa ja elinvoimaa vielä työpäivän sekä toteutettujen treenien jälkeenkin.

ALOITA HETI!

column_2_image.alt

SALISTARTTI

Salistartti on kuntosaliharjoittelua aloittelevalle sopiva verkkovalmennus. Salistartti sisältää aloittelijalle sopivan kuntosaliohjelman ja saat paljon vinkkejä valmentajalta turvalliseen kuntosalilla treenaamiseen.

ALOITA HETI!

column_3_image.alt

FITBELFIE® & CORE

FITBELFIE® & CORE-verkkovalmennus on nimensä mukaisesti naisille, jotka haluavat keskittyä keskivartalon ja pakaroiden treenaamiseen. Valmennuksesta saat todella tehokkaat sali- ja kotitreeniohjelmat lihasten vahvistamiseen.

TULE MUKAAN!

column_1_image.alt

KAHVAKUULATREENIT

Kahvakuulatreenit-kurssi tuo kahvakuulailuun uutta tehoa, ideoita ja motivaatiota! 2-4 treeniä viikossa ja voit aloittaa treenaamisen kun haluat!

TULE MUKAAN!

column_2_image.alt

VALMISOHJELMAT

Valmisohjelmat on suunniteltu kaikille kuntosalilla treenaamisesta kiinnostuneille! Kattavasta valikoimasta löydät itsellesi varmasti sopivan kuntosaliohjelman!

ALOITA HETI!

column_3_image.alt

MADNESS

MADNESS on kotitreenivalmennus, joka on kehitetty kaikille, jotka valittavat, että kotona treenaamisesta ei oe hyötyä. Kuuden viikon valmennus koostuu raskaasta lihaskuntoharjoittelusta, joka haastaa lihaksesi sekä myöskin henkisen kanttisi. Otatko haasteen vastaan?

ALOITA HETI!

Fitfarmilta treeniohjelmat moniin eri tarpeisiin

Kaipaatko verkkovalmennusta, josta pääset löytämään itsellesi sopivan liikkumisen muodon tai tavan treenata? Kiinnostaako yleisesti ottaen sporttisempi tai treenintäyteisempi arki tai haluatko keskittyä esimerkiksi juoksukunnon kehittämiseen? Haluatko kiinteyttää pakaroita ja keskivartaloa vai kenties kasvattaa lihasta?

Näissä liikunnallisissa verkkovalmennuksissa sinua ohjaavat kokeneet valmentajat, jotka pitävät huolta treenauksen onnistumisesta ja saat käyttöösi monipuoliset treeniohjelmat, joilla saavutat tuloksia!

Jäitkö miettimään, sopiiko jokin valmennus juuri sinulle?

Jos pohdit jonkin tietyn valmennuksen sopivuutta juuri sinulle, otathan rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme! Sieltä saat asiantuntevaa apua oikean valmennuksen valitsemiseen sekä vastauksia kaikkiin kysymyksiisi.

Tervetuloa mukaan valmennukseen ja ennen kaikkea treenaamaan!

Huom! Tätä valmennusta/kurssia ei voi maksaa liikuntaedulla.