Onnistu painonpudotuksessa vaikka ilman liikuntaa!

Painonpudotus ja sen hallinta ei ole koskaan helppoa. Mutta meillä sitä ei tarvitse tehdä yksin, tukenasi ovat osaavat ammattivalmentajat, jotka tietävät miten painoa pudotetaan tehokkaasti, mutta turvallisesti. Tähtää valmennus sitten nopeisiin tuloksiin tai elämäntapamuutokseen, tavoitteena on aina terveellisempi elämä, hyvinvointi ja jaksaminen. Valmennuksia on tarjolla runsaasti, osassa päästään tuloksiin jopa ilman liikkumista.

Tervetuloa mukaan!

Valitse itsellesi parhaiten sopiva valmennus:

column_1_image.alt

30 Day Fat Burn Challenge

Uutuus! Tämän uuden haastevalmennuksen avulla saavutat kovia tuloksia vain neljässä viikossa! Valmennukseen kuuluu tarkka ruokavalio ja rasvanpolttoa tehostavat treenit. Oletko valmis ottamaan haasteen vastaan?

LÄHDE MUKAAN!

column_1_image.alt

SUPERDIEETTI®

Suosittu laihdutusvalmennus, johon kuuluu terveellinen ruokavalio ja monipuolinen koti- ja salitreeniohjelma. Sisältää myös SUPERDIEETTI SIMPLE® -ravintovalmennuksen, eli sopii myös niille, jotka eivät pysty tai halua harrastaa liikuntaa.

LÄHDE MUKAAN!

column_2_image.alt

KETO49®

KETO49® on 7 viikon ketodieetti, jolla poltat rasvaa ja pudotat painoa erittäin tehokkaasti. Valmennus toimii hyvänä aloituksena ketogeeniselle elämäntavalle. Valmennuksessa yhdistetään ruokavalio ja treenit tavoitteiden saavuttamiseksi (liikuntaa ei ole kuitenkaan pakko harrastaa).

LÄHDE MUKAAN!

column_3_image.alt

VHH

VHH-valmennuksessa opit pitämään painosi hallinnassa ja noudattamaan vähähiilihydraattista elämäntapaa arjessa. Valmennus keskittyy ruokavalioon, ja sillä saavuttaa tuloksia myös ilman raskasta harjoittelua.

LÄHDE MUKAAN!

Trustmary Reviews

column_1_image.alt

Tehostartti

Tehostartti on 4 viikkoa kestävä valmennus, jonka avulla aloitat pysyvän elämäntapamuutoksen tekemisen. Energisen Tehostartti-valmennuksen avulla opit kaikki tärkeät perusasiat, joita tarvitset muutoksen saavuttamiseen.

LÄHDE MUKAAN!

column_2_image.alt

5 KILOA POIS

Uutuus! 5 KILOA POIS on miehille suunniteltu kuuden viikon pituinen laihdutusvalmennus. Pudota ylimääräisiä kiloja pelkän ruokavalion tai ruokavalion ja liikunnan yhdistelmällä.

LÄHDE MUKAAN!

Oikeaoppista ja turvallista laihdutusta asiantuntijoiden opastuksella

Kun tavoitteenasi on pudottaa pois ylimääräiset kilot turvallisesti, tehokkaasti ja tavoitteellisesti, löydät apua FITFARMin painonpudotusvalmennuksista. Jokainen valmennus lähestyy laihdutusta eri kannalta – osan tavoitteena on nopea ja tehokas aloitus painon tiputtamiselle, osassa taas tähdätään pitkäaikaiseen elämäntapamuutokseen, joka tulee pysyvästi osaksi arkea.

FITFARMin kaikki painonpudotusvalmennukset ovat asiantuntijoiden ja ammattilaisten laatimia. Painonpudotukseen ei siis tarvitse lähteä yksin, vaan siinä auttavat asiantuntijat, joilla on vuosien kokemus tuloksien saavuttamisesta. Tutustu alta painonpudotukseen keskittyviin valmennuksiimme ja ota ensiaskel kevyempään elämään nyt!

Miksi paino on tärkeä osa hyvinvointia?

Moni mieltää painon ainoastaan ulkomuotoon liittyväksi seikaksi, mutta usein se aiheuttaa myös oikeaa haittaa terveydelle. Esimerkiksi ylipaino voi aiheuttaa muun muassa kohonnutta verenpainetta, rasvamaksan, verensokerin kohoamista, suoliston toiminnan heikentymistä ja veren rasva-arvojen nousua. Tämän takia ylipainon merkitystä terveydelle ja hyvinvoinnille ei tule vähätellä. Siitä ei tule kuitenkaan myöskään syyllistyä – koskaan ei ole liian myöhäistä tehdä muutoksia omaan elämäntapaan ja lähteä pudottamaan ylimääräistä painoa. Hyvinvointi kuuluu meistä kaikille!

Etkö ole varma, mikä valmennus on sinua varten?

Jos olet epävarma siitä, mikä painonpudotukseen keskittyvä valmennus on sinulle sopivin, älä huoli. Sopiva valmennus riippuu sekä omista tavoitteistasi että siitä, miten paljon ja millä tavalla olet valmis valmennukseen panostamaan. Jos tuotesivujen selaamisenkaan jälkeen et ole varma valinnasta, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme – sieltä saat asiantuntevaa apua oikean valmennuksen valintaan.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi aloittamaan turvallinen laihduttaminen!

Huom! Tätä valmennusta/kurssia ei voi maksaa liikuntaedulla.