Oikeaoppista ja turvallista laihdutusta asiantuntijoiden opastuksella

Kun tavoitteenasi on pudottaa pois ylimääräiset kilot turvallisesti, tehokkaasti ja tavoitteellisesti, löydät apua painonpudotusvalmennuksistamme. Jokainen valmennus lähestyy laihdutusta eri kannalta – osan tavoitteena on nopea ja tehokas aloitus painon tiputtamiselle, osassa taas tähdätään pitkäaikaiseen elämäntapamuutokseen, joka tulee pysyvästi osaksi arkea.

Kaikki painonpudotusvalmennuksemme ovat ammattilaisten laatimia ja saat henkilökohtaista tukea koko valmennuksen keston ajan.

Nyt on aika onnistua painonpudotuksessa yhdessä meidän kanssa!

Tutustu valmennuksiin, joiden avulla paino putoaa:

column_1_image.alt

SUPERDIEETTI®

Suomen suosituin ja tehokkain laihdutusvalmennus, jonka avulla karistat ylimääräiset kilot pysyvästi, on nyt uudistunut! Tehokkuudesta kertoo jo yli 100 000 osallistujaa!

Tutustu valmennukseen!

column_2_image.alt

KETO49®

KETO49® on 7 viikon ketodieetti, jolla poltat rasvaa ja pudotat painoa erittäin tehokkaasti. Tarkkaa mutta tehokasta tekemistä ketogeenisen ruokavalion voimin!

Tutustu valmennukseen!

column_3_image.alt

VHH

VHH-ravintovalmennuksen avulla aloitat elämäntapamuutoksen tekemisen lempeästi, mutta tehokkaasti. Tästä valmennuksesta saat järkevät ohjeet, joita on mukava noudattaa!

Tutustu valmennukseen!

Trustmary Reviews

column_1_image.alt

30 Day Fat Burn Challenge

Tämän uuden haastevalmennuksen avulla saavutat kovia tuloksia vain neljässä viikossa! Valmennukseen kuuluu tarkka ruokavalio ja rasvanpolttoa tehostavat treenit. Oletko valmis ottamaan haasteen vastaan?

Tutustu valmennukseen!

column_2_image.alt

Tehostartti

Tehostartti on 4 viikkoa kestävä valmennus, jonka avulla aloitat pysyvän elämäntapamuutoksen tekemisen. Energisen Tehostartti-valmennuksen avulla opit kaikki tärkeät perusasiat, joita tarvitset muutoksen saavuttamiseen.

Tutustu valmennukseen!

Miksi paino on tärkeä osa hyvinvointia?

Moni mieltää painon ainoastaan ulkomuotoon liittyväksi seikaksi, mutta usein se aiheuttaa myös oikeaa haittaa terveydelle. Esimerkiksi ylipaino voi aiheuttaa muun muassa kohonnutta verenpainetta, rasvamaksan, verensokerin kohoamista, suoliston toiminnan heikentymistä ja veren rasva-arvojen nousua. Tämän takia ylipainon merkitystä terveydelle ja hyvinvoinnille ei tule vähätellä. Siitä ei tule kuitenkaan myöskään syyllistyä – koskaan ei ole liian myöhäistä tehdä muutoksia omaan elämäntapaan ja lähteä pudottamaan ylimääräistä painoa. Hyvinvointi kuuluu meistä kaikille!

Etkö ole varma, mikä valmennus on sinua varten?

Jos olet epävarma siitä, mikä painonpudotukseen keskittyvä valmennus on sinulle sopivin, älä huoli. Sopiva valmennus riippuu sekä omista tavoitteistasi että siitä, miten paljon ja millä tavalla olet valmis valmennukseen panostamaan. Jos tuotesivujen selaamisenkaan jälkeen et ole varma valinnasta, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme – sieltä saat asiantuntevaa apua oikean valmennuksen valintaan.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi aloittamaan turvallinen laihduttaminen!

Huom! Tätä valmennusta/kurssia ei voi maksaa liikuntaedulla.