Oikeaoppista ja turvallista laihdutusta asiantuntijoiden opastuksella

Kun tavoitteenasi on pudottaa pois ylimääräiset kilot turvallisesti, tehokkaasti ja tavoitteellisesti, löydät apua painonpudotusvalmennuksistamme. Jokainen valmennus lähestyy laihdutusta eri kannalta – osan tavoitteena on nopea ja tehokas aloitus painon tiputtamiselle, osassa taas tähdätään pitkäaikaiseen elämäntapamuutokseen, joka tulee pysyvästi osaksi arkea.

Kaikki painonpudotusvalmennuksemme ovat ammattilaisten laatimia ja saat henkilökohtaista tukea koko valmennuksen keston ajan.

Nyt on aika onnistua painonpudotuksessa yhdessä meidän kanssa!

Tutustu valmennuksiin, joiden avulla paino putoaa:

column_1_image.alt

SUPERDIEETTI®

Superdieetti on ylivoimaisesti Suomen suosituin valmennus, jossa karistat ylimääräiset kilot mahdollisimman helposti ja pysyvästi.

Tutustu valmennukseen!

column_2_image.alt

KETO+

KETO+ ON FITFARMIN UUSIN KETOGEENINEN LAIHDUTUSVALMENNUS
Tämä valmennus on ketogeenisen ruokavalion mukainen tehokas dieetti. Sen aikana tulet keskittymään kokonaisvaltaisesti hyvinvointiin ja elämäntapoihin, jotta vältät kilojen kertymisen takaisin dieetin jälkeen.

Tutustu valmennukseen!

column_3_image.alt

VHH

VHH-ravintovalmennuksen avulla aloitat elämäntapamuutoksen tekemisen lempeästi, mutta tehokkaasti. Tästä valmennuksesta saat järkevät ohjeet, joita on mukava noudattaa!

Tutustu valmennukseen!

Trustmary Reviews

column_1_image.alt

VALLOITTAVA V50+

Tämä huikea uutuus on 50–65 -vuotiaille naisille suunnattu energinen painonpudotusvalmennus! Varaa paikkasi nyt Valloittava V50+ -sielunsiskojen huippujengistä!

Tutustu valmennukseen!

column_3_image.alt

30 Day Fat Burn Challenge

30 Day Fat Burn Challenge on nimensä mukaisesti haaste, jonka aikana poltetaan rasvaa tarkan ruokavalion ja huipputreenien avulla. Jos kaipaat jotain uutta, tämä voisi olla tutustumisen arvoinen valmennus!

Tutustu valmennukseen!

Miksi paino on tärkeä osa hyvinvointia?

Moni mieltää painon ainoastaan ulkomuotoon liittyväksi seikaksi, mutta usein se aiheuttaa myös oikeaa haittaa terveydelle. Esimerkiksi ylipaino voi aiheuttaa muun muassa kohonnutta verenpainetta, rasvamaksan, verensokerin kohoamista, suoliston toiminnan heikentymistä ja veren rasva-arvojen nousua. Tämän takia ylipainon merkitystä terveydelle ja hyvinvoinnille ei tule vähätellä. Siitä ei tule kuitenkaan myöskään syyllistyä – koskaan ei ole liian myöhäistä tehdä muutoksia omaan elämäntapaan ja lähteä pudottamaan ylimääräistä painoa. Hyvinvointi kuuluu meistä kaikille!

Etkö ole varma, mikä valmennus on sinua varten?

Jos olet epävarma siitä, mikä painonpudotukseen keskittyvä valmennus on sinulle sopivin, älä huoli. Sopiva valmennus riippuu sekä omista tavoitteistasi että siitä, miten paljon ja millä tavalla olet valmis valmennukseen panostamaan. Jos tuotesivujen selaamisenkaan jälkeen et ole varma valinnasta, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme – sieltä saat asiantuntevaa apua oikean valmennuksen valintaan.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi aloittamaan turvallinen laihduttaminen!


Haluatko maksaa liikuntaeduilla?