Miksi ravintovalmennus?

Ravintovalmennuksessa keskitytään sopivan ruokavalion noudattamiseen. Henkilökohtaisena tavoitteena voi olla sokerikoulusta irrottautuminen, monipuolisempi ruokavalio tai keveämmät elämäntavat – syitä lähteä ravintovalmennukseen on luultavasti yhtä monia kuin valmennettaviakin. Kaikkia yhdistää kuitenkin halu lisätä omaa hyvinvointia ruuan kautta.

Ravintovalmennuksissa sinua auttavat ja opastavat osaavat ammattilaiset, jotka tekevät ruokavalion tuomisesta osaksi arkea helppoa. Ruokavaliovalmennukset on myös suunniteltu siten, että niitä voidaan noudattaa pitkäjänteisesti. Lyhyempiaikaiseen, dieettimuotoiseen painonpudotukseen sopivampia valmennuksia löytyy Painonpudotusvalmennuksista. Ravintovalmennuksista kuitenkin saa myös tarvittaessa apua painonpudotukseen – tärkeintä on ottaa uusi ruokavalio osaksi jokapäiväistä elämää.

Löydä ravintovalmennuksesi:

column_1_image.alt

KETO365™

KETO365™ valmennus toimii hyvänä aloituksen ketogeeniselle elämäntavalle. Valmennus soveltuu painonpudotukseen sekä jo saavutettujen tulosten ylläpitämiseen. Sen avulla on myös helppo kokeilla, sopiiko ketogeeninen ruokavalio juuri sinulle. Saat halutessasi valmennuksessa käyttöösi myös treeniohjelman.

LÄHDE MUKAAN!

column_2_image.alt

VHH

VHH on helppo tapa vähentää hiilihydraatteja ruokavaliossa. Ruokavaliossa ei ole kiellettyjä ruoka-aineita, vaan elämäntapamuutoksesta vähähiilihydraattisen suuntaan tehdään valmennuksessa osa jokapäiväistä arkea. Ruokavaliolla voit tavoitella joko tervettä painonhallintaa, maltillista painonpudotusta tai tehokkaampaa rasvanpolttoa.

LÄHDE MUKAAN!

column_3_image.alt

VEGE

VEGE-valmennuksen avulla lisäät ruokavalioosi kasviksia ja opit tekemään kasvisruokaa, joka perustuu puhtaisiin proteiininlähteisiin valmisruokien sijaan. VEGE-valmennuksella saat kiinni terveellisestä kasvisruokavaliosta - myös treenatessa! Valmennukseen sisältyy 26 vegaanireseptiä!

LÄHDE MUKAAN!

column_1_image.alt

PYSÄYTÄ HERKKUKIERRE

PYSÄYTÄ HERKKUKIERRE -valmennuksen tarkoituksena on muokata syömistottumuksiasi ja katkaista herkkukierteesi. Neljän viikon valmennus tarjoaa työkalut niin toiminnan kuin mielenkin tasolla, jotta opit hallitsemaan itse sitä, mitä ja milloin syöt.

LÄHDE MUKAAN!

Jäitkö miettimään, mikä ravintovalmennus sopii sinulle?

Tuotesivuilla kuvataan mahdollisimman tarkasti ruokavalioiden sopivuutta eri ihmisryhmille. Jos olet kuitenkin olet epävarma siitä, mikä ravintovalmennus sinun kannattaisi valita, voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme. Autamme mielellämme oikean valmennuksen valitsemisessa!

Tervetuloa mukaan ottamaan ensiaskel kohti terveellistä ja ihanaa ruokaa!

LIITY SÄHKÖPOSTILISTALLE JA SAA ILMAISIA VINKKEJÄ