FITFARMin suositut ravintovalmennukset

Hyvinvoinnin eteen ei ole aina pakko hikoilla

Yksi hyvä tapa parantaa tai pitää huolta hyvinvoinnistaan on terveellinen ruokavalio. Haluat sitten päästä eroon herkkukierteestä tai myllertää ruokatottumuksesi kokonaan uusiksi, meidän ravintovalmennusten avulla onnistut.

Meidän supersuosittujen ravintovalmennusten tarkoituksena on lisätä kokonaisvaltaista hyvinvointia, syömällä fiksummin. Osa ravintovalmennuksista sisältää myös treeniohjelmat, mutta voit itse valita hyödynnätkö niitä vai keskitytkö pelkkään ruokavalioon.

Kurkkaa kaikki vaihtoehdot alta ja valitse itsellesi sopivin ravintovalmennus!

Valitse itsellesi parhaiten sopiva ravintovalmennus:

column_1_image.alt

VHH

VHH on ravintovalmennus, jonka avulla opit syömään terveellisesti ja samalla olo kevenee. Ruokavaliossa ei ole kiellettyjä ruoka-aineita, vaan tässä valmennuksessa opetellaan koko elämän kestäviä valintoja. VHH-ravintovalmennuksen avulla aloitat terveellisemmän elämän lempeästi!

Tutustu valmennukseen!

column_2_image.alt

SUPERDIEETTI®

Tämän Suomen suosituimman laihdutusvalmennuksen avulla pudotat painoa tehokkaasti. Noudata valmentajien laatimaa simppeliä ruokavaliota ja kilot lähtevät putoamaan!

Tutustu valmennukseen!

Ps. Superdieetillä syöt ihan tavallista, mutta terveellistä arkiruokaa.

column_3_image.alt

ELÄMÄNTAPAVALMENNUS

UUTUUS! Elämäntapavalmennus on nimensä mukaisesti elämänmakuinen ja maukas ravintovalmennus, josta saat opit koko loppuelämän ajaksi. Ei enää stressiä ruoan punnitsemisesta!

Tutustu valmennukseen!

Miksi ravintovalmennus?

Ravintovalmennus on valmennus, jossa keskitytään sopivan ruokavalion löytämiseen ja noudattamiseen. Henkilökohtaisena tavoitteena voi olla sokerikoukusta irrottautuminen, monipuolisempi ruokavalio tai keveämmät elämäntavat – syitä lähteä valmennukseen on luultavasti yhtä monia kuin valmennettaviakin. Tästä syystä meiltä löytyykin ravintovalmennus tarpeeseen kuin tarpeeseen.

Meidän ravintovalmennusten valmentajina toimivat osaavat ammattilaiset, jotka auttavat ja opastavat sinua ja tekevät ruokavalion tuomisesta osaksi arkea helppoa. Jokainen meidän ravintovalmmenus on suunniteltu siten, että sitä voidaan noudattaa pitkäjänteisesti. Lyhyempiaikaiseen, dieettimuotoiseen painonpudotukseen sopivampia valmennuksia löytyy Painonpudotusvalmennuksista. Jokaisesta meidän ravintovalmennuksesta saa myös tarvittaessa apua painonpudotukseen ja asiakkaamme ovatkin saavuttaneet huikeita onnistumisia ravintovalmennustemme ansiosta. Lue esimerkiksi asiakkaamme huikea tarina, miten hän pudotti 22 kg VHH-ravintovalmennuksen avulla!

Jäitkö miettimään, mikä ravintovalmennus sopii sinulle?

Tuotesivuilla kuvataan mahdollisimman tarkasti ruokavalioiden sopivuutta eri ihmisryhmille. Jos olet kuitenkin epävarma siitä, mikä ravintovalmennus sinun kannattaisi valita, voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme. Autamme mielellämme oikean valmennuksen valitsemisessa!

Tervetuloa mukaan ottamaan ensiaskel kohti terveellistä ruokavaliota ja ihanaa ruokaa!


Haluatko maksaa liikuntaeduilla?