FITFARMin suositut ravintovalmennukset

Hyvinvoinnin eteen ei ole aina pakko hikoilla

Yksi hyvä tapaa parantaa tai pitää huolta hyvinvoinnistaan, on terveellinen ruokavalio. Haluat sitten päästä eroon herkkukierteestä tai myllertää ruokatottumuksesi kokonaan uusiksi, meidän ravintovalmennuksistamme löytyy vaihtoehto. Kaikissa valmennuksissa tarkoituksena on lisätä kokonaisvaltaista hyvinvointia, syömällä fiksummin.

Osa ravintovalmennuksista sisältää myös treeniohjelmat, mutta voit itse valita hyödynnätkö niitä vai keskitytkö pelkkään ruokavalioon.

Kurkkaa kaikki ravintovalmennuksemme alta!

Valitse itsellesi parhaiten sopiva ravintovalmennus:

column_1_image.alt

SUPERDIEETTI®

Suosittu laihdutusvalmennus SUPERDIEETTI® sisältää myös SIMPLE -ravintovalmennuksen. Voit siis kohentaa hyvinvointiasi ja pudottaa painoa pelkän terveellisen ruokavalion avulla, ilman liikuntapakkoa!

LUE LISÄÄ!

column_2_image.alt

VHH

VHH on lempeän loistava ravintovalmennus, jonka avulla opit syömään terveellisesti ja samalla olo kevenee. Ruokavaliossa ei ole kiellettyjä ruoka-aineita, vaan tässä valmennuksessa opetellaan koko elämän kestäviä valintoja. Ruokavaliolla voit tavoitella joko tervettä painonhallintaa, maltillista painonpudotusta tai tehokkaampaa rasvanpolttoa.

LÄHDE MUKAAN!

column_1_image.alt

PYSÄYTÄ HERKKUKIERRE

PYSÄYTÄ HERKKUKIERRE -valmennuksen tarkoituksena on muokata syömistottumuksiasi ja katkaista herkkukierteesi. Neljän viikon valmennus tarjoaa työkalut niin toiminnan kuin mielenkin tasolla, jotta opit hallitsemaan itse sitä, mitä ja milloin syöt.

LÄHDE MUKAAN!

Miksi ravintovalmennus?

Ravintovalmennuksessa keskitytään sopivan ruokavalion noudattamiseen. Henkilökohtaisena tavoitteena voi olla sokerikoulusta irrottautuminen, monipuolisempi ruokavalio tai keveämmät elämäntavat – syitä lähteä ravintovalmennukseen on luultavasti yhtä monia kuin valmennettaviakin. Kaikkia yhdistää kuitenkin halu lisätä omaa hyvinvointia ruuan kautta.

Ravintovalmennuksissa sinua auttavat ja opastavat osaavat ammattilaiset, jotka tekevät ruokavalion tuomisesta osaksi arkea helppoa. Ruokavaliovalmennukset on myös suunniteltu siten, että niitä voidaan noudattaa pitkäjänteisesti. Lyhyempiaikaiseen, dieettimuotoiseen painonpudotukseen sopivampia valmennuksia löytyy Painonpudotusvalmennuksista.Ravintovalmennuksista kuitenkin saa myös tarvittaessa apua painonpudotukseen – tärkeintä on ottaa uusi ruokavalio osaksi jokapäiväistä elämää.

Jäitkö miettimään, mikä ravintovalmennus sopii sinulle?

Tuotesivuilla kuvataan mahdollisimman tarkasti ruokavalioiden sopivuutta eri ihmisryhmille. Jos olet kuitenkin olet epävarma siitä, mikä ravintovalmennus sinun kannattaisi valita, voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme. Autamme mielellämme oikean valmennuksen valitsemisessa!

Tervetuloa mukaan ottamaan ensiaskel kohti terveellistä ja ihanaa ruokaa!

Huom! Tätä valmennusta/kurssia ei voi maksaa liikuntaedulla.