Saimme vuosien varrella useasti pyyntöjä järjestää valmennus, joka on tehty täysin rapakuntoisten ehdoilla. Nyt pyyntöön on vastattu Rapakunnosta eroon 30 päivässä -kurssilla! Merja innostui lähtemään mukaan ja kertoi kokemuksestaan. 

Asiakkaan kokemuksia Rapakunnosta eroon 30 päivässä -kurssista. Asiakkaan ennen ja jälkeen kuvat.

"Osallistuin Rapakunnosta eroon 30 päivässä. Ohjelma todella toimii ja saa korsettia kuntoon. Ennen tiukat kesämekon vyötärö ja housujen vyötärö ovat kivan sopivat nyt. Samoin reisissä on selvää kiinteytymistä. Profiili näyttää nyt mukavammalta kuin ennen.

Noudatin ohjelmaa niin, että kaksi kertaa viikossa oli lihaskunto, kolme kertaa viikossa liikkuvuus ja kaksi kertaa viikossa kestävyys.

Sekä Roosa että Jutta olivat selkeitä ja kannustavia. Ohjelmat olivat juuri sopivan mittaisia ja liikkeet myös miellyttäviä, mutta haastavia.

Koronan vuoksi viikottaiset power pilates ja kahvakuulailu olivat olleet kaksi kuukautta tauolla ja liikkuva työni erityisoppilaiden koulunkäynninohjaajasta muuttui kasvomaskien ompelijaksi. Olo oli iltaisin nuutunut ja jalat turvoksissa. Onneksi työkaveri kertoi aloittavansa saman kurssin ja siksi päätin myös aloittaa. Kiitos teille fitfarmilaiset siitä, että olo tuntuu taas hyvältä.

Terveisin

Merja"

Rapakunnosta eroon 30 päivässä -kurssi on kaikille "nollakuntoisille", jotka haluavat lähteä liikkelle ja kohottaa kuntoa. Treenit ovat helppoja ja suurin osa niistä tehdään seisten. Lue lisää ja lähde mukaan!Haluatko maksaa liikuntaeduilla?