Keho ja mieli tasapainossa - Pidä itsestäsi huolta

Kaiken kiireen keskellä saatamme helposti unohtaa kehonhuollon ja rauhoittumisen tärkeyden. Tämän takia tarjoamme myös näihin osa-alueisiin pureutuvia kursseja. Voit lähteä etsimään rauhallista ja kehoa huoltavaa harjoitusta tai vaikka helpottamaan stressin vaikutusta omassa arjessasi. Huolehtimalla sekä kehosi että mielesi hyvinvoinnista teet itsellesi hyvää. Lämpimästi tervetuloa mukaan kursseillemme!

Tutustu kehon ja mielen kursseihin:

column_1_image.alt

KEHONHUOLTO

Kehonhuolto-kurssi tarjoaa monipuoliset harjoitukset neljän viikon ajan helpottamaan kehosi kireyksiä, parantamaan liikkuvuuttasi sekä tukemaan kehosi palautumista.

Tutustu kurssiin!

column_2_image.alt

RENTOUDU

RENTOUDU-kurssi on kiireisen arjen pelastus! Jutta Larmin ohjaamien rentoutusharjoitusten avulla rauhoitat oloasi, hengitystäsi ja rentoudut kiireisimmässänkin arjen keskellä. Tämän kurssin avulla sanot hyvästit kireälle pinnalle ja jännitystiloille.

Tutustu kurssiin!

column_2_image.alt

FLOW

FLOW-valmennukseen sisältyvät joogan ja pilateksen lisäksi myös rentoutusharjoitukset, joiden avulla pääset lepuuttamaan mieltäsi samalla, kun kehoa huoltavat liikkeet hellivät kokonaisvaltaisesti kehoa.

Tutustu kurssiin!


Haluatko maksaa liikuntaeduilla?