Keho ja mieli tasapainossa - Pidä itsestäsi huolta

Kaiken kiireen keskellä saatamme helposti unohtaa kehonhuollon ja rauhoittumisen tärkeyden. Tämän takia FITFARM tarjoaa myös näihin osa-alueisiin pureutuvia valmennuksia. Voit lähteä etsimään rauhallista ja kehoa huoltavaa harjoitusta tai vaikka helpottamaan stressin vaikutusta omassa arjessasi. Huolehtimalla sekä kehosi että mielesi hyvinvoinnista teet itsellesi hyvää. Lämpimästi tervetuloa mukaan valmennuksiin!

Valmennuksia yleiseen hyvinvointiin

column_1_image.alt

KEHONHUOLTO

Kehonhuolto-kurssi tarjoaa monipuoliset harjoitukset neljän viikon ajan helpottamaan kehosi kireyksiä, parantamaan liikkuvuuttasi sekä tukemaan kehosi palautumista.

Tule mukaan!

column_3_image.alt

SUOLISTO KUNTOON

Uutuus! Lääkäri ja ravitsemusterapeutti Sandra Porthanin luoma Suolisto kuntoon-kurssilla käydään läpi tyypillisimmät suolistovaivat ja miten niitä voi ennaltaehkäistä ja hoitaa. Tervetuloa tutustumaan suoliston hyvinvointiin!

Tule mukaan!

Valmennuksia mielelle

column_1_image.alt

Stressi haltuun

Nimensä mukaisesti valmennuksessa opetellaan käsittelemään stressiä ja etsitään sen hallitsemiseen käytännön työkaluja. Tavoitteena on löytää arkeen toimintamalleja, oppia tiedostamaan oma stressi sekä saavuttaa stressittömämpi arki.

Tule mukaan!

column_2_image.alt

FLOW

FLOW-valmennukseen sisältyvät joogan ja pilateksen lisäksi myös rentoutusharjoitukset, joiden avulla pääset lepuuttamaan mieltäsi samalla, kun kehoa huoltavat liikkeet hellivät kokonaisvaltaisesti kehoa.

Tule mukaan!

Etkö löytänyt kaipaamaasi?

Ei huolta – FITFARMin laajasta valmennusvalikoimasta löydät varmasti myös itsellesi sopivan kurssin. Katso koko kurssitarjonta valikosta tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin autamme sinua löytämään juuri sinulle sopivan valmennuksen!

block_image.alt

Huom! Tätä valmennusta/kurssia ei voi maksaa liikuntaedulla.