Petrin huikea onnistumistarina. "Petri onnistui sen takia, että hän valitsi dieetin sijasta elämäntapamuutoksen ja oli henkisesti valmis sen tekemään", SPORT™-valmentaja Matias Koistinen kommentoi. 

FitFarmin SPORT-valmennukseen osallistuneen Petrin huikeat ennen ja jälkeen kuvat. Petri teki huikean elämäntapamuutoksen!

Petrin huikeat ennen ja jälkeen kuvat elämäntapamuutoksesta. Petri osallistui FitFarmin SPORT™-valmennnukseen.

Lue myös: Asiakkaiden kokemuksia SPORT™-valmennuksesta

Petrin tarina 

"Voi että on jotenkin ekstra happy fiilis, jonka jakamista mietin pitkään teidän Sporttilaisten kanssa. Mulla on siis takana reipas vuosi todellista elämäntapojen muutosta.

Aloitettu omin avuin elokuussa 2018 taivallus ja ensimmäinen Simple hankittiin tueksi marraskuussa - 18, siitä jatkettiin Superdieetissä. Tässä vaiheessa Matiaksen kanssa käydyn keskustelun aloitin ensimmäisen Sportin. Nyt on siis päättymässä nro 3 omalta osaltani.

Mitä on siis saatu aikaiseksi? Reilu 40kg on hävinnyt vartalosta (tänään - 41kg aloituksesta), josta varmaan suurin osa rasvaa. Verenpaine lääkitys jäi kokonaan pois viime keväänä kun paineet alkoivat olla luvuissa 100/60 ollen pahimmillaan 170/100. Nyt mennään 115/74 keskiarvoissa.

Ja olihan sitä todettu joitakin vuosia sitten 2-tyypin diabetes jota lääkittiin pahimmillaan kolmellakin eri mömmöllä. Niitä on vähennetty hiljalleen ja lopulta kokeeksi käyttö lopetettiin kokonaan. Nyt tuosta lopetuksesta on aikaa kuukausi ja lääkärin mukaan kaikki veriarvot ovat edelleen ihanteelliset. Diabeteskin on, jos ei nyt historiaa, niin ainakin remissiossa ja oman sekä lääkärin uskomuksen mukaan voi pysyä sellaisena kunhan pidän kiinni oppimistani ja muuttuneista elämäntavoistani. 
Ja mitä ne muuttuneet tavat siis ovat? Järkevät ruoka välit, sopivat määrät hyvistä lähteistä tulevia ruokia, ei yksittäisten tuotteiden demonisointia, herkut ovat satunnaisesti sallittuja. Sopivasti liikuntaa josta nauttii unohtamatta riittävää lepoa.
Lihasvoima, kestävyys ja jaksaminen kaikessa ovat aivan eri tasolla kuin vuosi sitten. Ja miehet, myös mieskunto on aivan eri luokkaa.
Simppeliäkö? No ei todellakaan, mutta vastoinkäymisistä (välillä isoista henkisistä) huolimatta päivääkään en ole katunut. Itse olen muutosta halunnut ja tehnyt töitä sen eteen. Aivan mahtavana tukenani on ollut Matias Koistinen ja ilman muuta myös te, Sporttilaiset. Teidän tarinat ja toistenne tsemppaukset ovat antaneet joskus sen pienen potkun jota on kaivannut. ISO KIITOS SIITÄ KAIKILLE!

Mitä tästä eteenpäin? Mietin tänään, että olisiko se, ainakin vähäksi aikaa, Sportti tässä? Periaatteessa pärjäisin varmaan omillani, mutta kun on vauhtiin päästy, niin asetetaan tulevaisuuteen tavoitetta. Varmaan haasteet kasvaa ja niiden saavuttaminen on entistä kovemman työn takana mutta jos minulla on tukena Matias ja mahtavat Sporttilaiset niin eihän tätä voi lopettaa. Eli uuden Sportin lunastus pitää hoitaa tänään. Ja kiitos että jaksoit lukea tämän loppuun vaikka tarina olikin aika pitkä."
Onnea Petrille aivan huikeasta muutoksesta! Petri osallistui SPORT™-valmennukseen. Lähde sinäkin mukaan!


Haluatko maksaa liikuntaeduilla?