Oletko harkinnut verkkovalmennuksen aloittamista? Ehkä olet jo tutustunut erilaisiin vaihtoehtoihin, mutta pohdit, pystytkö sitoutumaan valmennukseen? Tai mietit, mitä konkreettista hyötyä valmennuksesta saat ja miten FITFARM eroaa muista nettivalmennuksista?

Verkkovalmennuksia on tänä päivänä valtava määrä vähän joka lähtöön, ja tästä johtuen vaihtelee myös nettivalmennusten sisältö paljon. Jotta sinun olisi helpompi tehdä valinta, käymme tässä artikkelissa läpi meidän, eli FITFARMin nettivalmennusten hyötyjä. 

1) Saat selkeät ohjeet itsenäiseen treenaamiseen ja rasvanpolttoon

Päämäärätön haahuilu ja ”sitten kun” -ajattelu harvoin johtaa toivottuun lopputulokseen. Toki liikkuminen ja fiksu syöminen ovat aina terveydellesi hyväksi, mutta kun olet päättänyt tehdä elämäntapamuutoksen, et varmasti halua kuluttaa arvokasta aikaasi ”sitä sun tätä” tekemiseen.

Ammattilaisten suunnittelemat, selkeät treenit ja yksinkertaiset ruokavalio-ohjeet sen sijaan ohjaavat sinut oikeille raiteille heti alusta lähtien ja olo kohenee nopeasti. Ruokavaliot ovat myös helposti muokattavissa omaan päivärytmiin sekä omiin tarpeisiin ja mieltymyksiin sopiviksi. Mikä tärkeintä, meidän verkkovalmennusten selkeiden ohjeiden ansiosta kynnys treenaamiseen ja painonhallintaa tukevaan syömiseen madaltuu, kun ylimääräinen arvailu ja eri vaihtoehtojen vatvominen jää sivuun.

Meidän verkkovalmennusten selkeät ohjeet sisältävät kaiken olennaisen:

  • Ohjeet siihen mitä syödään ja kuinka usein – esimerkkiannoksia, reseptejä ja opastusta miten voit korvata ruoka-aineita esimerkiksi erityisruokavalioihin sopiviksi. Mukana myös kätevä ruoka-ainemuunnin, jonka avulla teet ruokavaliosta itsellesi sopivan! Ruokavaliomme eivät sisällä mitään erikoista, mitä ei lähikaupasta löytyisi.
  • Miten, missä, kuinka usein ja kuinka kauan treenataan – treenin kulku alusta loppuun, toistomäärät, palautusajat ja tekniikkavideot. Osassa valmennuksissa myös täysin ohjattuja treenejä, eli painat vain play ja teet perässä!
  • Laadukkaat liikevideot takaavat, että opit oikeaoppiset treenitekniikat ja osaat tehdä liikkeet oikein treenin aikana.
  • Valmentajan luennot erilaisiin aiheiisiin liittyen. Saat sisältöä, joka motivoi ja auttaa oivaltamaan sekä oppimaan uusia asioita omaan hyvinvointiin liittyen!

Saat valmiit ohjeet – ja kun noudatat niitä – huomaat olossasi selviä muutoksia jo muutamassa viikossa. Aloittelijankin on helppo ymmärtää ohjeet ja aloittaa!

Fitfarmin verkkovalmennusten monipuolista sisältöä.
Fitfarmin valmennukset sisältävät loistavat ohjeet.

Meidän valmennusten taustalla on aina tiimi, joka koostuu kokeneista liikunta- ja ravitsemusalan ammattilaisista. Valmennuksista saat selkeät ohjeet, joiden avulla itsenäinen treenaaminen ja esimerkiksi treeniä tukevan tai rasvaa polttavan ruokavalion koostaminen on helppoa. Keskimäärin asiakkaamme huomaavat selvää muutosta olossaan ja kehonkoostumuksessaan jo kuukauden sisällä valmennuksen aloittamisesta.

2) Valmennuksen tuloksellisuus on todennettu erilaisilla ihmisillä  

Valmennuksiimme osallistuu vuosittain kymmeniä tuhansia ihmisiä, koska valmennukset tuovat varmasti tulosta. Niin kutsutuilla massavalmennuksilla on ollut joskus negatiivinen maine mutta täysin turhaan. Meidän valmennuksissa vastaavat koulutetut valmentajat, jotka osaavat auttaa sinua myös silloin, kun treeniliikkeitä tai ruokavaliota on tarpeen säätää sinulle paremmin sopivaksi. 

Tiesitkö, että meillä on jo 12 vuoden kokemus valmentamisesta verkossa? Jos et ole aiemmin kokeillut verkkovalmennusta tai olet pettynyt aiempiin kokeiluihin, kanssamme olet parhaimmissa käsissä.

Kun valmennuksiin osallistuu laaja joukko erilaisia ihmisiä, joilla kaikilla on erilaiset taustat ja erilaiset tavoitteet, verkkovalmennuksen tuloksellisuudesta saadaan tasaisesti realistista arviota. Näin voimme jatkuvasti kehittää valmennuksia palautteen pohjalta.  

Jo sadat tuhannet suomalaiset  ovat onnistuneet saavuttamaan näkyviä tuloksia ja pysyvästi hyvän olon meidän verkkovalmennusten avulla. Lue upeita onnistujatarinoita blogistamme!

3) Treenaa missä ja milloin vain, kun sinulle sopii

Verkkovalmennuksissa parasta on ehdottomasti se, että niiden avulla saat arkeen lisää väljyyttä. Muutoksen tekeminen ja uuden opettelu on aina tietyssä määrin kuormittavaa, vaikka olisitkin innoissasi uudesta elämänvaiheesta. Nettivalmennuksessa saat laadukasta ja ammattitaitoista valmennusta ilman, että sinun täytyy sitoutua tapaamaan ketään tietyssä paikassa tiettyyn aikaan tai muistaa varata paikkaa juuri ryhmäliikuntatunnille.

Meillä ei ole omaa kuntosalia tai tiettyjä kuntosaleja, joissa treenit tulee tehdä, vaan voit treenata missä ja milloin haluat. Ohjeiden soveltaminen on helppoa ja voit tehdä treenit joustavasti lähisalilla, kotona tai vaikka kesämökillä tehoista tinkimättä.   

4) Valmennuksia on eri tarpeisiin ja ne ovat eri pituisia

Meidän nettivalmennukset alkavat usein tiettynä päivänä useamman kerran vuodessa. Osa valmennuksista ja kursseista on puolestaan sellaisia, että ne voi aloittaa koska vain ja niissä edetään omaan tahtiin.

Verkkovalmennuksen materiaali on käytössäsi koko valmennuksen keston ajan, sekä ylimääräiset kaksi viikkoa. Voit myös halutessasi tallentaa kirjallisen materiaalin itsellesi myöhempää käyttöä varten. Osa valmennuksista on ympärivuotisia, eli voit jatkaa samassa valmennuksessa päivittyvin ohjein ostamalla seuraavan valmennuslähdön. Osa valmennuksista on taas sellaisia, että niiden jälkeen suositellaan jatkamaan johonkin toiseen valmennukseen kehittyäksesi. 

Vaikea valinta?
Testaa mikä valmennus sopii sinulle

 

 

5) Verkossa tapahtuva valmennus on edullinen vaihtoehto

Treenit personal trainerin kanssa, ryhmäliikuntatunnit trendilajin parissa, jäsenyys moneen eri paikkaan… Erinomaisia mutta toisinaan myös merkittävää rahallista panostusta vaativia liikuntamuotoja. Monien lajien harrastusmaksut kipuavat jopa useihin satoihin euroihin kuussa, kun taas verkkovalmennuksen saat napattua tarjouksesta parhaimmillaan vain muutaman kympin hintaan. 

Nettivalmennus on todella kustannustehokas vaihtoehto omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen, sillä se ei maksa paljoa ja kaikki valmennusmateriaalit kulkevat mukanasi. Jos treenaat kotona, et tarvitse välttämättä verkkovalmennuksen lisäksi mitään muuta kuin pari treenivälinettä, joissakin kotitreenivalmennuksissa et tarvitse niitäkään!

Ja jos käyt salilla, nettivalmennuksesta saat ohjeet, jotka kulkevat mukanasi ja voit helposti kurkata valmennusjärjestelmästä treenitekniikat ennen treenin aloitusta. Yhdestä nettivalmennuksesta voit saada parhaimmillaan niin sali- ja kotitreeniohjelmat, liikkuvuusharjoituksia, ohjattuja treenejä, luentoja, tekniikkavideoita, valmentajan tuki ja ohjeet ruokavalioon. Nettivalmennus voi olla myös siis todella monipuolinen!

Meidän asiakkaana maksat valmennuskokonaisuudesta kertamaksun, ja saat materiaalit käyttöösi koko valmennuksen ajaksi. Korttimaksun, verkkopankin ja Klarna-laskun lisäksi voit maksaa valmennuksen myös kaikilla yleisimmillä liikuntaeduilla. 

Tutustu kaikkiin maksutapoihin! 

6) Henkilökohtaisuus - vastaamme kysymyksiisi nopeasti 

Meidän nettivalmennuksissa valmentajat ovat mukanasi koko matkan ajan. He opettavat ja ohjeistavat sinua ja ovat itse vastaamassa kaikkiin kysymyksiisi mitä sinulle valmennuksen aikana tulee. Voit jättää valmentajille viestin valmennusjärjestelmän kysymys- ja vastausfoorumille milloin tahansa. Foorumi on avoinna valmennuksen virallisen keston ajan. Halutessasi voit kysyä valmentajilta kysymyksiä myös täysin anonyymina.

Me emme halua jättää ketään tyhjän päälle, joten annamme aina myös ohjeet jatkoon valmennuksen jälkeen. Ammattitaitoiset valmentajamme  haluavat aidosti auttaa ja kannustaa sinua valmennusmatkallasi. Meillä onnistutaan yhdessä!

Fitfarmin valmentajien vastauksia asiakkaille verkkovalmennuksessa.

7) Yhteisön tuki kannustaa sinua jatkamaan

Nettivalmennuksia on erilaisia, mutta me FITFARMilla vannomme aktiivisen yhteisön nimeen. Suosituimmat valmennukset sisältävät pääsyn suljettuun Facebook-ryhmään, jossa saat vertaistukea treenihaasteellesi luottamuksellisessa ja kannustavassa ilmapiirissä. Vastoinkäymisistä pääsee helpommin eteenpäin ja onnistumisista saa tuplasti lisää motivaatiota jatkaa, kun ympärillä on samat tavoitteet jakava ryhmä.

8) Uuden kokeileminen ja aloittaminen on helppoa 

Verkkovalmennuksessa uuden ruokavalion tai treeniohjeiden kokeileminen on tehty erityisen helpoksi. Meidän valmennusten sisältö on hyvin laaja, joten jokaiselle varmasti löytyy se itselle sopiva ruokavalio ja treeniohjelma. Lisäksi tietyllä päivämäärällä starttaavissa valmennusryhmissä on 14 päivän tyytyväisyystakuu. Jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin tai voit vaihtaa toiseen sopivampaan valmennukseen! 

Lue lisää tyytyväisyystakuustamme!

Alkoiko kiinnostamaan? Näin aloitat FITFARMin verkkovalmennuksessa:

  1. Valitse haluamasi verkkovalmennus Fitfarmin laajasta valmennusvalikoimasta. Käy kurkkaamassa ohjeet valmennuksen valintaan, tee testi tai kysy neuvoa asiakaspalvelustamme.
  2. Osta valmennus verkkokaupasta tai liikuntaedulla.
  3. Aktivoi valmennus sähköpostiisi tulleesta aktivivointiviestistä.
  4. Aloita valmennus heti tai odota valmennuksen starttipäivää.
  5. Tutustu ja lue valmentajien laatimat ohjeet huolella ja katso aloitusvideot ja -ohjeet.
  6. Noudata ohjeita ja kommunikoi rohkeasti valmentajien kanssa valmennuksen keston ajan.

Mikä verkkovalmennus sopii minulle? Lue vinkit, joiden avulla teet onnistuneen valinnan!Haluatko maksaa liikuntaeduilla?