Nettivalmennukset - Miten valitsen itselleni sopivan?

Nettivalmennukset ovat täällä, suurempana kuin koskaan ja niiden tarjonta onkin tänä päivänä todella laaja! Nettivalmennukset ovat edullinen ja erittäin potentiaalinen vaihtoehto huomattavasti kalliimmalle personal training -valmennukselle. Laadukkaat nettivalmennukset tarjoavatkin avaimet onnistumiseen, kun ohjelma sekä valmentajan tuki kulkevat kätevästi koko ajan mukanasi - tähän tarvitaan vain nettiyhteys ja älypuhelin tai tietokone!

Meidän nettivalmennukset ja niiden tarjonta on suunniteltu niin, että jokainen löytää niistä varmasti itselleen ja tavoitteisiinsa sopivan! Valitaksesi sopivan nettivalmennuksen, vastaa vain muutamaan helppoon kysymykseen:

1. "Mikä on tavoitteeni?"

    Aseta itsellesi realistiset tavoitteet ja valitse yksi päätavoite. Tavoitteesi voi olla esimerkiksi:

    Nämä ovat vain esimerkkejä tavoitteista. Kannattaa pitää homma yksinkertaisena ja hyvä nyrkkisääntö onkin, että mitä kauemmin sinulla on aikaa käytettävissäsi muutokseen, sitä suuremman päätavoitteen voit asettaa.

    Mikäli olet valmis käyttämään muutokseesi aikaa rajallisesti, voit valita vain yhden päätavoitteen ja lähteä sillä liikenteeseen. Jos siis haluat kasvattaa lihasta ja laihduttaa, mutta olet valmis käyttämään tavoitteidesi saavuttamiseen vain 8 viikkoa aikaa, on hyvä valita näistä tavoitteista vain toinen ja valita nettivalmennus sen mukaan. Jos taas aikaa on käytettävissä vaikkapa kaksi vuotta, voit hyvin asettaa molemmat tavoitteiksi ja valita niistä toisen, jota lähdet alkuun painottamaan. Tällöin voit valita nettivalmennukset, jotka tukevat tavoitteitasi ja aloittaa siitä, joka vie sinut kohti sitä tavoitetta, jonka haluat saavuttaa nopeiten.

    Kun lähdet kulkemaan päätavoitettasi kohti, usein myös muut tavoitteet täyttyvät kuin huomaamatta matkalla: jos esimerkiksi tavoittelet painonpudotusta, niin samalla myös yleinen hyvinvointi ja ruokarytmi paranevat, kunto kohenee ja kroppakin tiivistyy! Esimerkiksi monet SUPERDIEETTI®-valmennuksessaolleet ovat aloittaneet valmennuksen noudattamalla aluksi vain ruokavaliota, mutta oman olon ja jaksamisen kohotessa, he ovat kiinnostuneet lisäämään myös liikuntaa arkeensa.

    2. "Miten haluan treenata?"

      Pidä tarkasti mielessäsi aiempi kohta ja kysy itseltäsi sitten seuraavat kysymykset: miten haluat treenata ja paljonko olet valmis antamaamaan treenille? Ole rehellinen itsellesi siitä, paljonko olet valmis liikkumaan ja miten haluat treenata. Kaikkien ei tarvitse tähdätä huippu-urheilijoiksi, mutta sen, paljonko olet valmis antamaan treenille, täytyy olla linjassa tavoitteidesi kanssa.

      Jos tavoitteesi on kasvattaa maksimaalisesti lihasta, se vaatii salitreeniä. Meidän BIKINI CHALLENGE®- ja Fitbelfie® & Legs -nettivalmennukset tähtäävät esimerkiksi tähän tavoitteeseen. Jos taas haluat esimerkiksi juosta puolimaratonin, sinun on oltava valmis lenkkeilemään. Juoksukuntoasi pääset kehittämään meidän RUN-juoksuvalmennuksessa™. Jos se, paljonko voit antaa treenaamiselle, riitelee tavoitteidesi kanssa paljon, voit miettiä kumpaa haluat mieluummin säätää; tavoitetta vai treenitapaa?

      Esimerkkejä siitä miten voit vastata tähän kysymykseen:

      Tähänkään kysymykseen ei ole yhtä oikeaa vastausta, on vain sinun vastauksesi. Vastaa siis rehellisesti ja varmista, että vastauksesi on realistinen. Kun tiedät, mitä tavoittelet, kannattaa tutustua meidän kattavaan valmennustarjontaan, sillä meidän nettivalmennukset ovat auttaneet suomalaisia saavuttamaan tavoitteitaan jo yli 10 vuoden ajan.

      3. "Kuinka kokenut liikkuja olen?"

      Jos et ole ikinä liikkunut ja kuntosi on heikko, kannattaa lähteä liikkeelle helpommasta nettivalmennuksesta vaikka tavoitteesi olisivat korkealla. Vain taivas on rajana sille, mitä voit saavuttaa, mutta kannattaa edetä askel kerrallaan, jotta motivaatio pysyy mukana taitojen kehittyessä. Meiltä löytyykin nettivalmennukset myös aloittelijoille. Esimerkiksi meidän Rapakunnosta eroon 30 päivässä -kurssi on mainio vaihtoehto sinulle, jolla liikunnan harrastamisesta on kulunut pidemmän aikaa tai et ole koskaan harrastanut liikuntaa.

      Jos sinulla on paljon treenikokemusta ennestään, voit valita haastavammankin valmennuksen heti alkuun. Esimerkiksi meidän SPORT™-valmennuksessa pääset haastamaan itseäsi oikein kunnolla niin halutessasi.

      Meidän liikunnalliset nettivalmennuksetkoostuvat eri tavoitteisiin tähtäävistä valmennuksista niin kokeneemmille treenaajille kuin vasta-alkajillekin.

      4. "Kauanko haluan olla valmennuksessa?"

        Tämä kysymys ei ole niin oleellinen kuin kolme aiempaa, mutta tämäkin on hyvä pohtia valmiiksi. Ensimmäisessä kohdassa jo sivuttiinkin sitä, että tavoitteidesi tulee olla linjassa myös käytössä olevan ajan kanssa. Isoa painonpudotusta, pysyvää elämäntapamuutosta tai hurjaa lihaskasvua ei kannata tavoitella yhdessä kuukaudessa, vaan isoon muutokseen tulee varata riittävästi aikaa. Jos tavoittelet parin kilon pudotusta ja treenin makuun pääsemistä, niin lyhyempikin aika riittää. Meiltä löytyy nettivalmennukset niin isomman kuin pienemmänkin tavoitteen saavuttamiseen.

        Oman hyvinvoinnin kanssa ei kannata kiirehtiä, joten parhaat tulokset saa aina, kun tavoittelee valmennuksen avulla pysyviä tuloksia ja keskittyy oikeasti oppimaan uusia tapoja.

        Nyt kun olet vastannut tässä artikkelissa listattuihin kysymyksiin, olet jo pitkällä valinnassasi. Sitten vain valitsemaan sopivaa valmennusta!

        5. "Nyt tiedän mitä haluan, miten löydän sen?"

        Lue valmennuksen tuotesivun kuvaus huolella, tukeeko se päätavoitettasi ja onko treenitapa oikea?

        Meidän nettivalmennukset on rakennettu tukemaan tiettyä tavoitetta ja useassa valmennuksessa on mahdollisuus myös valita useammasta eri tavoitteesta. Siksi sinun on tärkeä tietää päätavoitteesi tarkasti. Jokaisessa valmennuksessamme treenataan eri tavalla, joten jos pohdit kahden valmennuksen välillä, valitse itsellesi sopivampi treenitavan perusteella! 

          6. "Onko valmennus sopivan tasoinen minulle?"

          Liian haastava tai liian helppo valmennus syö motivaatiota, joten jos pohdit kahden valmennuksen välillä, kysy itseltäsi kumpi vastaa paremmin omaa tasoasi.

          7. "Koska valmennus alkaa?"

          Osalla nettivalmennuksilla on tietyt starttipäivät, joten myös aloituspäivä voi vaikuttaa valintaasi. Jos siis pohdit vielä useamman hyvän vaihtoehdon välillä, valitse itsellesi oikea aloituspäivän mukaan. Jos kuitenkin olet jo ehdottomasti päättänyt tietyn valmennuksen, jonka koet olevan itsellesi täydellinen, älä valitse toista vain siksi, että aloituspäivä ei ole täydellinen. Jos valmennuksen ajalle sattuvat kummin kaiman synttärit ja naapurin kissan ristiäiset, niin hyvin alkanut valmennus ei kaadu niihin jos ajattelisimme tällä tavalla jatkuvasti, mikään ajankohta ei olisi ikinä sopiva!

          Meillä on laaja valikoima myös nettivalmennuksia ja kursseja, jotka voi aloittaa omaan tahtiin, kun sinulle parhaiten sopii!

          8. "En vain osaa päättää!"

          Ei hätää jos et osaa itse valita! Siksi meillä on ammattilaisia, jotka tukevat sinua valinnan tekemisessä. Voit olla aina yhteydessä meihin nettisivujen chat-toiminnon tai sähköpostin (info@fitfarm.fi) avulla ja kertoa lyhyesti mitä tavoittelet, miten haluat treenata, minkä tasoinen liikkuja olet ja kuinka paljon aikaa haluat käyttää valmennukseen. Autamme mielellämme löytämään sinulle sopivan valmennuksen!

           

          Vaikea valinta?
          Testaa mikä valmennus sopii sinulle! (artikkeli jatkuu testin jälkeen)

           

           

          9. "Olen valintani tehnyt, entä jos valitsin väärin?"

          Hyvä uutinen on, että meillä starttipäivällä olevat valmennukset on nimensä mukaisesti valmennuksia. Et siis jää yksin vaan valmentajamme ovat koko ajan apunasi ja tukenasi. Kysymällä saat ohjeita, joilla valmennusta voi säätää juuri sinulle sopivammaksi. Sinun ei siis tarvitse huolehtia ruoka-aineallergioista tai siitä, että joku tietty treeniliike ei sovi sinulle, sillä niihin löytyy aina vaihtoehtoja! Älä siis huolehdi, sillä yhdessä teemme tavoitteistasi totta!

          Tiesithän, että meidän päivämäärälliset nettivalmennukset sisältävät myös 100%-tyytyväisyystakuun? Näin, jos valmennus ei tunnu omalta, voit vaihtaa sen maksutta toiseen tai saat rahasi takaisin 14 vuorokauden sisällä valmennuksen aloituspäivämäärästä.

          Huomioithan, että vaikka suurin osa verkkovalmennuksistamme sisältääkin valmentajan kysymys- ja vastauspalstan, osa ei sitä sisällä, vaan ne suoritetaan itsenäisesti.



          Haluatko maksaa liikuntaeduilla?