Aku lähti mukaan 12 viikkoa kestävään SUPERDIEETTI®-valmennukseen keväällä 2020 ja koki onnistumisia valmennuksen aikana ja sen jälkeen! Lue Akun kokemuksia valmennuksesta alta. 

Akun tarina

Akun kokemuksia Superdieetti®-valmennuksesta. Muutoskuvat edestä.

Akun kokemuksia Fitfarmin Superdieetti-valmennuksesta. Muutoskuvat sivusta.

Akun kokemuksia Fitfarmin Superdieetti-valmennuksesta. Muutoskuvat takaa.

"Olin mukana 6.4.2020 alkavassa SUPERDIEETTI (12 vkoa) valmennuksessa. 

Ajattelin kirjoittaa vain lyhyen viestin siitä mitä mieltä olin valmennuksesta ja mitä tuloksia sain, mutta kun aloitin kirjoittamaan niin huomasin, että siitähän muodostuikin pienimuotoinen tarina. Joten alla minun muutostarinani."

Helpot ohjeet motivoivat jatkamaan

"Pidin valmennuksesta paljon, sillä se antoi minulle mahdollisuuden noudattaa ruokavaliota ja muita ohjeita helposti. Neuvot, vinkkivideot sekä tsempit tulivat aina suoraan puhelimeen ja niitä oli helppo katsoa missä ja milloin vain.

Itselleni on aina ollut hankalaa kasvotusten esim. personal trainerin kanssa suorittaa yllä mainittuja asioita, samoin myös muiden ihmisten kanssa painonpudotuksesta keskusteleminen ja kokemusten jakaminen on vaikeaa. Valmennuksen aikana nämä asiat onnistuivat minulle sopivalla tavalla hyvinkin helposti. Sain olla rauhassa etäällä, mutta yhteisön ja valmentajan tuen kanssa. Vaikka en itse aktiivisesti asioita kysellyt tai kommentoinut, niin olin iloinen, että muut näin tekivät. Keskusteluja seuraamalla sain hyvän kokonaiskuvan käynnissä olevasta valmennuksesta, sekä siitä millaisten asioiden kanssa muut painivat ja sain sitä kautta apuja omiin haasteisiini."

Skeptisyys verkkovalmennuksia kohtaan muuttui nopeasti

"Olin alunperin skeptinen sen suhteen miten tehokkaasti videoiden ja tekstin välityksellä tulevat valmentajan ohjeet toimivat, mutta huomasin hyvin nopeasti, että tosiaan itselleni tämä oli aivan loistava tapa. Koko ajan tuntui siltä, että valmentaja on läsnä ja tasaiseen tahtiin tippuvat videot antoivat itselleni lisämotivaatiota ja paljon tietoa ruokavaliosta, sekä valmentajan neuvot toivat myös armollisuutta siihen mitä vaatii itseltään. Sen myötä osasin suhteuttaa odotukseni tilanteeseen sopiviksi ja uskon, että sen takia tuloksetkin olivat hyviä, sillä olen myös aiemmin kokeillut erilaisia ruokavalioita ja en ole näin hyviä tuloksia saanut.

Uskon aikaisemmin mahdollisesti yhden ison ongelman olleen, että vaatimukset itselle olivat aina liian ankarat ja sitä myöten stressi tulosten saamisesta heikensi onnistumista paljon. Tällä valmennuksella se ei muodostunut ongelmaksi ja ruokavalion ja treenien noudattaminen sujuikin itseasiassa suhteellisen helposti. Välissä oleva Vappu osoittautui etenkin haasteelliseksi, mutta yhteisön viesteillä sekä valmentajan videoterveisten myötä siitäkin selvittiin kunnialla."

Valmennuksesta jäi oppeja taskuun pitkälle tulevaan

"Kirjoitan tätä tekstiä melkein heinäkuun puolivälissä eli valmennuksen päättymisestä on jo aikaa, mutta muihin kokeilemiini dieetteihin verrattuna olen nyt jo sitoutunut jatkamaan terveellisiä elämäntapoja sekä noudattamaan pienellä variaatiolla sopivaa ruokavaliota. Tämä ei ole onnistunut aiemmin. Koen, että motivaationi jatkaa tällä linjalla johtuu siitä kuinka kokonaisvaltaiselta valmennus tuntui, koska ohjeet ja neuvot ja vinkit olivat jatkuvasti käden ulottuvilla. Sain siitä tukea ja inspiraatiota aina kun sitä kaipasin. Etenkin näin korona-aikaan etänä ja oikeastaan etänä muinakin aikoina viihtyvän ihmisen oli hyvä saada oma ruokavalio, liikkuminen ja elintavat tasapainoon. Useiden epäonnistuneiden yritysten ja monen vuoden ajan painon kanssa jojoilun jälkeen on ollut mahtavaa huomata mitä sain aikaan ja vielä hienompi on tunne siitä, että uskon vahvasti myös jatkavani ohjeistettujen ruokavalion sekä säännöllisen liikunnan noudattamista myös jatkossa.

Lähtötilanteessa painoni oli 116 kg.

Valmennuksen jälkeen painoni oli 107 kg.

Kiitos kaikille valmennukseen osallistuneille, sekä valmentajalle ja muille järjestäjille. Tämän valmennuksen myötä uskon, että tulen pääsemään vielä lopulliseen tavoitteeseeni. Lähetän uudet terveiset siinä vaiheessa :)

Hyvää kesää!

- Aku"

12 viikkoinen SUPERDIEETTI® alkaa kohta. Lähde mukaan! Valmennuksen aikana tuloksia voi saada ihan pelkän ruokavalionkin avulla, eli se sopii myös sinulle, joka et halua tai pysty harrastamaan liikuntaa. Haluatko maksaa liikuntaeduilla?