Kun haluat laihtua & keventää oloa:

column_1_image.alt

Superdieetti®

SUPERDIEETTI® on nyt uudistunut! Tämä valmennus on valintasi, kun olet jojoillut pitkään. Valmennuksessa ruoat punnitaan, jotta painonpudotus olisi mahdollisimman tehokasta. Valmennuksen aikana syödään ihan normaalia mutta terveellistä arkiruokaa.

SEURAAVAT LÄHDÖT:
8.1.2024 / 12 viikkoa

29.1.2024 / 6 viikkoa


Tutustu!

column_2_image.alt

VHH (8 vko)

Uudistunut VHH on valintasi kun haluat aloittaa terveellisemmät elämäntavat stressittömästi ja lempeämmin. Tässä valmennuksessa ruokia ei punnita eikä mitään ruoka-aineita kielletä. Valmennuksen aikana keskitytään terveellisen ruokavalion peruspilareihin ja opetellaan uusia rutiineja.

SEURAAVA LÄHTÖ: 22.1.2024

Tutustu!

column_2_image.alt

Elämäntapavalmennus
(10 vko)

UUTUUS! Elämäntapavalmennus on täysin uudenlainen valmennuskonsepti, joka sopii jokaisen arkeen. Tämän valmennuksen jälkeen sinun ei tarvitse enää miettiä mitä seuraavaksi, vaan olet saanut loistavat eväät koko loppuelämäksi.

SEURAAVA LÄHTÖ: 9.10.2023

Tutustu!

column_3_image.alt

Valloittava V50+
(8 vko)

UUTUUS! Valloittava V50+ on 50–65 -vuotiaille naisille suunnattu energinen painonpudotusvalmennus. Varaa paikkasi nyt Valloittava50 -sielunsiskojen huippujengistä!

SEURAAVA LÄHTÖ: 22.1.2024

Tutustu!

Kun haluat saada uusia ideoita ja tehoa treeneihin:

column_1_image.alt

SUPERMIMMI®
(9 vko)

SUPERMIMMI® on kaikkien treenaavien mimmien unelmavalmennus! Valmennuksessa pääset treenaamaan monipuolisesti ja tehokkaasti. Kysymys kuuluukin, haluatko sinä olla supermimmi?

SEURAAVA LÄHTÖ: 14.8.2023

Tutustu valmennukseen!

column_2_image.alt

SPORT™ (10 vko)

SPORT™ on Suomen henkilökohtaisin verkkovalmennus, joka auttaa sinua kehittymään treeneissäsi ja saavuttamaan tavoitteesi!

SEURAAVA LÄHTÖ: 11.9.2023

Lähde mukaan!

column_3_image.alt

BIKINI CHALLENGE®(10 vko)

Bikini Challenge® on naisille suunniteltu verkkovalmennus, jolla muokkaat kehoa ja otat treeneistäsi kaiken irti! Lisää motivaatiota ja mahtavia tuloksia!

SEURAAVA LÄHTÖ: 22.1.2024

Aloita BIKINI CHALLENGE®!

block_image.alt

Kokeile ilman riskiä - Verkkovalmennuksilla on 100 % tyytyväisyystakuu!

Olemme varmoja siitä, että tulet olemaan tyytyväinen valmennustemme sisältöön. Tämän vuoksi haluamme tehdä päätöksen tekemisestä mahdollisimman helppoa ja annamme 14 päivän tyytyväisyystakuun.

LUE LISÄÄ →

Kun haluat aloittaa liikunnan:

column_1_image.alt

Rapakunnosta eroon 30 päivässä (4 vko)

Rapakunnosta eroon 30 päivässä on valintasi jos et ole liikkunut aiemmin, mutta haluat vihdoin lähteä liikkeelle. Tässä valmennuksessa edetään maltilla ja pääset nauttimaan onnistumisen tunteista ja kehityksestä matalan kynnyksen treenien avulla!

VOIT ALOITTAA HETI!

Aloita Rapakunto-kurssi!

column_2_image.alt

Rapakunto Next Step®(4 vko)

RAPAKUNTO NEXT STEP® on valintasi, kun olet liikkunut jo hieman ja kaipaat sopivasti lisää haastetta ja motivaatiota harjoituksiisi!

VOIT ALOITTAA HETI!

Aloita Rapakunto Next Step®!

Kun haluat treenata tehokkaasti kotona:

column_3_image.alt

KAHVAKUULATREENIT (4 vko)

Kahvakuulatreenit on valintasi jos tykkäät kahvakuulailla, mutta kaipaat uusia ideoita tehokkaisiin mutta nopeisiin treeneihin. Voit itse päättää kuinka monta kahvakuulatreeniä teet viikossa (2-4) ja haastetta saat eripainoisista kahvakuulista! Treenit kestävät 30-50 min.

VOIT ALOITTAA HETI!

Aloita KAHVAKUULATREENIT!

Kun haluat tehdä täsmätreenejä:

column_1_image.alt

TINY WAIST™ (4 vko)

TINY WAIST™ on valintasi kun haaveilet kapeammasta ja vahvemmasta keskivartalosta. Tämän kurssin harjoitukset ovat monipuolisia ja äärimmäisen tehokkaita!

VOIT ALOITTAA HETI!

Aloita TINY WAIST™!

column_2_image.alt

TINY WAIST™ 2 (4 vko)

TINY WAIST™ 2 on valintasi, kun haluat jatkaa keskivartalon vahvistamista. Tämän kurssin harjoitukset ovat erittäin tehokkaita ja vievät sinut kohti tavoitettasi! Kurssi sopii jatkoksi aiemmin käytyyn Tiny waist -kurssiin, mutta aiemman kurssin suoritus ei ole edellytyksenä.

VOIT ALOITTAA HETI!

Aloita TINY WAIST™ 2!

column_3_image.alt

FITMAMA® (6 vko)

FITMAMA® on erityisesti äideille suunniteltu kokonaisuus. Tässä valmennuksessa on huomioitu kiireinen perhearki niin treeneissä kuin ruokavaliossakin. Valmennus sopii kaikille raskaanaoleville, synnyttäneille sekä imettäville äideille.

Aloita FITMAMA®!

Kun haluat edistää kehon ja mielen hyvinvointia:

column_1_image.alt

KEHONHUOLTO (4 vko)

Kehonhuolto on valintasi kun haluat parantaa kehosi liikkuvuutta ja huoltaa kehoasi. Tämä kurssi sopii loistavasti sellaisenaan suoritettavaksi tai muiden verkkovalmennustemme kaveriksi!

VOIT ALOITTAA HETI!

Aloita KEHONHUOLTO!

column_2_image.alt

FLOW (6 vko)

FLOW on valintasi kun haluat tehdä lempeitä ja rauhallisia jooga-, pilates-, lihaskunto- ja rentoutusharjoituksia. Tämän valmennuksen avulla luot kiireisen arjen keskelle ihania rauhoittumishetkiä!

VOIT ALOITTAA HETI!

Aloita FLOW!

Onko verkkovalmennusten maailma sinulle uusi?

Onko verkkovalmennusten maailma sinulle uusi? Ennen kuin ostat valmennuksen, lue blogistamme mitkä ovat verkkovalmennusten konkreettiset hyödyt.

Lue verkkovalmennusten konkreettisista hyödyistä!


Haluatko maksaa liikuntaeduilla?