Suosituimmat nyt:

Meillä käy liikuntaedut ja Klarnalla saat 30 päivää maksuaikaa!
ePassi Smartum Klarna

Voimaa ja energiaa arkeen!

FITFARMilla otetaan askeleet kohti hyvää tekevää arkea. Hyvää tekevä arki antaa voimia ja tuottaa hyvää oloa, vaikka illat pimenevätkin! Fitfarmilaisten elämää yhdistää yksi asia ja se ei todellakaan ole kärsimys ja kituminen - se on itselleen hyvää tekeminen ja etusijalla on oma terveys, hyvinvointi ja jaksaminen!

Kun haluat laihtua & keventää oloa:

column_1_image.alt

Superdieetti®

SUPERDIEETTI® on nyt uudistunut! Tämä valmennus pm valintasi, kun olet jojoillut pitkään. Valmennuksessa ruoat punnitaan, jotta painonpudotus olisi mahdollisimman tehokasta. Valmennuksen aikana syödään ihan normaalia mutta terveellistä arkiruokaa.

SEURAAVAT LÄHDÖT:
16.1.2023 / 6 viikkoa
3.4.2023 / 12 viikkoa


Tutustu!

column_2_image.alt

VHH (8 vko)

Uudistunut VHH on valintasi kun haluat aloittaa terveellisemmät elämäntavat stressittömästi ja lempeämmin. Tässä valmennuksessa ruokia ei punnita eikä mitään ruoka-aineita kielletä. Valmennuksen aikana keskitytään terveellisen ruokavalion peruspilareihin ja opetellaan uusia rutiineja.

SEURAAVA LÄHTÖ: 30.1.2023

Tutustu!

column_3_image.alt

KETO49® (7 vko)

KETO49® on valintasi kun sinua kiinnostaa ketogeeninen ruokavalio ja olet valmis äärimmäisen tiukkaan mutta tehokkaaseen rasvanpolttoon! Tässä valmennuksessa keskitytään noudattamaan tarkkaa ketogeenistä ruokavaliota seitsemän viikon ajaksi.

Tutustu!

column_1_image.alt

30 Day Fat Burn Challenge
(4 vko)

30 Day Fat Burn Challenge on valintasi kun haluat haastaa itseäsi ja polttaa rasvaa tehokkaasti. Tämä verkkovalmennus ei ole elämäntapamuutos vaan tehokas rasvanpolttokuuri.

SEURAAVA LÄHTÖ: 3.4.2023

Tutustu!

column_2_image.alt

Elämäntapavalmennus
(10 vko)

UUTUUS! Elämäntapavalmennus on täysin uudenlainen valmennuskonsepti, joka sopii jokaisen arkeen. Tämän valmennuksen jälkeen sinun ei tarvitse enää miettiä mitä seuraavaksi, vaan olet saanut loistavat eväät koko loppuelämäksi.

SEURAAVA LÄHTÖ: 3.4.2023

Tutustu!

column_3_image.alt

Valloittava V50+
(8 vko)

UUTUUS! Valloittava V50+ on 50–65 -vuotiaille naisille suunnattu energinen painonpudotusvalmennus. Varaa paikkasi nyt Valloittava50 -sielunsiskojen huippujengistä!

SEURAAVA LÄHTÖ: 20.02.2023

Tutustu!

Kun haluat löytää aikaa ja motivaatiota treeneihin:

column_1_image.alt

FITFARM BOOST & BURN®
(6 vko)

FITFARM Boost & Burn® on valintasi, kun haluat monipuolisen kotitreeniohjelman, joka on muokattavissa juuri omiin tavoitteisiisi sekä omaan arkeesi sopivaksi. Valmentaja on tukenasi koko valmennuksen ajan ja auttaa treenikokonaisuuden rakentamisessa. Kehitystäsi tukee myös terveellinen ruokavalio!

SEURAAVA LÄHTÖ: 16.1.2023

Aloita BOOST & BURN!

column_2_image.alt

GET UP! (4 vko)

GET UP! on valintasi kun kaipaat simppeliä ja selkeää treenisuunnitelmaa ja haluat tehdä pelkästään ohjattuja treenejä. Treenit 3 kertaa viikossa, 30-40 minuuttia kerrallaan kehonpainoa, kahvakuulaa tai muuta vastusta hyödyntäen!

Aloita GET UP!

column_3_image.alt

KAHVAKUULATREENIT (4 vko)

Kahvakuulatreenit on valintasi jos tykkäät kahvakuulailla, mutta kaipaat uusia ideoita tehokkaisiin mutta nopeisiin treeneihin. Voit itse päättää kuinka monta kahvakuulatreeniä teet viikossa (2-4) ja haastetta saat eripainoisista kahvakuulista! Treenit kestävät 30-50 min.

VOIT ALOITTAA HETI!

Aloita KAHVAKUULATREENIT!

Kun haluat saada uusia ideoita ja tehoa treeneihin:

column_1_image.alt

SUPERMIMMI®
(9 vko)

SUPERMIMMI® on kaikkien treenaavien mimmien unelmavalmennus! Valmennuksessa pääset treenaamaan monipuolisesti ja tehokkaasti. Kysymys kuuluukin, haluatko sinä olla supermimmi?

SEURAAVA LÄHTÖ: 17.4.2023

Tutustu valmennukseen!

column_1_image.alt

FITBELFIE® & LEGS (6 vko)

FITBELFIE® & LEGS on valintasi kun haluat satsata alakropan treenaamisen ja saavuttaa unelmiesi shortsikunnon tulevaa kesää varten. Tehokkaiden koti- ja salitreenien ja ruokavalion avulla onnistut varmasti!

Lähde mukaan!

column_2_image.alt

SPORT™ (10 vko)

SPORT™ on Suomen henkilökohtaisin verkkovalmennus auttaa sinua kehittymään treeneissäsi ja saavuttamaan tavoitteesi!

SEURAAVA LÄHTÖ: 23.1.2023

Lähde mukaan!

column_3_image.alt

BIKINI CHALLENGE®(10 vko)

Bikini Challenge® on naisille suunniteltu verkkovalmennus, jolla muokkaat kehoa ja otat treeneistäsi kaiken irti! Lisää motivaatiota ja mahtavia tuloksia!

SEURAAVA LÄHTÖ: 30.1.2023

Aloita BIKINI CHALLENGE®!

Kun haluat aloittaa liikunnan:

column_1_image.alt

Rapakunnosta eroon 30 päivässä (4 vko)

Rapakunnosta eroon 30 päivässä on valintasi jos et ole liikkunut aiemmin, mutta haluat vihdoin lähteä liikkeelle. Tässä valmennuksessa edetään maltilla ja pääset nauttimaan onnistumisen tunteista ja kehityksestä matalan kynnyksen treenien avulla!

VOIT ALOITTAA HETI!

Aloita Rapakunto-kurssi!

Kun haluat tehdä täsmätreenejä:

column_1_image.alt

TINY WAIST™ (4 vko)

TINY WAIST™ on valintasi kun haaveilet kapeammasta ja vahvemmasta keskivartalosta. Tämän kurssin harjoitukset ovat monipuolisia ja äärimmäisen tehokkaita!

VOIT ALOITTAA HETI!

Aloita TINY WAIST™!

column_2_image.alt

TINY WAIST™ 2 (4 vko)

TINY WAIST™ 2 on valintasi, kun haluat jatkaa keskivartalon vahvistamista. Tämän kurssin harjoitukset ovat erittäin tehokkaita ja vievät sinut kohti tavoitettasi! Kurssi sopii jatkoksi aiemmin käytyyn Tiny waist -kurssiin, mutta aiemman kurssin suoritus ei ole edellytyksenä.

VOIT ALOITTAA HETI!

Aloita TINY WAIST™ 2!

column_3_image.alt

FITMAMA® (6 vko)

FITMAMA® on erityisesti äideille suunniteltu kokonaisuus. Tässä valmennuksessa on huomioitu kiireinen perhearki niin treeneissä kuin ruokavaliossakin. Valmennus sopii kaikille raskaanaoleville, synnyttäneille sekä imettäville äideille.

SEURAAVA LÄHTÖ: 16.1.2023

Aloita FITMAMA®!

Kun haluat edistää kehon ja mielen hyvinvointia:

column_1_image.alt

KEHONHUOLTO (4 vko)

Kehonhuolto on valintasi kun haluat parantaa kehosi liikkuvuutta ja huoltaa kehoasi. Tämä kurssi sopii loistavasti sellaisenaan suoritettavaksi tai muiden verkkovalmennustemme kaveriksi!

VOIT ALOITTAA HETI!

Aloita KEHONHUOLTO!

column_2_image.alt

FLOW (6 vko)

FLOW on valintasi kun haluat tehdä lempeitä ja rauhallisia jooga-, pilates-, lihaskunto- ja rentoutusharjoituksia. Tämän valmennuksen avulla luot kiireisen arjen keskelle ihania rauhoittumishetkiä!

VOIT ALOITTAA HETI!

Aloita FLOW!

column_3_image.alt

RENTOUDU (4 vko)

RENTOUDU on valintasi kun haluat rauhoittaa oloasi, hengitystäsi ja ottamaan omaa aikaa kiireisen arjen keskellä. Tämän kurssin avulla sanot hyvästit kireälle pinnalle ja jännitystiloille. Sisältää 10 mahtavaa, Jutta Larmin ohjaamaa rentoutusharjotusta.

VOIT ALOITTAA HETI!

Aloita RENTOUDU!

Onko verkkovalmennusten maailma sinulle uusi?

Onko verkkovalmennusten maailma sinulle uusi? Ennen kuin ostat valmennuksen, lue bloistamme mitkä ovat verkkovalmennusten konkreettiset hyödyt.

Lue verkkovalmennusten konkreettisista hyödyistä!

block_image.alt

Verkkovalmennuksilla on 100 % tyytyväisyystakuu!

Olemme varmoja siitä, että tulet olemaan tyytyväinen valmennustemme sisältöön. Tämän vuoksi haluamme tehdä päätöksen tekemisestä mahdollisimman helppoa ja annamme 14 päivän tyytyväisyystakuun.

Takuu on voimassa kaksi viikkoa valmennuksen virallisen aloituspäivämäärän jälkeen ja koskee valmennuksia, joilla on tietty aloituspäivämäärä. Jos et ole tyytyväinen valmennuksen, saat rahasi takaisin tai voit vaihtaa toiseen sopivampaan valmennukseen.

HUOM! Takuu ei koske liikuntaeduilla maksettuja valmennuksia, eikä Black Week -kampanjatarjouksia. Takuun voi käyttää vain yhden kerran

Vuonna 2021 verkkovalmennuksiamme käytiin yli 120 000 kertaa. Asiakkaamme antoivat meille arvosanan 8,6 / 10!

Huom! Tätä valmennusta/kurssia ei voi maksaa liikuntaedulla.