Joonan kokemuksia ja muutoskuvat FITFARMin VHH-ravintovalmennuksesta.

Joona onnistui mahtavasti VHH-valmennuksen avulla

15.06.2021 1 min lukuaika

Voiko 8 viikon pituisen verkkovalmennuksen aikana onnistua? Tätä Joonakin mietti, mutta päätti silti lähteä mukaan. Hänellä putosi valmennuksen aikana huikeat 7 kg ja huikean muutoksen näkee myös kuvista!
Lue lisää
VHH-ravintovalmennuksessa saat pitää kaurapuurosi.

-11 cm vyötäröstä VHH-ravintovalmennuksen avulla

23.01.2021 2 min lukuaika

Asiakas ymmärsi VHH-ravintovalmennuksen avulla, että ihmeitä ei tehdä viikossa tai kahdessa, vaan tuloksia saavuttaa kun tekeminen on pitkäjänteistä ja treenit ja ruokavalio tuntuvat hyvältä. Millaisia tuloksia asiakas saavutti? Käy kurkkaamassa blogistamme!
Lue lisää
FITFARMin VHH-valmennukseen osallistunut asiakas kertoo kokemuksiaan valmennuksesta, sekä esittelee ennen ja jälkeen kuvia.

Susanna oppi olemaan itselleen armollisempi!

07.01.2021 1 min lukuaika

Susanna lähti mukaan VHH-valmennukseen voidakseen taas nukkua paremmin ja saadakseen lisää energiaa. Hän onnistui tavoitteissaan hienosti ja siinä sivussa lähti myös painoa ja senttejä karisi ympäri vartaloa. Lue hänen kokemuksensa valmennuksesta ja katso upeat muutoskuvat!
Lue lisää

VHH-valmennukseen osallistunut asiakas esittelee hienoja ennen ja jälkeen kuviaan ja kertoo kokemuksistaan.

VHH: Upea 22 kilon painonpudotus!

05.11.2020 2 min lukuaika

Asiakkaamme oli mukana VHH-valmennuksessa ja pudotti huimat 22 kiloa! Hän sai valmennuksen aikani lisää energiaa ja itsevarmuutta. Valmentaja Koistinen on saanut hänet ymmärtämään, että elämään kuuluu myös herkut tai lasi viiniä, kunhan seuraavana päivänä palaa taas ruotuun. Lue lisää hänen kokemuksia VHH-valmennuksesta!
Lue lisää
Milkan muutoskuvat ennen ja jälkeen FITFARMin VHH-valmennukselle osallistumista.

VHH: Milka osallistui FITFARMin valmennuksiin ensimmäistä kertaa ja ylitti itsensä!

03.01.2020 1 min lukuaika

Milka päätti lähteä ensimmäistä kertaa FITFARMin matkaan ja ylitti itsensä VHH-valmennuksessa! Tsekkaa Milkan upeat muutoskuvat ja lue hänen tarinansa!
Lue lisää

Huom! Tätä valmennusta/kurssia ei voi maksaa liikuntaedulla.