Vhh-ruokavalioprojekti 2021-2022

"Oli aika panostaa itseeni ja sitä kautta tuoda lisää energiaa koko perheelle"

Taustaa: Perheeseen kuuluu aviomies ja kaksi pientä (alle kouluikäistä) lasta. Tällä hetkellä olen perhevapaalla.

Olin jo pidemmän aikaa ajatellut, että olisi ihana saada energisempi ja kevyempi olo. Prioriteetit olivat olleet itseni sijaan perheessä. Vauvavuoden jäljiltä olin vihdoin saanut yöunet kuntoon ja parantunut kroonistuneesta selkäkivusta, joten ajattelin, että nyt olisi mahdollisuus saada ruokavalio kuntoon. Raskauskiloja oli jäänyt jonkun verran ja olo oli väsynyt ja turvonnut. Univelasta johtuen olin totuttanut itseni energiatiheään naposteluun ja usein palkitsin itseni makealla. Nyt halusin eroon makean himosta ja samalla näyttää lapsilleni mallia terveellisestä syömisestä. Oli aika panostaa itseeni ja sitä kautta tuoda lisää energiaa koko perheelle. Päätavoitteenani oli saada ruokavalio kuntoon ja sitä kautta energisempi olo mutta toki toivoin saavuttavani samalla myös ihannepainoni.

"Kävelylenkillä askel nousi keveämmin ja arjessa jaksoi ihan eri tavalla kuin aiemmin"

Elokuussa 2021 päätin, että nyt on aika tehdä asialle jotain ja ostin Fitfarmin vhh-ruokavaliovalmennuksen. Se on ollut yksi parhaista päätöksistä pitkään aikaan! Olin alusta asti erittäin motivoitunut ja noudatin ohjeita tarkasti. Liikuntaa en juuri lisännyt mutta kilojen karistessa huomasin, että liikkuminen oli vaivattomampaa ja arkiaktiivisuus lisääntyi ihan huomaamatta. Kävelylenkillä askel nousi keveämmin ja arjessa jaksoi ihan eri tavalla kuin aiemmin. Ensimmäisen kahdeksan viikon aikana paino tippui lähes 9 kiloa. Se tapahtui yllättävän helposti, nälkää näkemättä. Valmentaja oli erittäin ammattitaitoinen ja seurasi tilannetta jatkuvasti. Kun kerroin painoni putoavan vauhdilla, ruokien määrää lisättiin, jotta elimistö ei menisi säästöliekille. Jälleen noudatin ohjeita ja tulosta tuli edelleen mutta maltillisemmalla tahdilla.

Ensimmäisen valmennuksen jälkeen pidin muutaman viikon pituisen reverse dieetin, jossa ruokamäärät nostettiin lähelle ylläpitotasoa. Tämän jälkeen pystyin jatkamaan projektia ja joulukuussa saavutinkin jo tavoitteeni eli painoindeksin mukaisen ihannepainon. Olin valmennuksen avulla tiputtanut elokuusta lähtien 16 kiloa.

Lotan ennen ja jälkeen kuvat, joista huomaa kuinka hän on saavuttanut huikeita tuloksia vhh-valmennuksella.

"Nyt voin paremmin kuin vuosiin!"

Olen juuri aloittanut kolmannen vhh-valmennuksen, jossa tavoitteenani on tiputtaa vielä muutama kilo ja oppia pitämään paino siinä. Olen oppinut, että säännöllinen ruokarytmi, riittävä uni ja puhtaat, hyvät raaka-aineet ovat ratkaiseva osa painonhallintaa. Nyt voin paremmin kuin vuosiin! Minulla on energiaa touhuta perheeni kanssa ja nyt kun syön hyvin, nautin jokaisesta ateriasta aivan eri tavalla kuin ennen. Aiemmin palkitsin itseäni herkuilla, nyt ajattelen, että palkitsen itseäni joka päivä syömällä oikein.

Valmennuksessa on ollut mielestäni parasta se, että se on toteutettu järkevästi. Painoa tiputetaan suurimmalla mahdollisella ruokamäärällä, ei kituuttamalla. Valmennuksessa huomioidaan kokonaisuus ja ratkaisevaa on aina oma jaksaminen. Viikoittaiset ravitsemusluennot ovat auttaneet sisäistämään oppeja, joiden avulla tulokset myös pysyvät.

Minulle tämä ei ole ollut vain dieetti vaan elämäntapamuutos. On mahtava tunne, kun en ole enää sokerikoukussa. Toki pitkällä aikavälillä herkutkin mahtuvat mukaan. Kun kokonaisuus on kunnossa, satunnainen herkuttelu ei haittaa.

Suosittelen valmennusta kaikille, jotka kaipaavat selkeitä ohjeita, kuinka syödä terveellisesti ja samalla pudottaa painoa tavalla, joka palvelee kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Nykytilanne:En voisi olla tyytyväisempi, että päätin panostaa omaan hyvinvointiini ja sitä kautta koko perheeseeni. Nykyään olen energinen, onnellinen ja hassutteleva äiti/vaimo, eli juuri sellainen kuin haluankin olla 😊 Projektin alussa en mielelläni edes katsonut peiliin mutta nyt peilistä katsoo terveellä tavalla itsevarma nainen, joka toteutti pitkäaikaisen haaveensa – voida hyvin omassa kehossaan.

Tämä oli asiakkaamme Lotan tarina. Lähde sinäkin mukaan VHH-valmennukseen muuttamaan elämäntapasi huippuvalmentajan opastuksella terveellisemmiksi!Haluatko maksaa liikuntaeduilla?