Joonan kokemuksia VHH-ravintovalmennuksesta

Joona näki mainoksen VHH-ravintovalmennuksestamme ja pohti pystyisikö hänkin onnistumaan 8 viikon aikana. Hän lähti mukaan ja vau, mitkä muutokset!

Joonan kokemuksia ja ennen ja jälkeen kuvat VHH-ravintovalmennuksesta.

 
"Olin mukana VHH-valmennuksessa sekä olen siitä erittäin tyytyväinen! Alla pieni tarina matkasta sekä muutokset.

Moi! Olen treenannut salilla monta vuotta, ohella syönyt huonosti koska "ei se rasva minuun tartu". Tarttuihan se. En ikinä ole halunnut punnita annoksiani, mutta kun tammikuussa näin mainoksen VHH-valmennuksesta, päätin kokeilla olisiko minusta siihen. Nyt 8 viikkoa myöhemmin, olen erittäinen tyytyväinen, että lähdin haastamaan itseäni. Olo on kevyempi ja virkeämpi. Valmennuksen ohella treenasin keskimääräisesti 3 kertaa viikossa ja noudatin valmentajan ohjeita ruokavalion suhteen, muutamia lipsahduksia lukuunottamatta. Kiitokset onnistumisesta kuuluu valmentajalle Matiakselle, opetukset avasivat silmiäni ja valmennus oli erittäin asiantuntevaa!

  • Paino: 91.15kg -> 84.35kg
  • BMI: 28.1 -> 26.0
  • Vyötärönympärys: 92cm -> 87cm
  • Viskeraalirasva: 1.6l -> 1.2l"

VHH on lempeä ravintovalmennus, jonka avulla kevennät oloasi pysyvästi. Valmennuksen aikana opit terveellisestä ravinnosta ja hallitset painoasi lempeästi, ilman stressiä. Kurkkaa seuraava startti ja lähde mukaan!Haluatko maksaa liikuntaeduilla?