Olin Bikini Challenge -valmennuksessa ja kokemukseni teille.

 "tuntui, etten palautunut riittävästi vapaapäivinä ja jossain vaiheessa ymmärsin, että tarvitsin muutosta"

Alun perin lähdin mukaan, kun työ ja opiskelu täyttivät päiväni aamusta iltaan. Viikonloput tuntuivat menevän nopeasti lähinnä leväten ja keräten voimia ennen seuraavaa työviikkoa. Tuntui, etten palautunut riittävästi vapaapäivinä ja jossain vaiheessa ymmärsin, että tarvitsin muutosta.

Olin jo aikaisemmin osallistunut VHH-valmennukseen vuonna 2022, joten ruokavalion perusteet olivat jo hallussa. Liikunnan suhteen en kuitenkaan ollut löytänyt sopivaa rytmiä. Siksi Bikini Challenge -valmennus herätti kiinnostukseni.

 "ensimmäinen merkittävä muutos tapahtui unenlaadussani"

Valmennus alkoikin tuottamaan välittömästi tuloksia. Ensimmäinen merkittävä muutos tapahtui unenlaadussani. Uni syveni huomattavasti, ja heräilyt yöllä vähenivät. Valmennus on auttanut minua myös fyysisesti. Minulla on lievä skolioosi, joka aiheuttaa selkäkipuja. Aiemmin kipujaksoni saattoivat kestää viikkoja, mutta nyt kehoni palautuu nopeammin ja olen päässyt takaisin arkeen nopeasti jo parin päivän levolla.

Erityisesti olen pitänyt näissä valmennuksissa valmentajien luennoista. Sekä VHH- että BC-valmennuksen luennot ovat antaneet minulle syvällisempää ymmärrystä ruokavaliosta ja liikunnasta. On paljon helpompaa noudattaa ohjeita, kun ymmärtää niiden taustalla olevan logiikan.

 "kymmenen viikon aikana huomasin, kuinka sarjapainoni nousivat"

Olen myös oppinut, mitä nousujohteisuus liikunnassa tarkoittaa. Kymmenen viikon aikana huomasin, kuinka sarjapainoni nousivat ja näin konkreettisesti edistymiseni. 

Bikini Challenge -valmennus on tuonut elämääni merkittäviä ja positiivisia muutoksia. Vaikka matka on ollut ajoittain haastavakin, olen erittäin tyytyväinen, että päätin lähteä mukaan. Se on antanut minulle uusia työkaluja terveellisempään ja tasapainoisempaan elämään.

TUTUSTU VHH- JA BIKINI CHALLENGE- VALMENNUKSIINHaluatko maksaa liikuntaeduilla?