HOME by Jutta™ järjestettiin ensimmäistä kertaa vuoden 2019 toukokuussa ja se vei kaikkien naisten sydämet mennessään. Huikeat 96 % mukana olleista naisista suosittelisi valmennusta muille! Valmennuksen tavoitteena oli tarjota kaikille kotitreenaajille monipuolisia ja hauskoja treenejä, jotta liikunnan kipinä saataisiin syttymään ja kynnys liikkumiseen olisi mahdollisimman alhainen.

Valmennuslähdöstä toiseen liikunnan ilo ja mahtava ryhmähenki on ollut käsin kosketeltavaa. On upeaa lukea kaikkien naisten tarinoita onnistumisista. Valmennus toteutetaan Facebookissa, jotta treenien tekeminen on mahdollisimman helppoa. HOME-valmennus on tehokas vaihtoehto tai lisämauste kuntosaliharjoittelulle sekä  ryhmäliikuntatunneille.

HOME by Jutan uudistuminen

Mahtavien asiakaspalautteiden johdosta olemme tehneet töitä valmennuksen kehittämiseksi ja HOME by Jutta™ tunnetaan nyt nimellä HOME-valmennus. Valmennus on jakautunut kahteen eri tasoiseen valmennusryhmään, HOME Easyyn ja HOME Intenseen, jotta voisimme palvella eri tasoisia asiakkaita mahdollisimman laadukkailla ja mieluisilla treeneillä!

Nainen treenaa vastuskuminauhan kanssa. FitFarmin HOME Easy ja HOME Intense ovat kaikille naisille suunnattuna kotitreenivalmennuksia.

HOME Easy - helpompia kotitreenejä

HOME Easy on tehty naisille, jotka kaipaavat tehokkaita ja simppeleitä treenejä, jotka voi tehdä kotona milloin tahansa. Mukaan voit lähteä, vaikka et olekaan liikkunut vähään aikaan. Jos siis kaipaat energistä ja iloista menoa ja haluat aloittaa säännöllisen liikunnan, tämän helpommaksi liikkuminen ei enää tule! Saat joka viikko uusia treenejä, joista valitset ja teet itsellesi mieluisimmat. Osa tunneista ohjataan live-lähetyksinä ja tarjolla on tunteja lihaskuntotunneista latinotanssitunteihin.

HOME Intense - kotitreenejä vaativampaan makuun

HOME Intense on suunnattu naisille, joilla on jo hieman treenitaustaa. Superkuntoa valmennus ei kuitenkaan edellytä, eli normaalilla peruskunnolla pärjää loistavasti. HOME Intense on siis hitusen vaativampi paketti, jossa treenit ovat astetta menevämpiä ja saavat varmasti lihakset hapottelemaan ja hien virtaamaan. Liikkeet eivät ole vaikeita ja valmentajat ohjeistavat kaiken sinulle tarkasti! 

Nainen treenaa vastuskuminauhalla tehokkaasti. FitFarmin HOME Easy ja HOME Intense kotitreenivalmennukset ovat tehokkaita kotitreenikokonaisuuksia kaikkia naisia varten.

Lue myös: Kokemuksia HOME-valmennuksesta

HOME Easy & HOME Intense - tehokasta kotitreenailua

HOME Easy ja HOME Intense -valmennusryhmät sisältävät monipuolisia ja tehokkaita treenejä, jotka varmasti pitävät treenimotivaation yllä! Olisimme iloisia, jos teet kolme puolen tunnin treeniä viikossa, sillä se riittää! Tärkeintä meille on, että motivoidut rakentamaan liikunnan säännölliseksi osaksi arkeasi. Treenit on mahdollisimman helppo tehdä kiireisen arjen keskellä - sen takia kaikki treenit kestävätkin 30-40 minuuttia.

HOME-valmennus on siis edelleenkin Facebookin kautta järjestettävä kotitreenivalmennus kaikille naisille. Jos siis surffailet päivisin paljon Facebookissa, tämä valmennus on sinun juttusi:

1. Facebook-ryhmä auki.
2. Treenitallenne tai -live auki.
3. Treenaamaan 30 minuutin treeni.

Näin helppoa kotitreenaaminen on HOME Easy ja HOME Intense -valmennuksissa! Toivotamme kaikki kotitreenaamisesta kiinnostuneet naiset lämpimästi tervetulleeksi tähän hyvän fiiliksen valmennukseen!


Haluatko maksaa liikuntaeduilla?