Ensimmäinen HOME-valmennus starttasi toukokuussa 2019 ja vei mennessään sekä osallistujien että valmentajien sydämet <3 Kysyimme osallistujilta, mitä mieltä he olivat valmennuksesta ja vastaukset puhukoot puolestaan:

Helppoa ja nopeaa kiireiseen arkeen

"Ihanaa, kun sohvaperunan ei tarvitse kuin nousta ylös sohvan pohjalta, avata facebookki ja ihana ryhmä,
ihaneni vetäjineen on kotona. Ja ei kun jumppaamaan"

"Vuorotyöläiselle tämä on ollut ihan parasta, säännöllinen harrastus kun ei juuri onnistu työvuorojen takia. Saanut itsensä liikkumaan, kunnolla, vihdoinkin!"

"Pienen lapsen äitinä on helppo tehdä oman aikataulun mukaan ohjatut jumpat ja saada ihan mahtava fiilis ja osaavat ohjaajat jotka neuvovat terveempään elämään sekä hyvä ryhmähenki jossa kaikki tsemppaa."

"Tää on vaan niin helppoa!! Ei tarvii kun avata face ja alkaa jumppaamaan ihanien jumppaajien tahtiin!"

  HOME by Jutta -valmentaja Milla treenaa vastuskuminauhalla.

  Liikkumisen iloa ja vetreyttä kroppaan

  "En ollut harrastanut liikuntaa vuoteen ja ruokavaliokin oli retuperällä. Valmennuksen myötä olen saanut kasvatettua lihaksia ja mieliala on kohonnut huomattavasti. Eniten valmennuksessa olen tykännyt valmentajien ja valmennettavien ihanasta positiivisuudesta, ja olen huomannut ison muutoksen omassa elämänasenteessani. Alan vihdoin käydä salilla, jonka jäsenyys jäi viime vuonna kokonaan käyttämättä. Kiitos kaikille!"

  "Kärsin kroonisesta selkäkivusta ja kuntoutukset eikä mikään vahva kipulääkekään auttanut. Liike on lääke sanoo lääkärit muttei osanneet koskaan avata kunnolla kuinka pystyn treenaamaan ja mitä siihen vaaditaan. Selkäkipuni ovat vähentyneet huomattavasti jumppien avulla. Muutamia senttejä on lähtenyt vatsasta ja vyötäröltä ja tahti on kerrankin sopiva ja auttaa huimasti kohti parempaa terveyttä. Valmennus on vahvistanut itsetuntoa ja uskoa itseeni! Henkinen muutos on ollut suuri, fyysinen vielä suurempi. Jatkan valmennusta ja otan jumpat tavaksi, en olisi kyennyt siihen ilman tätä mahtavaa porukkaa ja uskomatonta yhteishenkeä muiden naisten ja valmentajien välillä - elämäni parhain päätös!" 
   HOME by Jutta -valmennuksen valmentaja Roosa.

   Tsemppiä treeniin omassa olohuoneessa

   "Ihanan monipuolinen valmennus ja mahtavat, ihanat, kannustavat ohjaajat! Itse lähdin mukaan parantamaan peruskuntoa sekä lihaskuntoa. Liikkeet näytetään ja selitetään hyvin ja näin ylimääräisiltä selkäkivuilta on vältytty. Ihan mahtavaa olla mukana!"

   "Kotiäidin pelastus! Sopii hyvin myös muutama kk synnytyksen jälkeen, olettaen että palautuminen tapahtunut ongelmitta. Harjoitukset sopivan vaihtelevia, itse HIITtien sekä raskaampien ystävä koska peruskunto jo hyvä ja salitaustaa sekä ryhmäliikuntoja jne. kolunnut ahkerasti ennen lapsosia. Heidän jälkeensä hieman vähemmän luonnollisesti. Tässä viikkojen aikana olen huomannut, että kannan itseni ryhdikkäämmin, olen energisempi ja ehkäpä on hiukan kiinteytynytkin kroppa. Ja valmentajat ihanan tsemppaavia, kaikki reenit tehty!"

   "Hektisen työn ja lapsiperheen arjen keskellä valmennus on ollut hyvänmielen tuoja. 30 min on niiin helppo napata, kun sen voi toteuttaa kotona joustavasti omaan aikaan. Halutessaan voi tuplata tai triplata treenimäärän. Kroppa kiittää, kun veri kiertää ja paikat on vetreät. Ryhmässä paljon kannustusta ja jotenkin se on imenyt mukaansa. Miellyttävän helppoa ja kuminauhat ovat ylittäneet kaikki odotukset monipuolisuudellaan."

    HOME by Jutta -valmentaja Jutta Larm.

    Muiden tuki tsemppaa eteenpäin!

    "Olen saanut liikkumisen iloa, motivaatiota, reippautta, boostia ja mielettömiä onnistumisen kokemuksia. Valmennus on mahtava, kun huomioi eritasoiset liikkujat ja valmentajien kannustus on energisoivaa. Valmennus sopii niille, jotka eivät ehdi salille/jumppiin tai syystä tai toisesta vieroksuvat ryhmäliikuntaa. Huippukamaa ja ilo olla mukana taas."

    "Oon tykännyt aivan valtavasti . Lähdin siksi mukaan koska asun maaseudulla ja salille lähteminen erikseen työpäivän jälkeen jää lähtemättä . Mutta kun voi tehdä saman kotona esimerkiksi uunia lämmittäessä tulee kaksi kärpästä yhdellä iskulla . Ja huippu valmentajat etenkin Jutta!"

     HOME by Jutta™ valmennus on nyt HOME! Valitse joko HOME Easy- tai HOME Intense -valmennus ja tule mukaan treenaamaan!     Haluatko maksaa liikuntaeduilla?