Suomessa on nautittu jo ensimmäisistä lämpimistä keleistä ja rannat täyttyivät innokkaista auringonottajista. Toivottavasti olit yksi kesän lämmöstä nauttivista!

Kun lämpimät kelit tekevät tuloaan, osa herää siihen, että edelliskesän hellevaatteet kiristävät eivätkä bikinitkään ihan istu enää. Tämä saattaa vetää mieltä mustaksi, mutta on hyvä tietää, että vielä voi tehdä peliliikkeitä! Muutamankin viikon treeni- ja dieettijakso polttaa rasvaa tehokkaasti ja auttaa sinua nauttimaan kesästäsi ilman huolta!

Nopeat tulokset motivoivat

Kesää kohti voi olla raaka ajatus ryhtyä koko lomaksi tiukkaan dieettiin ja treeniohjelmaan, mutta lyhyehköön ajanjaksoon, jonka ajan treenaat kovaa ja noudatat dieettiä, on helpompi sitoutua! Kun tuloksia vieläpä syntyy nopeasti, niin motivaatiokin pysyy yllä eikä homma maistu puulta!

Bikini Fit in 30 Days on neljän viikon tehokas rasvanpolttovalmennus. Kova salitreeni yhdistettynä tiukkoihin HIIT-tyylisiin treeneihin muokkaavat kroppaa urheilullisemmaksi ja monipuolinen ruokavalio auttaa polttamaan rasvaa. Neljässä viikossa saa todella näkyviä tuloksia kun on valmis tekemään töitä ja antamaan kaikkensa tälle jaksolle! Juhannuksena valmennus on käytynä ja voit nauttia kovan työsi tuloksista rennommin!

Itsevarmuus on tärkein asusteesi

Itsevarmuus pukee jokaista. Kun kannat itsesi ylpeästi, ei kukaan välitä vaikka et olisi ihan ehtinytkään saavuttaa unelmiesi bikinivartaloa. Itseensä panostaminen, treenaaminen ja hyvä olo tutkitusti lisäävät itsevarmuutta. Lisäksi tieto siitä, että olet treenannut kovaa ja noudattanut ruokavaliota, eli antanut kaikkesi, tuo sinulle ihan uudenlaista voimaa ja ylpeyttä siitä, että uskallat panostaa itseesi ja hyvinvointiisi!

Olipa kesäkuntosi siis tänä vuonna minkälainen tahansa, kanna se ylpeydellä ja nauti kesästä!

Bikini Fit in 30 Days -valmennus alkaa 27.5.

Lue Bikini Fit in 30 Days -valmennukseen osallistuneiden kokemuksia täältä!Haluatko maksaa liikuntaeduilla?