Bikini Fit in 30 Days on vuoden 2019 uutuusvalmennus, joka on saavuttanut mahtavan suosion! Nopean, neljän viikon mittaisen tehovalmennuksen aikana muokataan kroppaa tehokkaasti salilla ja poltetaan maksimaalisesti rasvaa terveellisen ruokavalion avulla.

Nopeat tulokset motivoivat ja kannustavat antamaan näiden viikkojen aikana kaikkensa ja se todellakin näkyy lopputuloksessa! Näiden neljän viikon jälkeen voit astella itsevarmana rannalle eivätkä bikinit ole ikinä tuntuneet yllä niin hyviltä!

Annetaanpa siis Bikini Fit in 30 Days -valmennuksen läpikäyneiden kertoa kokemuksiaan! 

Saara:

"Tänä keväänä heräsin siihen, miten huonoon kuntoon olin päässyt ja miten peilistä ei näkynyt enää se ulkomuoto, johon olin tottunut. Olin kuullut kavereilta hyviä kokemuksia FitFarmin valmennuksista ja tämä Bikini Fit in 30 Days alkoi sopivasti!

Minulle parasta tässä valmennuksessa oli hyvä saliohjelma, josta sain taas tutun saliharrastuksen uudestaan arkeen vahvasti mukaan. Noudatin valmennuksen kaikkia ohjeita hyvin tarkasti. Tulokset ovat olleet todella hyvät! Yleinen vireystila on noussut, uni tulee paremmin, paino laski monta kiloa ja tiivistymistä kropassa tapahtui mukavasti. Oma peilikuva alkoi näyttää koko ajan paremmalta omaan silmään!"

Saaran muutoskuva, jossa Saara on tiivistynyt ja pudottanut painoaan vain neljässä viikossa Bikini Fit in 30 Days -valmennuksella

Paula:

"Huippuvalmennus takana, vyötäröltä -9cm ja lantiolta -4cm, painon tuijottamista olen ohjeen mukaan välttänyt, joten siitä ei niinkään tietoa mutta omaan silmään peilikuva on alkanut muuttua toiveiden mukaan! Iso kiitos ihanalle valmentajalle Sadulle ja koko valmennusporukalle!"

Jonna: 

"Olen 36-vuotias, 5-vuotiaan pojan äiti. Heti ekan viikon jälkeen huomasin eron, turvotus lähti ja nälkä oli hallinnassa ja makeanhimo poissa. Toinen viikko meni samalla lailla ja muutosta tuli huimasti jo kahdessa viikossa! Kolmasviikko oli pahin, nälkä vaivasi paljon ja makean himot nosti päätään, mutta niistä selvisin hyvin ja taistelin loppuun asti💪🏼 Kiitos vielä kerran tästä valmennuksesta! Oli huippu!💪🏼"

Carita:

"Olin lapsena kova urheilemaan. Harrastin monipuolisesti eri urheilulajeja, ja koulunikin suoritin urheilulinjalla ala-asteelta aina lukion päättymiseen asti. Lukion lopussa kirjoituksiin valmistautuminen ja jalkojen penikkavaivat söivät motivaatiota, ja urheiluharrastukset jäivät lopulta tauolle. Tuoreen parisuhteen myötä myös sohvalla löhöily ja herkuttelu lisääntyivät arjessa.

Jossain vaiheessa heräsin siihen tosiasiaan, että olin sokerikoukussa, ja henkinen huono olo oli tullut kuin varkain. Tein kyllä ryhtiliikkeitä, joista seurasi painon jojoilua, sillä aloin helposti urheilla liikaa ja syödä liian vähän, mikä taas aiheutti huonoa oloa ja repsahduksia. Vuoden 2018 lopulla päätin kokeilla nettivalmennusta, ja päädyin tilaamaan Fit Farmin Bikini Fit in 30 Days -valmennuksen. Se tuntui sopivan lyhyeltä ajanjaksolta sitoutua, ja nähdä miten nettivalmennus sopii minulle.

Valmennus osoittautui tiukaksi mutta äärimmäisen palkitsevaksi. Tuloksia alkoi näkyä heti ensimmäisestä viikosta lähtien, ja oli vapauttavaa vain noudattaa orjallisesti ohjeita ja treenata sata lasissa, koska pystyi luottamaan, että ohjeiden avulla tuloksia todellakin syntyy. Henkinen hyvä olo ja motivaatio salitreenaamiseen palautuivat, kun pelikuva alkoi taas miellyttää, kunto parantua eivätkä vaatteet enää kiristäneet päällä. Tämä valmennus toimikin minulla aivan loistavana kick starttina kohti terveellisiä elämäntapoja, ja olen todellakin tyytyväinen, että lähdin mukaan."

Caritan muutos Bikini Fit in 30 Days -valmennuksella. Carita on pudottanut painoa ja muokannut kroppaansa valtavasti 4 viikon aikana!

Caritan muutos.

Anette:

"Oon aina harrastanut liikuntaa ja käynyt salilla useamman vuoden. Kuitenkin ongelmana on ollut että olen tehnyt vain liikkeitä joista tykkään. Mulla on myös ollut sellainen käsitys, että syön hyvin ja oikein. Jostain tuli kuitenkin ajatus, että voisin lähteä FitFarmin Bikini Fit in 30 Days -valmennukseen mukaan.

Valmennuksen alussa huomasin, että mun annokset on ollut kaksinkertaiset siihen nähden mitä nyt tuun neljä viikkoo syömään. Valmennuksessa en enää voinut tehdä vain niitä kivoja liikkeitä, vaan jouduin pois mukavuusalueelta. Vaikka valmennus oli lyhyt ja 100% sitoutumista en voinut antaa, sain silti mielestäni mahtavia tuloksia. Muutamia eri firmojen vaimennuksia oon testannut, mutta tällä tuli ehdottomasti parhaat tulokset. Kiitos vielä mahtavasta valmennuksesta! :-)

Eevi:

"Takana rankka syksy, paljon juhlintaa ja mässäilyä, olo TODELLA turvonnut ja inhottava, unen laatu aivan luokatonta ja syömiset... ei edes puhuta niistä! Ajattelin jo syksyllä, että nyt tarvitaan ryhtiliike, mutta enpäs saanut sitä tehtyä vaikka päätin monesti, että seuraavana maanantaina mä teen sen! Aika syvissä vesissä olin asian tiimoilta hetkittäin kun jatkuva epäonnistuminen varjosti selän takana. Kunnes sitten joulukuun loppusuoralla lävähti Facebookissa mainos Bikini Fit in 30 days -dieetistä. Pureskelin ajatusta, parin päivän päästä ostin dieetin ja aloin työstämään muutaman viikon päästä starttaavaa dieettiä isolla tunnehaitarilla.

Tuntui aika hurjalta haastaa itsensä liikkumaan ja treenaamaan kun sitä en todellakaan ollut lähes vuosikymmeneen tehnyt! Dieetti kun alkoi, kaikki tuntui todella helpota ja selkeältä, ruuat oli todella monipuolisia ja kirjaimellisesti nälkä kasvoi syödessä. Treenit tuntuivat alkuun melkoisilta kun salilta poistuessa koko eukko tärisi, mutta siinäkin tapahtui todella nopeasti kehitystä ja painot treeneissä vaan lisääntyi melkein huomaamatta. Kaiken kaikkiaan kadotettuja senttejä kasaantui HUIKEA lukema, joista vyötärön -14cm on se shokeeraavin! 4 viikkoa kovaa treeniä ja puhdasta syömistä kadotti -42cm kropasta ja kiloja karisi -5,5kg! 

Se, minkä luulin asettavan haasteita enemmän, on baarimikkona todella epäsäännöllistä arkea elävänä ja todella pitkiä työpäiviä tekevänä, että miten kaikki tapahtumat ja syömiset mahtuu päivään, mutta ilokseni voin sanoa, että tämä viimeinen 4 viikkoa meni kuin siivillä ja vielä kaiken mealpreppaamisen ja treenin lisäämisen jälkeen siihen jo todella hektiseen menoon huomasin, että oli energiaa kuin pienessä kylässä ja tuntui, että vielä aikaa löhöilyynkin löytyi! Mä pystyin siihen ja se vasta on todiste, että kaikki pystyy kun täysillä tekee!"

Eevin muutos Bikini Fit in 30 Days -valmennuksella. Peilin kautta otetut muutoskuvat, joissa näkyy selvästi että Eevin paino on pudonnut upeasti ja tiivistymistä on tapahtunut paljon!

Eevin muutos.

Emmi:

"Ihanaa huomata miten neljässä viikossa voi muuttua fyysisesti ihan eri ihmiseksi; jaksaa arjessa paremmin, ei väsytä ja olo on ihanan kevyt. Sisäinen herkkuhiiri on nyt kesytetty ja hyvä olo kannustaa jatkamaan eteenpäin ❤️"

Linda:

"Valmennus oli suunnattu erityisesti nuorille naisille, mutta minä olen sitä mieltä, että höpönlöpö- > ikä on san numeroita ja lähdin mukaan!  4 viikon valmennus oli mahtava! Omalla kohdallani tuohon lyhyeen aikaan mahtui myös 9 päivän etelän reissu, mutta ei niin mitään ongelmaa ollut noudattaa ohjeita, joissa sinänsä oli niin suuri valikoima perusruokaa, että noudattaminen onnistui leikiten myös toisella puolella maapalloa!  Mittoja en ottanut koska olen päättänyt, että en niitä en tuijota! Tulos on tasan se mikä se 4 viikossa pystyy olemaan silloinkuin tekee ohjeiden mukaan!  

Saavutin kyllä sen mitä halusinkin:  Vaatteet jotka syksyn mittaan vähän rupes natiseen ja venyyn, sujahtaa päälle jälleen! Olo on loistava ja itsensä kanssa on hyvä olla :) Itse tykkään näistä nopeista, tehokkaista aluista, koska niillä pääsee myös nopeasti taas tekemiseen kiinni ja saa motivaation nousemaan 100% myös jatkaa taas tällä tiellä syksyn tietoisen tauon jällkeen!  Kiitos erityisesti Sadulle-> huikea valmentaja ,joka sopii erityisesti meille naisille: hän opettaa myös itsensä hyväksymistä jne!  Loppuun totean vielä, että olen jo 10 vuotta enemmän tai vähemmän tuntenut FF-valmennukset ja yleinen käsitys ”massavalmennuksista joissa yksilöä ei huomioida” on kyllä vanhentunutta tietoa! Aina saa omiin tarpeisiinsa ja yksilöllisyyteensä vastaukset ja neuvot alta aikayksikön KIITOS!” 

Sini:

"Bikini Fit in 30 Days, tässä valmennus joka totisesti toimii ja pienessäkin ajassa! Vaikka olin valmennuksen aikana reilun viikon poissa treeneistä flunssapotilaana, oli tulokset ihan uskomattomia. Olen ennenkin ollut FitFarmin matkassa ja päätin lähteä siihen taas mukaan, kun loppuvuosi meni niin huonosti ja se myös näkyi ikävästi kropassa. Tiesin että Satuun voi luottaa ja tulokset ovat vähintäänkin miellyttäviä, mutta tämä tosiaan yllätti! Paras valmennus ollut tähän mennessä ja tykkäsin kovasti. Paino putosi melkein 4 kg, eikä todellakaan joutunut kitumaan nälässä. Nopeasti näkyvät tulokset auttavat motivoimaan ja jatkamaan tätä hommaa sata lasissa, siksi päädyinkin jatkamaan vielä Satun matkassa etsimässä parempaa kesäkuntoa!"

Bikini Fit in 30 Days -valmennus on saavuttanut huikean suosion ja näiden upeiden naisten kokemukset puhuvat puolestaan! Tällä valmennuksella tehdään töitä ja saavutetaan tuloksia!! Haluatko maksaa liikuntaeduilla?