Ota ensiaskel

Ensiaskeleen ottaminen ei ole helppoa, varsinkaan vuoden vaihteessa. Onneksi meillä FITFARMilla se on helppoa. Oli tavoitteenasi sitten pudottaa painoa, nostaa kuntoa tai voida kaikin puolin paremmin, me olemme tukenasi. Ja mikä parasta, useimpiin verkkovalmennuksiimme voi osallistua helposti ja turvallisesti vaikka oman olohuoneen matolta.

Löydä oma tapasi panostaa hyvinvointiisi ja lähde valmennukseen!

Kurkkaa valmennukset!
Trustmary Reviews

Suosittuja nyt:

NEXT LEVEL toiminnallisen harjoittelun verkkovalmennus.

8 viikkoa | 79 €

NEXT LEVEL on toiminnalliseen harjoitteluun perustuva valmennus. Tämän valmennuksen avulla sanot hyvästit tylsille treeniviikoille, pidät motivaation yllä ja lisäät voimaa, kestävyyttä ja liikkuvuutta.

Ps. Saatat jäädä koukkuun näihin treeneihin!

Valmennus alkaa 1.3.

Lue lisää ja lähde mukaan!

6 viikkoa | 49 €

Kaikkien äitien oma verkkovalmennus, jonka avulla kasvatat hyvinvointiasi! Valmennus sisältää mukavan innostavat kotitreenit ja terveellisen ruokavalion. Tervetuloa mukaan!

Valmennus alkaa 1.3.

Lue lisää ja lähde mukaan!

10 viikkoa | 89 €

SPORT™-valmennuksen filosofia piilee liikunnallisessa elämäntavassa. Jos haluat liikkua, kehittyä ja varmistaa, että sinulla on juuri sinulle sopiva treenikokonaisuus, toivotamme sinut tervetulleeksi mukaan!

Aloita heti!

Lue lisää ja lähde mukaan!

8 viikkoa | 69 €

Löydä liikunnan ilo, kasvata kuntoa ja saavuta tuloksia kotitreenien avulla! Treenaat silloin kun sinulle itsellesi parhaitsen sopii! Valmennuksen hintaan kuuluu myös laadukas vastuskuminauhasetti, jolla saat tehoa treeneihin!

Aloita heti!

Tutustu, ihastu ja lähde mukaan!

KOTISI ON SALISI

FITFARM auttaa sinua kohottamaan kuntoa, pudottamaan pari kiloa ja ylipäätään voimaan paremmin. Riittää että avaat läppärin tai puhelimen ja olet salilla. Valitse itsellesi sopiva valmennus ja aloitetaan!

Valmennuksia miehille

Löydä oma valmennuksesi:

Ajankohtaiset artikkelit: