Ota ensiaskel kohti liikunnallisuutta ja terveellisempiä elämäntapoja

Ensiaskel on jännittävä, joskus jopa pelottava, mutta aina merkittävä. Se on ensimmäinen konkreettinen teko päätöksen jälkeen. Tekojen avulla opitaan, kehitytään, saadaan varmuutta ja saavutetaan tuloksia.

Onneksi ensiaskelta hyvinvointiin ei tarvitse ottaa yksin. 

Siinä auttavat ammattilaisemme 21.9. Alkavassa Sport-valmennuksessa sekä 28.9. alkavassa täysin uudistetussa Bikini Challenge® -valmennuksessa

KUUMAT AALLOT -verkkovalmennus alkaa 5.10.

Uusi Kuumat aallot on aikuisille naisille suunnattu monipuolinen verkkovalmennus. Positiivista energiaa, vertaistukea vaihdevuosiin ja kokonaisvaltaista hyvinvointia ikääntyvälle keholle ja mielelle!

Tervetuloa mukaan!

Tutustu valmennukseen!

SUOSITTUJA NYT:

FITMAMA®

FITMAMA® on äitien oma verkkovalmennus, jonka aikana liikutaan monipuolisesti ja syödään terveellisesti. Valmennus sopii raskaanaoleville, synnyttäneille ja imettäville äideille. 

Aloita nyt!

Lue lisää!

RUN-juoksuvalmennus auttaa sinua kehittämään juoksuasi.

RUN

RUN-juoksuvalmennus™ on kaikentasoisille juoksijoille. Valmennuksen aikana pidetään huolta monipuolisesta ravinnosta sekä kestävyys- ja lihaskunnosta. Varmista kehittymisesi lähtemällä mukaan!

Aloita nyt!

LUE LISÄÄ!

SPORT™-valmennus on miesten ja naisten treeniohjelma.

SPORT™

Huippusuosion saavuttanut SPORT™-valmennus on kaikille liikunnallisesta arjesta kiinnostuneille ihmisille. Rakenna valmentajan avulla juuri sinulle sopiva sporttinen kokonaisuus, voi hyvin ja saavuta tuloksia!

SPORT™ alkaa 21.9.

LUE LISÄÄ!

KETO365®

KETO365® on lempeä ketogeeniseen ruokavalioon perustuva ravintovalmennus. Tiristä viimeiset kilot, ylläpidä painoasi tai kokeile ketogeenistä ruokavaliota!

Valmennus alkaa 21.9. 

Lue lisää!

Rapakunnosta eroon 30 päivässä ja Pysäytä herkkukierre kurssit yhteishintaan 39€!

KAKSI KURSSIA YHDEN HINNALLA!

Rapakunnosta eroon 30 päivässä - ja Pysäytä herkkukierre -kurssit yhteishintaan 39€ (ovh. 68€). Tällä monipuolisella ja kokonaisvaltaisella paketilla pääset kohottamaan kuntoasi ja samalla pureutumaan syömiskäyttäytymiseesi. Näin pysyvä elämäntapamuutos on helpompi tehdä! 

Osta paketti alla olevasta linkistä! Huomioithan, että Rapakunnosta eroon 30 päivässä -kurssia ei suositella aktiiviliikkujille. 

Tarjous on voimassa 30.9. saakka. Tarjousta ei voi hyödyntää jälkikäteen jo ostettuun valmennukseen tai yhdistää toiseen tarjoukseen. Saat oston jälkeen sähköpostiisi kaksi aktivointiviestiä (kummallekin kurssille on omansa). Aktivoi kurssit vasta sitten kun haluat aloittaa ne mutta muista, että kurssit on aktivoitava 6kk:n kuluessa niiden ostosta. 

OSTA HETI!

Löydä oma valmennuksesi:

Ajankohtaiset artikkelit: