Hyvinvointia elämääsi!

Me olemme kansallisen hyvinvoinnin puolustaja ja liputamme terveellisempien elämäntapojen puolesta. Olemme luotettava, osaava ja kotimainen verkkovalmennusten tarjoaja. Meidän avullamme onnistut vihdoin painonpudotuksessa, opit syömään paremmin, liikkumaan monipuolisemmin ja voimaan kaikin puolin paremmin!

Katso syksyn valmennuslähdöt!

6 VKO | 59 €

Lisää energiaa ja hyvinvointia kaikille äideille! Valmennus sisältää mahtavat kotitreenit ja terveellisen ruokavalion niin raskaanaoleville, synnyttäneille kuin imettävillekin äideille.

Valmennus alkaa 25.10.

Lähde mukaan!

8 vko | Nyt 49 € (norm. 69 €)

Matalan kynnyksen treeneillä on helppo aloittaa liikkuminen tai kohottaa jo olemassa olevaa kuntoa. Mukana myös ohjattuja treenejä sekä hyvinvointia ja jaksamista tukeva ruokavalio!

Valmennus alkaa 25.10.

Lähde mukaan!

10 vko | 99 €

SPORT™ on Suomen henkilökohtaisin verkkovalmennus! Jos haluat edistää terveyttäsi, saavuttaa tavoitteita ja rakentaa aktiivisen arjen itsellesi, tervetuloa mukaan!

Aloita valmennus heti!

Lähde mukaan!

6 VKO | 59 €

FITBELFIE® & CORE -valmennus on valintasi kun haaveilet kapeammasta ja vahvemmasta keskivartalosta sekä pyöreämmistä pakaroista. Tällä täsmävalmennuksella saavutat tavoitteesi!

Aloita valmennus heti!

Lähde mukaan!
Trustmary Reviews

Löydä oma valmennuksesi: