Tammikuun 2020 valmennuslähdöt

column_1_image.alt

VHH | 20.1. ja 24.2.

Ota vähähiilihydraattinen elämäntapa haltuun VHH-valmennuksessa, jossa opit vähähiilihydraattisen ruokavalion salat ilman kitsastelua.

column_2_image.alt

KETO49® | 27.1.

Kun haluat pudottaa painoa ja polttaa rasvaa, tehokas ja intensiivinen ketogeeniseen ruokavalioon perustuva dieetti auttaa saavuttamaan tuloksia.

column_3_image.alt

FLOW | 10.2.

Huolla kehoasi, rentoudu ja rauhoitu lempeässä FLOW-valmennuksessa, jossa yhdistyvät jooga, pilates ja rentoutus.

column_1_image.alt

SUPERDIEETTI® | 10.2.

Suosittu laihdutusvalmennus, johon kuuluu terveellinen ruokavalio ja monipuolinen treeniohjelma. Valmennus soveltuu myös suoritettavaksi ilman liikuntaa.

column_2_image.alt

BIKINI CHALLENGE® | 13.1.

Kokonaisvaltainen 10 viikon valmennus vain naisille. Tämän valmennuksen avulla muokkaat itsellesi unelmien bikinikropan polttamalla rasvaa ja kasvattamalla lihasta.

column_3_image.alt

HOME Easy | 13.1.

Valmennus naisille, jotka haluavat aloittaa kotitreenaamisen, mutta taustalla ei ole paljoa liikuntakokemusta. Helppo, hyväntuulinen ja motivoiva valmennus!

column_1_image.alt

HOME Intense | 13.1.

Liikkumiseen jo tottuneempien kotitreenivalmennus, jossa lähdetään saavuttamaan tavoitteita ja nostetaan rimaa korkeammalle!

column_2_image.alt

FITMAMA® | 13.1.

Raskaanaoleville ja synnyttäneille äideille. Terveellinen ruokavalio ja monipuolisia treenejä vauvankin kanssa tehtäväksi!

Valmennusuutuudet – aloita vaikka heti!

column_1_image.alt

Tehostartti

Tehostartti on 4 viikkoa kestävä valmennus, joka sisältää kaiken tarvittavan ja jonka avulla aloitat pysyvän elämäntapamuutoksen tekemisen. Tällä valmennuksella pääset kerralla vauhtiin!

column_2_image.alt

Apua niskakipuun -kurssi

Kärsitkö akuutista niskan kivusta? Helpota niskakipuasi viikossa seuraamalla fysioterapeutin ohjeita. Kurssi järjestetään yhteistyössä Fysioksen fysioterapeuttien kanssa.

column_3_image.alt

Niskat kuntoon -kurssi

Niskat ja hartiat laitetaan kuntoon 21 päivässä päivittäisten treenien avulla. Huolehdi niskoistasi ja hartioistasi! Tämä kurssi järjestetään yhteistyössä Fysioksen fysioterapeuttien kanssa.

column_1_image.alt

Apua selkäkipuun -kurssi

Jos kärsit selkäsärystä tai selän akuutista kivusta ja haluaisit oppia helpottamaan esimerkiksi iskias-vaivoja tai noidannuolta kotioloissa, tämä kurssi on sinua varten. Kurssi järjestetään yhteistyössä Fysioksen fysioterapeuttien kanssa.

column_2_image.alt

Selkä kuntoon -kurssi

Vahvista selkääsi ja opi rentouttamaan selkäsi lihakset! Saat 21 päivän ajan päivittäisen harjoituksen, jolla pääset vahvistamaan ja kuntouttamaan selkääsi. Kurssi järjestetään yhteistyössä Fysioksen fysioterapeuttien kanssa.

column_3_image.alt

Lantionpohjan lihakset kuntoon

Opi treenaamaan lantionpohjan lihaksiasi ja saa lisää vahvuutta. Kurssin harjoitukset vahvistavat, rentouttavat ja venyttävät lantionpohjan lihaksia. Kurssi järjestetään yhteistyössä Fysioksen fysioterapeuttien kanssa.

column_1_image.alt

Lantionpohjan lihasten tehokuuri -kurssi

Lantionpohjan lihasten tehokuurilla pääset tekemään viikon ajan päivittäisiä harjoitteita, joiden avulla opit treenaamaan lantionpohjalihaksiasi ja pitämään ne kunnossa. Kurssi toteutetaan yhteistyössä Fysioksen fysioterapeuttien kanssa.

column_2_image.alt

Stressi haltuun

Tässä viiden viikon valmennuksessa opetellaan stressin hallintaa sekä etsitään käytännön työkaluja stressin tunnistamiseen, hallitsemiseen ja siitä palautumiseen.

block_image.alt

Etkö löytänyt juuri sinun valmennustasi?

Jos et löytänyt tammikuun tarjonnasta juuri kaipaamaasi valmennusta, älä huoli. FITFARMin valmennuksia pyörii ympäri vuoden. Tarjonnasta löydät laajasti erilaisia valmennuskokonaisuuksia painonhallintaan, ravintoon, liikuntaan sekä kehon ja mielen hyvinvointiin liittyen.

Valitsemalla sivun vasemmasta yläkulmasta verkkokaupan pääset selaamaan koko valmennustarjontaa. Kurkkaa valmennukset läpi ja löydä omasi!

Tervetuloa ottamaan ensiaskel hyvinvointiin FITFARMin kanssa.

LIITY SÄHKÖPOSTILISTALLE JA SAA ILMAISIA VINKKEJÄ