Viime joulu toi tullessaan paitsi tunnelmaa ja lahjoja, myös hieman ylimääräistä vyötärölleni. Vaikka olenkin intohimoinen liikunnan ystävä ja pyrin terveellisiin elämäntapoihin, huomasin että vyötärön kasvua oli hankala hillitä. Lisäksi yöni olivat muuttuneet levottomiksi ja unta piti houkutella melatoniinin avulla. Silloin eteeni tuli Valloittava V50+ -valmennus. Innostuin siitä, koska se  keskittyi aikuisen naisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin - juuri mitä kaipasin.

Aloin pian huomata muutoksia kun noudatin valmennuksen ohjeita. En noudattanut niitä piiruntarkkaan, vaan hain elämäntapamuutosta.  Yöt muuttuivat levollisemmiksi ja heräsin aamuisin uudistuneella energialla. Kehoni tuntuu vahvalta ja olo on energinen. Vyötäröltä lähti 7cm!

Olen aikaisemmin hakenut nopeita tuloksia painonpudotukseen, jolloin ollaan nopeasti taas palattu lähtötilanteeseen. Nyt olen saanut jotain pysyvää. Olen ymmärtänyt sen, että muutos joka tapahtuu hitaasti on usein parempi. Kosmetologini sanoi, että ryppyni ovat siloittuneet, en tiedä onko se edes mahdollista, mutta sisäinen hyvinvointi selvästi kumpuaa ulospäinkin. Eräs tuntematon nainen pysäytti minut jokin aika sitten ja sanoi, että minulla on todella positiivinen energia ja olemus. Tämä oli todella pysäyttävä hetki. Tuli sellainen olo, että hitto, tämä valmennus on oikesti vaikuttanut minuun kokonaisvaltaisesti.

Valmennus oli hyvin kokonaisvaltainen. Sen monipuolisuus, asiantuntijoiden tietämys, kiinnostavat luennot  ja yhteisöllisyyden tuntu tekivät siitä mahtavan. Erityisesti Jutta, joka oli mukana tsemppaamassa jätti lähtemättömän vaikutuksen. Samoin naisten yhteisö, jossa kiva fiilis ja naisten tsemppaus olivat aina läsnä.

Opin valmennuksen aikana paljon terveellisistä elämäntavoista. Erityisesti sen, että voi syödä hyvin ja silti laihtua! Ja että terveelliset valinnat vaikuttavat niin moneen asiaan elämässä. Elämänlaatu ei ole vain  vaa´an lukema, vaan kokonaisvaltainen hyvinvoinnin tunne sisälläni.   

Nyt on kulunut vuoden päivät valmennuksesta ja tulokset ovat pysyneet. Parasta on, että mieheni on alkanut syömään myös terveellisesti ja liikkumaan. Elämänmuutos on tapahtunut myös hänen kohdallaan ja häneltäkin on viisi kiloa tippunut. Olen kiitollinen!Haluatko maksaa liikuntaeduilla?