Kuka olet ja miksi lähdit valmennukseen mukaan?

Olen Pauliina ja asun Kokkolassa. Mulla on ollut painonnousua jo pitkään, ihan yläasteelta lähtien. Isäni kuoleman jälkeen joitakin vuosia sitten sairastuin keskivaikeaan masennukseen ja keskivaikeaan uniapneaan. Etsin apua siihen, jotta arki sujuisi paremmin. Mulla oli jo entuudestaan kokemusta Fitfarmin valmennuksista ja tiesin että ne on tosi laadukkaita, siksi oli helppo lähteä mukaan.

Nyt kokeilin Superdieetti-valmennusta ja Go Rapakunto Go -valmennusta samaan aikaan. Otin Superdieetistä sen ruokavalion ja Rapakunnosta sen treeniohjelman. Se oli tosi toimiva yhdistelmä.

Valmennuksen avulla pääsin arjessa kiinni positiiviseen "oravanpyörään" ja kyllä se arki lähti paranemaan ja sujumaan paremmin. Oon ylpeä siitä, että kaikesta huolimatta onnistuin löytämään sen liikunnan riemun ja voin itse vaikuttaa omaan henkiseen jaksamiseen.

Millaisia muutoksia koit?

Huomasin muutoksen tosi nopeasti. Vaatteet meinaa tippua eikä housut meinaa pysyä jalassa.

Mieli on paljon pirteämpi ja sain uskoa omaan tekemiseen. Kun huomasin että viikot vierii (erityisesti Rapakunnossa) ja silti jaksaa tehdä ja pysyy mukana, niin se toi sitä uskoa ja motivaatiota että mä pystyn tähän. Oli hyvä matalankynnyksen treenivalmennus, kun aluksi ei tarvinnut edes tuntia jaksaa treenata. Aloitetaan pienin askelin.

Mistä erityisesti pidit valmennuksessa?

Todella tsemppaavat ja hyvät valmentajat. Tykkäsin myös todella paljon live-treeneistä.

Rapakunnon treenitavoitteet oli hyvin saavutettavissa, joka toi innostusta ja halua jatkaa. Tykkäsin myös treenien nousujohteisuudesta, kun huomasi että kunto kohenee ja jaksan tehdäkin jo vähän haastavampia treenejä.

Superdieetistä sain tosi paljon ruokavinkkejä ja tykkäsin myös asiantuntijasisällöistä. Sain tosi paljon oppeja ja oivalluksia jatkoa varten.

Kun syö hyvää ja terveellistä ruokaa tarpeeksi, niin se makeanhimo katoaa tai on ainakin pienempi.

Opitko itsestäsi jotain uutta valmennuksen myötä?

Aamupalapuurosta voi jopa nauttia. Sitä en voinut aiemmin sietää, mutta nyt huomasin, että kroppa oikein huutaa sitä kunnon aamupalaa aamuisin.

Kun kävelin Turun linnassa, jossa on hirveästi rappusia huomasin, että en enää puuskutakkaan yhtä lailla mitä ennen. Että nyt selvästi huomaa miten kunto on kohentunut.

Olin syönyt niin monta vuotta aivan liian vähän monipuolista ja terveellistä ruokaa, että on aivan ihana huomata miten kroppa ja vatsa toimii nykyään hyvin, kun syö terveellistä ruokaa tarpeeksi.

Olen myös oppinut tykkäämään lihashuoltotreeneistä. Ennen en oo niistä lainkaan välittänyt, mutta nyt jotenkin tuntu että mieli ja keho rauhottuu ja tasottuu niitä tehdessä. Ne toi semmonen rauhottumishetken päivään.

Kenelle suosittelisit valmennusta omien kokemustesi perusteella?

Ihan kaikille. Ja halutessaan ottaa vaikka kaverin mukaan. Yks valmennus ei oo ainut ja oikea vaihtoehto, vaan jokaiselle löytyy laajasta valikoimasta varmasti jotain. Ja valmennuksia voi myös yhdistää, niin kuin mäkin tein.Haluatko maksaa liikuntaeduilla?