07.02.2019 2 min lukuaika

FuncFit™ on kokonaisvaltainen toiminnalliseen kehonpainoharjoitteluun painottuva valmennus, jonka tavoitteena on treenata koko kroppaa monipuolisesti kehonpainolla ja saada keho toimimaan sen luonnollisella tavalla. FuncFit™ sisältää myös ruokavalion miehille ja naisille, minkä avulla opetellaan syömään monipuolisesti ja terveellisesti!


Mitä on toiminnallinen harjoittelu?

Toiminnallisen harjoittelun vaikutukset voit huomata arkielämässä parempana lihastasapainona ja yleisen vireystason kohenemisena! Toiminnallinen harjoittelu sopii käytännössä kaikille, riippumatta lähtökohdista ja tavoitteista.FuncFitissä treenit on mahdollista muokata itselleen sopivaksi riippuen omasta kuntotasosta!Liikkeisiin ja treeneihin on annettu eri tasoisia vaihtoehtoja, jotta pystyt suorittamaan treenit oman kunnon mukaan. 

FuncFit™-treenit kehittävät monipuolisesti fyysisen suorituskyvyn perustaa, eli voimaa, kestävyyttä ja liikkuvuutta. Treenit ovat kokonaisvaltaisia, joissa pääset haastamaan myös motorisia ominaisuuksia eli koordinaatiota, tasapainoa ja kehonhallintaa.

Kenelle valmennus sopii ja tarvitsenko välineitä?

Treenit on helppo toteuttaa missä vain ja milloin vain, sillä treeneihin et tarvitse mitään välineitä! Treeniohjelma sopii erityisesti kotitreenaajille, tai paljon matkustaville ja kiireisille ihmisille. FuncFit™-treenejä voi myös yhdistää perinteiseen salitreenin ohelle tuomaan monipuolisuutta ja uutta ärsykettä treeneihin! Kokonaisuudessaan FuncFit on kattava paketti monipuolista harjoittelua, josta pystyt valitsemaan myös juuri Sinun tarpeisiin sopivia harjoituksia.  Toiminnalliset palauttavat liikkuvuusharjoitukset ja kokonaisvaltaiset alkulämmittelyt tuovat monipuolisuutta esimerkiksi salitreenaajalle tai minkä tahansa lajin oheisharjoitteluun!


FuncFit valmentaja Mirka Vikman.

Mitä FuncFit™-treeniohjelmat sisältävät?

Harjoitusohjelma sisältää kaksi erilaista lihaskuntotreeniä, joihin tulee päivitykset aina kahden viikon välein.  Lisäksi ohjelmassa on vapaavalintainen extratreeni, joka vaihtuu joka viikko! Viikko-ohjelmaan kuuluu myös aktiivinen palauttava kehonhuoltotreeni, joka on toiminnallinen liikkuvuusharjoitus. Liikkuvuusharjoitus vaihtuu valmennuksen puolivälissä, eli ohjelma sisältää myös kaksi erilaista liikkuvuustreeniä. Valmennuksen puolivälissä, eli viikolla 4 ohjelmaan tulee mukaan myös hyppytreeni, joka on äärimmäisen tehokas treeni missä yhdistetään voima- ja nopeusharjoittelu. Tarkoituksena on tuottaa maximaalinen määrä voimaa nopeassa ajassa.Treeni sisältää erilaisia loikkia ja hyppyjä, jotka ovat oiva tapa antaa lihaksille ja kropalle erilaista ärsykettä!

Treeniohjeet sisältävät myös kaksi erilaista toiminnallista alkulämmittelyä. Alkulämmittely on tärkeä osa harjoitusta ja sen tarkoituksena onkin valmistaa keho tulevaa treeniä varten. Näillä ohjeilla takaat turvallisen treenin ja tulet myös saamaan varsinaisista treeneistä enemmän tehoja irti! 

Minkälainen ruokavalio valmennuksessa on?

Valmennukseen sisältyy myös terveellinen ja monipuolinen ruokavalio miehille ja naisille. Ruokavalio on terveellisiin elämäntapoihin tähtäävä ohjelma, jonka avulla pääset hyvään kuntoon ilman rajoituksia ja tiukkaa dieettiä! Tavoitteena on löytää terveellisestä ruokavaliosta elämäntapa ilman jojoilua ja jatkuvaa painonpudotusta. Tällä ohjelmalla opetellaan syömään monipuolisesti ja riittävästi terveellistä ruokaa! Ruokavaliossa on runsaasti erilaisia vaihtoehtoja, miten koostat fiksuja ja terveellisiä aterioita, sekä ohjeita ja vinkkejä terveellisten elämäntapojen oppimiseen. Ruokavalio on mahdollista toteuttaa maidottomana, gluteenittomana ja vegaanisena.

FuncFit valmentaja Mirka Vikman näyttää millaisia liikkeitä valmennuksessa oikein tehdään.

Miten valmennus toimii?

Treeniohjeiden ja ruokavalion lisäksi valmennuksessa on suljettu Facebook -ryhmä, kysymys- ja vastauspalvelu foorumilla sekä valmentajan tuki.Ohjeet valmennuksen treeneihin ja ruokavalioihin löydät foorumilta, joka aukeaa valmennusta edeltävänä perjantaina. FuncFit™-valmentaja Mirka Vikman on mukanasi tsemppaamassa ja ohjeistamassa koko valmennuksen ajan! Tervetuloa mukaan toiminnallisen harjoittelun maailmaan!

Lue lisää FuncFit™-valmennuksesta ja lähde rohkeasti mukaan!

Voisit olla kiinnostunut lukemaan myös:
Vinkit kotitreenivälineisiin
Treenaa tehokkaasti kotona


Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!