16.07.2019 1 min lukuaika

Toiminnalliseen kehonpainotreeniin keskittyvä FuncFit-valmennus starttaa jälleen elokuussa ja mikäpä muu kertoisi enemmän valmennuksesta kuin osallistujien palaute! Ihana lukea, miten monenlaisia onnistumisen elämyksiä palautteista löytyy!

Sopivasti haasteita ja onnistumisen riemua!

"Tykkäsin kaikista treenistä, oli kiva tehdä ilman välineitä vaikka pihalla. Haastavia treenejä, mutta ihanaa kun huomasi jaksavansa enemmän kun vaan jaksoi yrittää uudestaan ja uudestaa. Mirka, sä tsemppaat niin, että haluaa yrittää vaikka väsyttäiskin - kiitos sulle!"

"Videot oli tosi hyvä apu tällaiselle "aloittelijalle", selkeät ja liikkeissä oli monta eri vaihtoehtoa. Liikkuvuus ja kehonhallinta parani huikeasti 8 viikon aikana ja kyllä se varmaan kuntokin koheni vähän. Dieettiohjeet oli selkeät, ruokapankki ja ohjeet hyvä apu! Vaihtoehtoja "krantummallekin" syöjälle. Paino putosi juurikin sen verran kuin alussa asetin tavoitteeksi, senttejäkin on kadonnut lantiosta ja vyötäröltä yhden vaatekoon verran."

funcfit sisältää monipuolista treeniä jonka voi kaiken tehdä kotona kehonpainolla

  Monipuolisuutta treeniin ja syömiseen

  "Mä olen hurahtanut näihin treeneihin. Tykkään näistä, kun nää on niin helppo tehdä missä ja milloin vain. Kehitystä olen huomannut liikkuvuudessa, lihasten kasvussa ja kunnon parantumisessa. Hartiat eivät ole olleet ollenkaan kipeenä enää sen jälkeen kun aloitin ekan funcfit valmennuksen. Keskivartalon tuki on kehittynyt paljon, ja se auttaa monessa liikkeessä. Esim. lankuissa lantio ei lähde heijaamaan niin helposti." 

  "Ruokavaliosta tykkään kovasti. Olen saanut tällä ylläpidon ruokavaliolla pidettyä saavutetut tulokset. Tätä on helppo noudattaa ja mielihalut ovat vähentyneet kummasti. Luulen, että olen myös pikkuhiljaa oppinut paremmin käsittelemään mielihaluja ja makeanhimoa."

  "Kiitos Mirka, nää treenit ovat ihania! Tärkeässä osassa ovat sun hyvät ohjeet, kannustava ja ystävällinen tuki sekä tsemppaus valmennuksen aikana. Ne lisäävät innostusta ja hyvien ohjeiden myötä uskaltaa koettaa sellaisiakin liikkeitä (esim. silta), joita ei ois ikinä ajatellut koettavansa."

  Lue lisää FuncFitistä ja lähde mukaan!


  Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!