Arvonnan säännöt

ARVONNAN SÄÄNNÖT

Osallistumalla tähän arvontaan sitoudut noudattamaan näitä sääntöjä ja niihin pohjaten tehtyjä päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta.

1. Järjestäjä

  Fitfarm Oy
  Finlaysoninkuja 9, 3.krs.
  33210 Tampere
  Y-tunnus 1761627-4

  2. Osallistumisoikeus

   Arvontaan osallistuvat kaikki luonnolliset henkilöt, jotka ostavat Fitfarm verkkovalmennuksen tai -kurssin Miljoonastartti-kampanjan aikana (11.-14.3.2022). 

   Arvontaan eivät voi osallistua Fitfarm Oy:n omat työntekijät. 

   3. Palkinnot

    • PALKINTO 1: Pääpalkintona on 3 500 € lahjakortti arvonnan voittajan (1 kpl) valitsemaan päivittäistavaraketjuun. Vaihtoehdot ovat S-Lahjakortti tai K-lahjakortti. Lahjakortti saatetaan toimittaa useana erillisenä lahjakorttina, riippuen siitä minkä kokoisia lahjakortteja on kulloinkin saatavilla.
    • PALKINTO 2: Toisena palkintonta on 1 500 € lahjakortti (1 kpl) Kuntokauppaan (kuntokauppa.fi). Lahjakortti saatetaan toimittaa useana erillisenä lahjakorttina, riippuen siitä minkä kokoisia lahjakortteja on kulloinkin saatavilla.
    • PALKINTO 3: Kolmantena palkintona on 2 vuoden ilmaiset Fitfarm verkkovalmennukset yhdelle (1) henkilölle. Ilmaisia valmennuksia voi lunastaa 31.3.2024 asti. Voittajalla voi olla vain yksi valmennus aktivoituna kerrallaan.

    Arvonnan palkintoja ei voi muuttaa rahaksi. Palkinnot 1 & 2 toimitetaan huhtikuun 2022 aikana.

    4. Voittajien valinta ja julkistus

    Arvonta suoritetaan tiistaina 15.3.2022. Järjestäjä arpoo kampanjan aikana (11.-14.3.2022) verkkovalmennuksen tai kurssin ostaneiden kesken kolme (3) satunnaista voittajaa. Arvonnan voittajiin ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä sähköpostitse. 

    5. Järjestäjän vastuu

    Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron näissä säännöissä mainituista palkinnoista. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai kyselyyn osallistumiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista.

    Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta ja kuluista, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän arvontaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta.

    Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa.

    Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta liittyen palkinnon käyttöön ja kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.

    Järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei missään tilanteessa voi ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.

    Järjestäjällä on oikeus peruuttaa arvonta ylivoimaisen esteen tai vastaavan tapahtuman johdosta. Järjestäjällä on myös oikeus hylätä sellaiset osallistujat, joiden on syytä epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja.

    Fitfarm Oy ei vastaa kumppaniensa järjestämistä arvonnoista, joissa palkintona on FITFARM-valmennuksia. 

    Huom! Tätä valmennusta/kurssia ei voi maksaa liikuntaedulla.