Arvonnan säännöt

ARVONNAN SÄÄNNÖT

Osallistumalla tähän arvontaan sitoudut noudattamaan näitä sääntöjä ja niihin pohjaten tehtyjä päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta.

1. Järjestäjä

  Fitfarm Oy
  Finlaysoninkuja 9, 3.krs.
  33210 Tampere
  Y-tunnus 1761627-4

  2. Osallistumisoikeus

   Arvontaan voi osallistua kaikki luonnolliset henkilöt, jotka jättävät sähköpostiosoitteensa sille varattuun kenttään.

   Arvontaan eivät voi osallistua Fitfarm Oy:n omat työntekijät. 

   3. Palkinnot

    • 100 €:n lahjakortti S-Ryhmään (1 kpl)
    • Ilmainen vapaavalintainen FITFARMin verkkovalmennus (1 kpl)
    • Ilmainen postitse toimitettava FITFARMin vastuskuminauhasetti (arvo 34,90 €)

    Arvonnan palkintoja ei voi muuttaa rahaksi.

    4. Voittajien valinta ja julkistus

    Arvonta suoritetaan maanantaina 15.8.2022. Järjestäjä arpoo arvontaan osallistuneiden, sähköpostiosoitteensa jättäneiden kesken 3 satunnaista voittajaa. Arvonnan voittajiin ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä sähköpostitse. 

    5. Järjestäjän vastuu

    Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron näissä säännöissä mainituista palkinnoista. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai kyselyyn osallistumiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista.

    Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta ja kuluista, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän arvontaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta.

    Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa.

    Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta liittyen palkinnon käyttöön ja kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.

    Järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei missään tilanteessa voi ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.

    Järjestäjällä on oikeus peruuttaa arvonta ylivoimaisen esteen tai vastaavan tapahtuman johdosta. Järjestäjällä on myös oikeus hylätä sellaiset osallistujat, joiden on syytä epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja.

    Fitfarm Oy ei vastaa kumppaniensa järjestämistä arvonnoista, joissa palkintona on FITFARM-valmennuksia. 


    Haluatko maksaa liikuntaeduilla?