Onko sinulla jatkuvasti tunne, että arjen kiireet ja aikataulut painavat päälle ja aikaa salilla käymiseen ei yksinkertaisesti tunnu jäävän ollenkaan? Kotitreenit ovat kiireisen arjen pelastaja!

Omaan hyvinvointiin panostaminen on kuin laittaisi rahaa pankkiin, joten aika ei saisi koskaan olla este itsestään huolta pitämiselle! Tehokkaan kotitreenin saat tehtyä hyvin jopa 20 minuutissa. On hyvä muistaa, että saavuttaaksesi terveelliset elämäntavat ja lisätäksesi liikuntaa omaan arkeen, siihen ei välttämättä tarvita kuntosalia tai monen tunnin aikaa vievää treeniä.

FuncFit-valmennuksen valmentaja Mirka Vikman venyttelee.

Helposti unohtuu ajatus siitä, kuinka loistava väline meidän oma keho onkaan treenille ja miten monipuolisia ja haastavia treenejä voisit tehdä omassa kodissasi ilman mitään välineitä!

Kotitreeniä varten tarvitset vain hieman tilaa, alustan ja oman kehon painon! Tekosyyt siitä ettei ole aikaa voit siis unohtaa, koska omalla kehonpainolla voit treenata nopeasti ja tehokkaasti missä vain milloin vain. Kehonpainotreeneihin ei ole  myöskään sidottu aikatauluja tai salimaksuja ja ne on helppo ottaa mukaan myös lomalle tai työreissulle!

FitFarmin FuncFit -treenit on suunniteltu niin, että ne sopivat kiireisille ihmisille, äideille, paljon reissaaville, tai kelle tahansa, joka haluaa pitää huolta omasta hyvinvoinnista liikkumalla monipuolisesti!

FuncFit-valmennus perustuu kehonpainotreeniin, kuten punnerruksiin.

Kehonpainolla tehdyt lyhyet ja intensiiviset treenit voivat yhtä lailla tuottaa tulosta, kun treeni on hyvin suunniteltu ja intensiteetti ja tekniikka on kohdillaan.
Toiminnalliset lihaskuntotreenit vilkastuttavat aineenvaihduntaa, kiinteyttävät kehoa ja polttavat rasvaa, lihaksia säästäen! Kotitreeneillä säästät siis aikaa ja poltat rasvaa lyhyemmässä ajassa.

Kotitreenien ei missään nimessä tarvitse olla tylsiä! Toiminnalliset kehonpainotreenit tuovat hyvää vaihtelua treeniin ja haastavat monipuolisesti koko kroppaa, sekä tukee kehon luonnollista toimintakykyä.

Sen lisäksi että treenit tekevät kehosta vahvemman, ne haastavat myös muita ominaisuuksia kuten tasapainoa, liikkuvuutta, nopeutta, ketteryyttä, koordinaatiokykyä ja kestävyyttä. Omalla kehonpainolla tehtävät treenit on helppoa muokata omalle tasolleen sopivaksi!

Ota tehokkaat ja monipuoliset kotitreenit haltuun ja lähde mukaan FuncFit-valmennukseen!

FuncFit-valmennuksen valmentaja Mirka Vikman.


Haluatko maksaa liikuntaeduilla?