12-viikkoinen SUPERDIEETTI®-valmennus on ollut hyvin suosittu asiakkaidemme keskuudessa. Valmennuksessa mukana olleet ovat saaneet huikeita tuloksia!

6.4.2020 alkaneen 12-viikkoisen SUPERDIEETTI®-valmennuksen kunniaksi järjestimme kilpailun, johon kaikki tähän valmennuslähtöön mukaan tulleet saivat halutessaan osallistua. Muutostarinat sekä ennen/jälkeen -kuvat täytyi lähettää FITFARMille 15.7. mennessä.

Raati valitsi voittajat kahdesta eri kategoriasta:

  • Paras fyysinen muutos kuvien perusteella (yksi voittaja)
  • Paras muutostarina. Valintaan ei vaikuta fyysinen muutos (yksi voittaja)

Raati kävi kaikki muutoskuvat ja tarinat läpi ja valitsi voittajat 22.7.

Kuka voitti kilpailun?

Raati valitsi voittajat seuraavanlaisesti:

  • Paras fyysinen muutos kuvien perusteella -kategoria
    Voittaja on Dita N., joka pudotti huikeat 15,6 kiloa valmennuksen aikana. Ennen ja jälkeen kuvista näkee huikean muutoksen kehon koostumuksessa. Huikeaa työtä Dita ja paljon onnea! Katso Ditan muutoskuvat ja lue hänen tarinansa. 

  • Paras muutostarina -kategoria
    Voittaja on Elina P., jonka muutostarina oli hyvin kirjoitettu ja varmasti inspiroi myös muitakin ottamaan ensimmäisen askeleen elämäntapamuutoksen tekemiseen. Hienoa työtä Elina, jatka samaan malliin! Lue Elinan muutostarina. 

Voittajiin on oltu yhteydessä. Kiitämme kaikkia kilpailuun osallistuneita upeista tarinoista ja muutoskuvista - niitä tullaan jakamaan kanavissamme loppuvuoden aikana!

Seuraava 12 viikon SUPERDIEETTI® alkaa 10.8. ja 6 viikon SUPERDIEETTI® 31.8. Lue lisää ja lähde mukaan!Haluatko maksaa liikuntaeduilla?