Dita lähti mukaan 6.4.2020 alkaneeseen 12 viikon pituiseen SUPERDIEETTI®-valmennukseen. Dita osallistui myös muutoskuvillaan ja -tarinallaan järjestämäämme kilpailuun ja voitti Paras fyysinen muutos kuvien perusteella -kategorian. Palkinnoksi Dita sai 1000e! 

"Söin, liikuin, nukuin. Mutta mitä ihmettä?! Paino vain nousi! Vuoden kamppailun jälkeen päätin että tarvitsen apua tähän! En pärjää enkä osaa tehdä tätä yksin!"

Superdieetti-valmennukseen osallistuneen Ditan ennen ja jälkeen kuvat.

Superdieetti-valmennukseen osallistuneen Ditan ennen ja jälkeen kuvat. Kokemuksia Superdieetistä.

Superdieetti-valmennukseen osallistuneen Ditan ennen ja jälkeen muutoskuvat.

Ditan muutostarina

"Olen aina ollut liikunnallinen ja tykännyt liikkua. Elämässäni on kuitenkin ollut hetkiä kun liikkuminen on jäänyt lähes olemattomaan. Minulla on 3 poikaa (4.v ja 1,5.v) joista ensimmäisen synnytyksen jälkeen olin hoikemmassa ja kevyemmässä kunnossa kun odotuksen alussa. Väsymyksen ja uudenlaisen elämän keskellä voisi sanoa, että elin joulusuklailla. Onneksi jossainkohtaa arki alkoi pyöriä vähän järkevämmän ravinnon äärellä.

Kahden vuoden kuluttua aloin odottamaan kaksosia. Tietenkin tämä odotus oli kropalle raskas ja tiesin että se joutuu koville. Jälkiä jäi, vatsaiho venyi, arpia tuli, nämä ovat kuitenkin kultaakin kalliimpia muistoja tuosta ihmeellisestä ja kamalasta odotusajasta.

Jälleen kerran laitokselta käveli kuitenkin hoikempi minä. Tällä kertaa tein asiat toisin. Söin, liikuin, nukuin. Mutta mitä ihmettä?! Paino vain nousi! Vuoden kamppailun jälkeen päätin että tarvitsen apua tähän! En pärjää enkä osaa tehdä tätä yksin. Osallistuin superdieetille ja painoa tippui huimat 15.6kg 12viikossa. Nyt alkaa paino ja kroppa tuntua jälleen omalta ja peilistä katselee jokin muu kuin turvoksissa olevan möhökasa, joka voisi elää suklaalla. Ilman ainuttakaan lipsahdusta näytin itselleni että minä pystyn! Tajusin että kuka vain pystyy kun tarpeeksi niin päättää! Mahtava alku lopun elämän matkalle.

Sain mahtavan opin ruokaan suhtautumiseen ja tästä matka jatkuu uusin opein. Enään viikot evät kulu "karkkipäivää" odotellessa vaan nyt on suuri elämänhalu ja ilo pitää itsestä huolta ja nauttia siitä. Tämä on myös matka uuteen minuuteen. Yllättävää kyllä, mutta vaati aluksi tottuttelua siihen miltä peilissä näytti. Tämä oli fyysisesti suuri muutos, mutta tarvitsin myös henkisen työn. Dietin lopulla muutoksen alkoivat näkyä ja peilimuoto oli muuttunut niin suuresti, että tarvitsi vähän miettiä, mitä ajattelen itsestäni ja kuinka ajattelen itsestäni. 

Iso kiitos fitfarmille ja erityisesti valmentaja Matiakselle!

Tsemppiä kaikille elämäntapamuutoksiin. Muutos lähtee sinusta. 

Ole valmis, päätä ja tee.

 -Mama"

Kiinnostaako sinuakin SUPERDIEETTI®? Lue lisää ja lähde mukaan! Haluatko maksaa liikuntaeduilla?