Elina lähti mukaan 6.4.2020 alkaneeseen 12 viikon pituiseen SUPERDIEETTI®-valmennukseen. 

Elinan kokemuksia SUPERDIEETTI®-valmennuksesta

"Keväällä eräänä iltana nukkumaan mennessä murehdin omaa terveyttäni. Olen kamppaillut ylipainon kanssa koko aikuisikäni eli noin 20 vuotta. Viime vuosina läpikäymäni ero, yksinhuoltajaksi jääminen, opiskelujen loppuun saaminen ovat esimerkkejä asioista, joita olin käsitellyt syömällä eli esimerkiksi lohduttamalla itseäni pakastepizzalla tv:n äärellä sen jälkeen, kun lapseni oli mennyt nukkumaan. Ylipainoa on kertynyt vuosien mittaan kymmeniä kiloja, mutta asia kärjistyi kaksi vuotta sitten eron jälkeen ja paino nousi nousemistaan. Olin aloittanut laihduttamisen lukuisia kertoja, mutta nämä "elämänmuutokset" olivat kestäneet maksimissaan muutaman päivän. Tuona iltana, kun murehdin tilannettani, päätin tosissani tehdä asialle jotain. Netissä huomasin Fitfarmin mainoksen ja menin heidän sivuilleen - Superdieetti-valmennus olisi alkamassa kahden päivän päästä!

Sillä samalla hetkellä tein päätöksen ja ostin valmennuksen. Koska minulla oli keväällä tekeillä opinnäytetyö ja korona vaikeutti muutenkin arkea, päätin yrittää muutosta ruokavalion avulla eli Simplellä. Tavoitteena oli päästä eroon iltaherkutteluista ja löytää terveempi suhtautuminen ruokaan. Ja nyt, muutama viikko valmennuksen päättymisen jälkeen, voin ilokseni todeta tavoitteeni toteutuneen! Painoa putosi valmennuksen aikana noin yhdeksän kiloa ja nyt valmennuksen jälkeen ruokailut ovat pysyneet järkevinä ja paino laskee edelleen. 

Valmennuksessa minulle oli erittäin tärkeää foorumilla valmentaja Koistisen jakama tieto ja Facebook-ryhmän tsemppi. Itse en ollut näkyvästi aktiivinen foorumilla tai Facebookissa, mutta luin foorumin ohjeet tarkkaan, kuten myös kaikki kysymykset ja erityisesti Koistisen vastaukset. Valmennuksessa oli hyvä henki ja mielestäni se, että valmennuksessa korostettiin sitä, että tätä tehdään itseä ja omaa hyvinvointia ajatellen, sai omat ajatukset loksahtamaan kohdalleen.

Niinpä voinkin ylpeänä ja hyvillä mielin todeta, että ensimmäistä kertaa 20 vuoteen olen pystynyt rakentamaan itselleni tavan selättää ylipaino! On nimittäin huippua huomata, etten enää hengästy niin vähästä, olo on huomattavasti pirteämpi eikä kaupassakaan tarvitse etsiä niitä kaikkein isoimpia vaatteita. Elämänmuutokselle on nyt rakennettu hyvä pohja, joten tästä on hyvä jatkaa ja ottaa mukaan entistä enemmän myös liikuntaa!

- Elina"

Kiinnostaako sinuakin SUPERDIEETTI®? Valmennus sisältää myös Elinan mainitseman SUPERDIEETTI® SIMPLE -ravintovalmennuksen eli voit onnistua myös pelkän ruokavalion avulla. Lue lisää ja lähde mukaan!


Huom! Tätä valmennusta/kurssia ei voi maksaa liikuntaedulla.