03.04.2019 2 min lukuaika

Molemmat ovat minun valmennuksiani ja minulle yhtä tärkeitä, eli kummassakin olen tukenasi koko matkan ajan.

Bikini Challenge®- ja BC X-treme -valmennukset eroavat toisistaan monella eri tavalla. 

Aloitetaan sisällöstä:

Bikini Challenge on laaja valmennuskokonaisuus, joka mahdollistaa elämäntapamuutoksen ja kehityksen tarjoamalla paljon vaihtoehtoja treenien ja ravinnon suhteen. Mukana on 2-,3- ja 4-jakoisia ohjelmia, kotitreenejä sekä laaja ruoka-ainepankki puhumattakaan resepteistä. Bikini Challenge® mahdollistaa myös muut harrastukset valmennuksen aikana.

Bikini Challengessa treenataan kovaa ja on omasta asenteesta kiinni miten tiukkaa linjaa haluaa vetää ravinnon suhteen, kaikki työkalut kehitykseen annetaan valmennuksessa. Se miten homma eroaa BC X-tremestä on se, että joustovara on kuitenkin olemassa. Bikini Challengessa mentaalivalmennus on myös suuremmassa roolissa ja käsittää laajemman aihepiirin, kuten palautuminen, stressinhallinta sekä rentoutuminen. 

BC X-tremessä taas on tiukka linja treenien ja ravinnon suhteen, sillä kaikki on optimoitu tavoittelemaan yhtä asiaa: fysiikan kehittämistä. Tässä valmennuksessa ei ole kyse balanssista vaan siitä, että laitetaan treenit ja tarkka ruokavalio etusijalle 10 viikon ajaksi. Valmennus menee hyvin lähelle kilpaurheilijan kisoihin valmistautumista. Valmennuksen aikana ei tehdä muuta treeniä kuin ohjelman mukaiset sali- sekä aerobiset harjoitteet.  BC X-treme ei sovi kaikille ja treenitaustaa vaaditaan, eli suosittelen että alla on ainakin pari Bikini Challenge® -valmennusta tai muutoin vankka salitreenitausta.

Liikkeiden perustekniikat tullee olla jo hallussa. Tämä valmennus on niille, jotka todella haluavat panostaa saliharjoitteluun ja tarkkaan ruokavalioon. Mukana on 4-jakoinen saliohjelma sekä 2 kpl 5-jakoisia saliohjelmia. Kotitreenivaihtoehtoa ei ole. Treeneissä käytetään erilaisia metodeita tehostamaan kehitystä ja ohjelmat päivittyvät joka viikko. Mentaalivalmennus keskittyy itsensä ylittämiseen sekä oman suorituksen parantamiseen. 

Jos olet vielä epävarma siitä onko BC X-treme sinulle liian raju, suosittelen että osallistut ensin Bikini Challengen PRO-kokonaisuuteen ja harkitset sitten lähtemistä X-tremen kelkkaan!

Molemmat valmennukset alkavat 15.4. ja kestävät 10 viikkoa.

Artikkelin kirjoittaja on valmentaja Satu Kalmi


LIITY SÄHKÖPOSTILISTALLE JA SAA ILMAISIA VINKKEJÄ