FitMama®-valmennus sisältää terveellisen ja tasapainoisen ruokavalion sekä monipuolisen treeniohjelman. Tsekkaa alta mitä valmennuksessa mukana olleet naiset ovat siitä sanoneet! 

Terveellinen ruokavalio, josta on tullut osa arkea

"Ruokavalio oli ehdottomasti paras- järkevä, lautasmallia lähellä, vaihtoehdot hyviä, ei sellainen kamala 6 viikkoa samaa ruokaa joka päivä yöks.. monipuoliset ja hyvät reenit, pysty tekeen oman kunnon mukaan. Kaikkiin vielä niin ettei tarvi välissä klilkailla auki nii avot!"

"Kerrankin oon saanut tästä ruokavaliosta tavan. Ennen oon ottanu nää valmennukset silleen että "vielä kaks viikkoa ja sit saa suklaata" tyyppisesti. Et valmennuksen ja hyvien tulosten jälkeen jatkanu vanhaan kaavaan. Nyt oon ottanu rennommin. Syön kotona pääosin ruokavalion mukaan, joskus herkutellaan. Ja huoletta voin välillä ulkona syödä mitä huvittaa. Olo on parantunu, kunto kohentunu ja vaatteet ei enää kiristä. Hitaammin on muutos tapahtunu ku ennen, mut koen sen hyvänä et tää tuntuu nyt pysyvämmältä, niin varmasti tulosta tulee vielä."

"Itse loukkasin jalkapöydän kolme viikkoa sitten ja liikunta on jäänyt vähemmälle, mutta tuloksia ja energiaa on tullut ruokavaliomuutoksella. Samalla mieheltäkin lähtenyt 5kg ja kokee olon paremmaksi, vaikka ruokamäärät tietysti isompia hänellä, mut ruuan laatu eri kuin aikaisemmin."

FitMama-valmennukseen sopiva marjasmoothie. FitMamassa syödään terveellisesti ja monipuolisesti.

"Kiitos! 🥀 Lähtötilanteeni oli sellainen, että mikä tahansa ruokavaliomuutos olisi muutos parempaan. Väsytti ja herkkuja tuli syötyä siihen, liikuntaa sentään koiralenkkien verran. Epäillen tulostin ohjelappusia, kuinkakohan monta tuntia pysyn ruodussa. Keskivartalocircuitia testasin etukäteen, ja ilokseni huomasin, ettei se olekaan mikään äärettömän rankka, vaan semmoinen jonka pystyy ohimennen tekemään ilman että on aivan uupunut jälkikäteen.

Ruokavaliota noudatin suurin piirtein, ateriat 1, 3 ja 5 tarkemmin, lounas ja päivällinen meni samalla ruoalla mitä tein muuten perheelle. Herkkupäivä on ollut joka vk. Hiilareita lisäsin vähän kun maidontulo tuntui hidastuvan ja vauveli on vielä täysmaitosuu. Silti -5 kg, on pirteämpi ja vahvempi olo eikä vaatekaappia tarvikaan uusia sen takia, etten mahdu entisiin. Koska tavoitteeseen on vielä matkaa ja itsekuri tämän suhteen aina ollut 0, ilmoittauduin jo tammikuun toiselle kierrokselle."

"Ruokavalio aivan huippu! Sitä pystyy mukailemaan kaikissa elämäntilanteissa ja arjessa jatkossakin, vaikka söisi samaa ruokaa muun perheen kanssa!"

"Ruokavalio oli mielestäni huippuhyvä! Tykkäsin kun sain soveltaa laajasti normiruokia oman maun mukaan. Välillä onnistuin tekemään sellaista ruokaa, joka sopi sekä omaan ruokavalioon, että ronkelien lasten makuun."

"Kiitos Heinille valmennuksesta!💝 Tehokas ruokaohjelma vaikkei treenejä pystyis tekemään!👏🏼💪🏽 Toi ruoka-ainepankki on vaan💯💎. Oon vieny tätä ilosanomaa myös eteenpäin, kun jotkut GFGllä olleet pelkäävät diettien aina olevan rahkaa ja kanaa🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Olen valistanut ja suositellut teidän valmennuksia että valinnanvaraa löytyy ruuissa."

FitMama® auttoi motivaation kasvattamisessa

"Alkuun lähdin innolla mukaan, jo heti oli selvä että ruokavaliota en noudata koska koen että syöminen on kunnossa, tavoite oli vain saada kroppaa kuntoon jotta pääsee synnytyksen ja raskauden jälkeen normaaliin kuntoon. Pian kuitenkin huomasin että vaikka jumpat ei vie kovin paljon aikaa on omaa jaksammista kuunneltava hektisen vauva arjen keskellä. Ohjeita ei siis tullut noudatettua ihan 💯 lasissa mutta hyvää mieltä ja kuntoa jäi eli sitä mitä lähdin hakemaan 💪 tästä on hyvä suunnata kuntosalille kunhan arki pääsee sellaisiin uomiin että motivaatio on jälleen kohdillaan!" 

"Oon tykännyt ja kokenut tän helpoksi. En oo ressannu ja aion jatkaa tällä ohjelmalla vielä kevääseen saakka. Kunhan lantiopohja ja erkauma asiat on kunnossa niin sit eri tavalla treeniä. Mitään valtavaa muutosta en ulkonäössä huomaa mut mahdun takkiin joka ei ennen tätä mennyt kiinni.

Olo on parempi ja nyt on eri tavalla nälkä ku ennen. Parasta on energia, ruoka rytmi ja tunne siitä et mä ohjaan tätä laivaa ja pystyn oikeasti muutttamaan elintapojani fiksummaksi."

"Tykkäsin tosi paljon treeneistä ja niitä oli helppo tehdä videoiden matkassa."

"Treeneissä oli onneksi myös valinnanvaraa ja löysin sieltä omat suosikkini: porras- ja puistotreenin (jota sovelsin läheisessä kuntoilupuistossa) sekä cirquitit. Hyvin vähän raskausaikana ja sen jälkeen liikkuneena treenit oli sopivan tasoisia ainakin alkuun, mutta kunto kasvoi nopeasti ja treenit alkoi tuntua loppua kohden liian kevyiltä. Onneksi niitä pystyi yhdistelemään ja tekemään kerralla enemmän silloin kun oli aikaa."

"Valmennus oli hyödyllisempi kuin odotin, olen erittäin tyytyväinen sen sisältöön ja tuloksiin."

Ota ensiaskel parempaan arkeen ja lähde mukaan FitMama®-valmennukseen!Haluatko maksaa liikuntaeduilla?