Juhannuksena grillissä kärysi makkara poikineen ja ilolientäkin tuli maisteltua, vai mitä?

Juhannuksen ilottelujen jälkeen olo voi olla turvonnut ja housut puristavat, mutta ei hätää, kokosimme viisi parasta vinkkiä pöhön taltuttamiseen!


Palauta rytmi

Yötön yö vaatii veronsa. Jos tuli kukuttua läpi yön, unet jäivät vähiin ja suuhun tuli lapattua vähän mitä sattuu ja millon sattuu, toivut parhaiten palaamalla rutiineihisi. Vaikka olisit lomalla, niin yritä pitää päivälläsi selkeä rakenne. Herää ainakin ennen puolta päivää, panosta säännölliseen ruokarytmiin ja mene nukkumaan viimeistään ennen puolta yötä. Lomalla saa ja pitääkin nauttia aikatauluttomuudesta, mutta jaksamisen kannalta edes jollain tavalla järkevä päivärytmi saa sinut voimaan ja jaksamaan paremmin, mikä ehkäisee turhaa syöpöttelyä, jolloin pöhötyskin helpottaa. Rytmin palauttaminen on vielä tärkeämpää jos lomasi ei vielä ole alkanut ja arkista aherrusta on vielä edessä!


Siisti ruokavalio

Makkara voi olla hyvää silloin tällöin, mutta ruokavalion kulmakivenä se on kesällä huono koska paljon suolaa ja rasvaa sisältävänä se aiheuttaa pahaa pöhötystä. Panosta terveelliseen ja säännölliseen ruokarytmiin, niin nestepöhö katoaa ja rasvakin palaa tehokkaammin. Painonpudotuskin helpottuu kun ruokavalio on säännöllinen ja terveellinen!


Juo vettä

Liian usein ajatellaan, että nestepöhö pitää taltuttaa kuivattamalla kroppaa. Tiesitkö että keho pitää kiinni siitä, mitä se ei saa? Tämä tarkoittaa siis sitä, että jos et juo, nestettä kertyy kroppaan ja se näkyy ja tuntuu pöhötyksenä. Panosta siis veteen ja juo 3-4 litraa päivässä, kesäkuumalla juo vieläkin enemmän. Turvotus ja pöhö helpottavat kun kroppa saa tasaisesti nesteytystä.


Suuntaa treenille

Krapuloissaan ei tule treenata, mutta jos et sellaista juhannuksena hankkinut, niin suuntaa rohkeasti hikijumpalle. Kävely, salitreeni, HIIT-tyyliset treenit tai ihan vaikka järveen pulahtaminen laittavat mukavasti nesteet liikkeelle ja taltuttavat pöhön!

Rentoudu, ei se ole niin vakavaa

Mikä tärkeintä, älä vello menneessä. Se että katuisit juhannuksen syöminkejä, ei ainakaan edesauta niistä toipumista. Katse siis tulevaan ja siihen, mitä voit nyt tehdä voidaksesi paremmin ja taltuttaaksesi turvonneen ja huonon olon.


Jos tuntuu, että tarvitset apukeinoja pöhön taltuttamiseen tai laihduttamiseen, Superdieetti® on loistava vaihtoehto! Saat terveellisen ruokavalion ja 200-sivuisen reseptikirjan pöhötyksen taltuttamiseen. Lisäksi valmennuksen treenivalikoimaan kuuluu muun muassa ulkotreenit, kuten porrastreeni ja mäkitreeni, kahvakuulatreenit, salitreenit sekä kotitreeniohjelmat.


Superdieetti® alkaa 15.7. Tutustu valmennukseen täältä!Haluatko maksaa liikuntaeduilla?