Keho ja mieli tasapainossa - Pidä itsestäsi huolta

Kaiken kiireen keskellä saatamme helposti unohtaa kehonhuollon ja rauhoittumisen tärkeyden. Tämän takia FITFARM tarjoaa myös näihin osa-alueisiin pureutuvia valmennuksia. Voit lähteä etsimään rauhallista ja kehoa huoltavaa harjoitusta tai vaikka helpottamaan stressin vaikutusta omassa arjessasi. Huolehtimalla sekä kehosi että mielesi hyvinvoinnista teet itsellesi hyvää. Lämpimästi tervetuloa mukaan valmennuksiin!

Valmennuksia yleiseen hyvinvointiin

column_1_image.alt

KEHONHUOLTO

Kehonhuolto-kurssi tarjoaa monipuoliset harjoitukset neljän viikon ajan helpottamaan kehosi kireyksiä, parantamaan liikkuvuuttasi sekä tukemaan kehosi palautumista.

Tule mukaan!

column_3_image.alt

SUOLISTO KUNTOON

Uutuus! Lääkäri ja ravitsemusterapeutti Sandra Porthanin luoma Suolisto kuntoon-kurssilla käydään läpi tyypillisimmät suolistovaivat ja miten niitä voi ennaltaehkäistä ja hoitaa. Tervetuloa tutustumaan suoliston hyvinvointiin!

Tule mukaan!

Valmennuksia mielelle

column_1_image.alt

Stressi haltuun

Nimensä mukaisesti valmennuksessa opetellaan käsittelemään stressiä ja etsitään sen hallitsemiseen käytännön työkaluja. Tavoitteena on löytää arkeen toimintamalleja, oppia tiedostamaan oma stressi sekä saavuttaa stressittömämpi arki.

Tule mukaan!

column_2_image.alt

FLOW

FLOW-valmennukseen sisältyvät joogan ja pilateksen lisäksi myös rentoutusharjoitukset, joiden avulla pääset lepuuttamaan mieltäsi samalla, kun kehoa huoltavat liikkeet hellivät kokonaisvaltaisesti kehoa.

Tule mukaan!

Valmennuksia niskalle

column_1_image.alt

Apua niskakipuun

Kun niskaan särkee ja niskakivut vaivaavat akuutisti, löydät tästä valmennuksestasi itsellesi ohjeita sen lievittämiseen. Kurssi järjestetään yhteistyössä Fysioksen fysioterapeuttien kanssa.

Tule mukaan!

column_2_image.alt

Niskat kuntoon

Jos kaipaat niskallesi ja hartioillesi lisää vahvuutta tai kärsit jäykästä niska-hartiaseudusta, tämä valmennus on sinulle. Kurssin kaikki harjoitukset ovat fysioterapeuttien laatimia ja niiden avulla vahvistat sekä vetreytät niskojasi turvallisesti sekä tehokkaasti.

Tule mukaan!

Valmennuksia selälle

column_1_image.alt

Apua selkäkipuun

Tämä valmennus keskittyy akuutin selkäkivun ja selkäsäryn katkaisemiseen. Pääset tekemään viikon ajan fysioterapeuttien laatimia harjoituksia ja löydät tapoja helpottaa kipua omatoimisesti.

Tule mukaan!

column_2_image.alt

Selkä kuntoon

Jos haluat vahvistaa ja kuntouttaa selkääsi, tämä kurssi on sinua varten. Kurssin aikana tehtävistä harjoituksista muodostuu kolme erillistä harjoitusohjelmaa, joilla pystyt myös tulevaisuudessa pitämään selkäsi kunnossa.

Tule mukaan!

Valmennuksia vyötärölle ja lantionpohjalle

column_1_image.alt

Lantionpohjan lihasten tehokuuri

Lantionpohjan lihasten harjoittamisen alkuun auttava kurssi opettaa helpoilla harjoituksilla tunnistamaan omat lantionpohjan lihakset sekä löytämään niihin vahvuutta. Kurssi toteutetaan yhteistyössä Fysioksen fysioterapeuttien kanssa.

Tule mukaan!

column_2_image.alt

Lantionpohjan lihakset kuntoon

Lantionpohjan lihasten hyvinvointiin ja harjoitteluun syvemmin keskittyvä kurssi, jonka harjoitukset vahvistavat, rentouttavat ja venyttävät lantionpohjan lihaksia. Kurssin kaikki harjoitteet ovat fysioterapeuttien laatimia ja se toteutetaan yhdessä Fysioksen fysioterapeuttien kanssa.

Tule mukaan!

column_3_image.alt

TINY WAIST™

Valmennuksessa lähdetään käsittelemään keskivartaloa ja etsimään tiiviimpää vyötäröä kehon omaa painoa käyttävillä harjoituksilla, joilla vahvistetaan syviä vatsalihaksia. Valmennus ei sisällä ruokavaliota tai salivalmennusta, ainoastaan selkeät ja helposti seurattavat harjoitukset keskivartalolle.

Tule mukaan!

Etkö löytänyt kaipaamaasi?

Ei huolta – FITFARMin laajasta valmennusvalikoimasta löydät varmasti myös itsellesi sopivan kurssin. Katso koko kurssitarjonta valikosta tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin autamme sinua löytämään juuri sinulle sopivan valmennuksen!

block_image.alt

Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!