26.04.2019 2 min lukuaika

Elämä on nykyään kiireistä ja päivät täyttyvät nopeasti työnteolla, harrastuksilla ja muilla kiireillä. Sen takia onkin hankala löytää aikaa treenaamiselle. Kotona olisi helpompi treenata, mutta sen on väitetty olevan tehotonta ja täysin turhaa. Hyvinvointivalmentaja Jutta Larm on toista mieltä.

”Monet ihmiset treenaavat perinteisesti kuntosalilla ja lenkkipoluilla, mitkä ovatkin erinomaisia vaihtoehtoja. Mutta kyllä treenaaminen onnistuu myös kotona tai vaikka kesämökillä. Omalla kehonpainolla ja vastuskuminauhoilla treenistä pystyy tekemään hyvinkin monipuolisen ja haastavan harjoituksen, joka sopii aloittelijalle tai kokeneemmalle treenaajalle. Kotitreenillä pystyy tekemään isojakin muutoksia niin kunnonkohotukseen, kuin kropan muokkaukseenkin. Kyse on vain siitä, että treeni tulee tehtyä suunnitelman mukaan”, kertoo Jutta.

TREENAA JUTAN KANSSA KOTONASI

FitFarmin HOME by Jutta -valmennus, on tarkoitettu ihan tavallisille naisille, joilla on haasteita järjestää aikaa treenaamiselle muualla.

”Tiedän, että ihmiset ovat kiireisiä ja aina ei vaan jaksa lähteä salille. Sen takia sainkin idean valmennuksesta, jossa treenaaminen tapahtuu kotona. Meidän uusi HOME by Jutta -valmennus tuo monipuoliset treenit olohuoneisiin ja se järjestetään LIVENÄ Facebookin kautta. Eli pääset treenaamaan mun kanssa!”, Jutta sanoo.
”Minä ja ihanat valmentajamme vedetään monipuolisia LIVE-treenejä kuusi kertaa viikossa ja valmennukseen osallistujat saavat valita itselleen sopivimmat. Treenit kestävät 20-30 minuuttia kerrallaan ja jos sattuu, että LIVE-treeni alkaa huonoon aikaan, treenin voi tehdä myöhemminkin tallenteen avulla”, Jutta sanoo.

HOME by Jutta -valmennus kestää kahdeksan viikkoa ja siinä on sekä rauhallisempia, että vähän rankempia treenejä, jotka jokainen kuitenkin pystyy tekemään. Lisäksi on viikoittain Life coach -valmentaja Hennan elämäntapavalmennus-sessioita. Tarkan ruokavalion sijaan tässä valmennuksessa keskitytään pieniin askeliin, joiden avulla pääsee tavoittelemaan kevyempää oloa. Valmennuksen aikana tarjotaan hyviä vinkkejä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Jutta Larm poseeraa vaaleansinisessä paidassa hymyillen.

”Toivotan kaikki naiset lämpimästi tervetulleeksi tähän valmennukseen! Olen tosi innoissani, että pääsen vetämään treenejä livenä Facebookin kautta. Mun tavoitteena on tuoda helpotusta arjen kiireisiin ja saada kaikki nousemaan sieltä sohvan nurkasta ylös. Lisäksi haluan auttaa kaikkia naisia löytämään liikunnan ilon.”, Jutta sanoo.

”Lähde nyt mukaan, valmennukseen kuuluu mahtava treenivälinesetti, jonka arvo on 34,90 €. Tämän setin avulla treenit onnistuvat mistä vain, eli ei enää tekosyitä”, Jutta lisää ja nauraa.

Lue lisää HOME by Jutta -valmennuksesta


Huom! Tätä valmennusta/kurssia ei voi maksaa liikuntaedulla.