Elämä on nykyään kiireistä ja päivät täyttyvät nopeasti työnteolla, harrastuksilla ja muilla kiireillä. Sen takia onkin hankala löytää aikaa treenaamiselle. Kotona olisi helpompi treenata, mutta sen on väitetty olevan tehotonta ja täysin turhaa. Hyvinvointivalmentaja Jutta Larm on toista mieltä.

”Monet ihmiset treenaavat perinteisesti kuntosalilla ja lenkkipoluilla, mitkä ovatkin erinomaisia vaihtoehtoja. Mutta kyllä treenaaminen onnistuu myös kotona tai vaikka kesämökillä. Omalla kehonpainolla ja vastuskuminauhoilla treenistä pystyy tekemään hyvinkin monipuolisen ja haastavan harjoituksen, joka sopii aloittelijalle tai kokeneemmalle treenaajalle. Kotitreenillä pystyy tekemään isojakin muutoksia niin kunnonkohotukseen, kuin kropan muokkaukseenkin. Kyse on vain siitä, että treeni tulee tehtyä suunnitelman mukaan”, kertoo Jutta.

TREENAA JUTAN KANSSA KOTONASI

FITFARM Boost & Burn® -valmennus on tarkoitettu ihan tavallisille naisille, joilla on haasteita järjestää aikaa treenaamiselle muualla.

”Tiedän, että ihmiset ovat kiireisiä ja aina ei vaan jaksa lähteä salille. Sen takia sainkin idean valmennuksesta, jossa treenaaminen tapahtuu kotona. Tämä kotitreenivalmennus tuo monipuoliset treenit olohuoneisiin!”, Jutta sanoo.

FITFARM Boost & Burn® -valmennus kestää kuusi viikkoa ja siinä on sekä rauhallisempia, että vähän rankempia treenejä, jotka jokainen kuitenkin pystyy tekemään. Valmennuksen aikana tarjotaan hyviä vinkkejä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Jutta Larm poseeraa vaaleansinisessä paidassa hymyillen.

”Toivotan kaikki naiset lämpimästi tervetulleeksi tähän valmennukseen! Olen tosi innoissani tarjoamistamme kotitreeneistä. Mun tavoitteena on tuoda helpotusta arjen kiireisiin ja saada kaikki nousemaan sieltä sohvan nurkasta ylös. Lisäksi haluan auttaa kaikkia naisia löytämään liikunnan ilon.”, Jutta sanoo.

Lue lisää FITFARM Boost & Burn® -kotitreenivalmennuksesta!Haluatko maksaa liikuntaeduilla?