KETO49® oli tämän vuoden hittiuutuus ja vuoden startit saavuttivat huiman suosion! Mikä parasta, Keto49 on tuonut lyhyessä ajassa hurjia tuloksia niin painonpudotuksen kuin sokerihimon taltuttamisenkin saralla!

“Tässä muutosta vain 1 viikon jälkeen! Kiloja on lähtenyt 4, senttejä lantiolta 2,  reideltä 3 ja vyötäröltä 2! Turvotus on poissa, kaksoisleuka pienentynyt ja vatsavaivat poissa.  Jos tällaisia muutoksia saa viikossa, niin 1,5 kk päästä mua ei enää tunnisteta kadulla!”

FitFarmin KETO49®-valmennukseen osallistuneen asiakkaan muutoskuva.

“Homma toimii ja kahdessa viikossa on palanut 7 kiloa!”

“Voin suositella lämpimästi Keto49:ä. Painonpudotus 6 kg ja olo on tosi hyvä!”

“Neljäntenä dieettipäivänä rinnanymärys -7 cm.”

“Vatsaongelmat ovat tiessään, samoin kaikki naposteluhimot!”

“Nukun yleensä yövuorojen jälkeen vai pari tuntia katkeamatonta unta, mutta keton myötä nukun helposti viisikin tuntia laadukasta unta heti työvuoron  jälkeen! Lisäksi jaksan valvoa ilman väsymystä ja herään aina pirteänä!”

“Ensimmäisen viikon saldo pienentymistä: vatsa - 9cm, lantio - 5cm, reisi - 3cm, alli - 2,5cm, rinta - 6cn, yht. naisesta lähteny31cm. Ei huono, ottaen huomioon, että suhteellisen suuren osan viikosta olen maannut sohvalla.“

Jennan muutos 3 viikossa

FitFarmin KETO49®-valmennukseen osallistuneen asiakkaan onnistujakuva, ennen ja jälkeen.

"Tässä kuvassa poseeraa yli 30-vuotias nainen, kahden pienen lapsen äiti, joka on elänyt kiireistä lapsiperheen arkea. Ateriarytmit olleet hukassa, ja veden juominen todella heikkoa ja sen näkee ennen-kuvassa joka on otettu 29.4. ennen KETO49-dieettiä: hirveä turvotus, paha olla, puuskutus ja kiristävät vaatteet. Painoa 107 kg! 3 viikkoa dieettiä takana, painoindeksi laskenut jo kahdella, vaatteet näyttävät taas hyvältä ja ateriarytmit kohdillaan. Ihan uskomatonta kyllä 10 kg on nyt pudotettuja  kiloja ja matka jatkuu vielä kesäkuun loppuun😍 Ihana saada itsensä takaisin🙏"

Lue lisää KETO49®-kokemuksia!Haluatko maksaa liikuntaeduilla?