29.07.2019 3 min lukuaika

Ketodieettimme KETO49® on saavuttanut huikean suosion! Koska ihanat asiakkaamme ovat ehdottomasti parhaat henkilöt kertomaan valmennuksesta, annetaan heille puheenvuoro! Lue asiakkaiden kokemuksia KETO49®-valmennuksestamme. 

KETO49® on helppo noudattaa

"Hyvä ja helposti noudatettava dieetti. Nälkä ei vaivannut (itseasiassa päinvastoin - vaikeuksia välillä saada kaikkia safkoja alas) ja kiloja lähti mukavasti, joten ei valittamista! Ruokien valmistaminen on ollut helppoa, kun paistaa läjän kanaa kerralla ja plöräyttää jäätävän satsin kukkakaalimuusia. 😁 Olo on ollut yhtä päivää lukuunottamatta koko ajan hyvä. Salilla vääntämisessä tehoja ei ole odotetusti ollut entiseen malliin, mutta sarjapainoista ei silti ole tarvinnut tinkiä. Yhteenvetona kaikenkaikkiaan suositeltava setti kaikille painonsa kanssa tuskaileville sokerihiirille."

"Helppoa ja helppoa! Kunhan ketoflunssasta selvittiin, on kaikki mennyt loistavasti, "aivot narikkaan ja ohjeita noudattaen" -tyyliin. Sokerikoukusta päästy ja mielitekoja ei juuri ole. Salilla jaksaa ja muutenkin energiaa piisaa. Suosittelen ihan kaikille. Plussaa tietty pari kokoa tippunut vaatekoko 44 -> 38/40🤯" 

"Hyvä, helppo jossa ruokaohjeita ei tarvinnut soveltaa. Söi vain mikä oli sallittua. Suosittelen lämpimästi niille, jotka haluavat pudottaa painoa. Tällä se onnistuu!!"

 Tiukka mutta tehokas rasvanpolttodieetti

"Vahva suositus! Erittäin tiukka, mutta myöskin erittäin toimiva dietti, jos haluat oikeasti tuloksia. 7 viikossa -8,6kg ja useita kymmeniä senttejä palanutta rasvaa. Nukun paremmin kuin 20 vuoteen, jatkan ehdottomasti ketogeenista elämäntapaa. Kiitoos!"

"Suosittelen, kiloja karisi lähes kahdeksan, senttejä en tiedä, mutta vaatekoko pieneni. Ihon kuntokin kasvoissa parani. 👍" 

" Itselle ensimmäinen dieetti ja myös viimeinen. Ruokavalio oli yksinkertainen ja ennen kaikkea helposti ymmärrettävä sekä todella helppo toteuttaa. Myös kaupan salaattibaarista tämä oli toteutettavissa helposti ottamalla kurkkua ja kanaa 🙈
Oikeastaan ainoa vaativa asia oli oman mielen lujuus siinä, että 7 viikkoa on aivan mitätön aika ja ”oireet” mitä keksii itselle selitykseksi hiilareiden syömiseen oli oikeasti niitä samoja mitä muutenkin kokenut vuosien saatossa syöden mitä sattuu.
Valmentaja oli myös erinomainen sekä riittävän tiukka FB-ryhmässä joka oli monessa muotoa motivoiva. Forumin käyttö puhelimella ihan hirveätä, joten FB-ryhmä oli itselle se ainoa mistä sai tietoa ohjeiden lisäksi. Tulokset oli sellaiset että ylitti omat odotukset selkeästi."

 Tehokas 7 viikon valmennus

"Dieetti todellakin toimi, 7 viikossa -14,7 kiloa. Senttejä ei tullut mittailtua. Mielenlujuutta vaati kyllä alkuun, ennenkuin jatkuva nälkä talttui kylläisyydeksi. Hyvä sosiaalisen median mahdollistama tuki ja selkeä ohjeistus niin ruokavalion kuin mentaalivalmennuksen puolella. Sokeri ja hiilari koukku kiskoo edelleen, mutta elämäntapa ketoilulla tai vhh eteenpäin. Hyvin tehokkaasti käytetyt 7 viikkoa.😊" 

"En osaa antaa Keto49 dieetistä muuta kuin positiivista palautetta. Tavoitteena oli taltuttaa makeanhimo ja siinä onnistuin seitsemän viikon alussa. Ravinto-ohjeet olivat selkeät ja helppo toteuttaa. Dieetin noudattaminen onnistui yllättävän helposti, vaikka valmentaja peloitteli alussa 😉. Oma motivaatio oli korkea onnistua ja tavoitteena ei ollut vain painon pudotus, vaan myös oppiminen syömiseen liittyvissä haasteissa. Matkan aikana opin paljon itsestäni 😊👍. Dieetin aikana valmentajan tuki oli erinomaista, tuntui että elit meidän mukana koko ajan ❤️. FB- ryhmältä sai myös paljon voimaa ja tsemppiä. Olen onnellinen, että osallistuin ja voin jatkaa matkaa keto365:ssä 👍👍."

Sentit sulivat vyötäröltä

"Aivan mahtava kokemus, -10kg, senttejä yli 20 cm pois vyötäröltä, ja mikä parasta makeanhimo ohi vallan, karkki ei enää maistunu hyvältä...."

"Ei voi kuin kiittää tästä mahtavasta dieetistä, -10kg lähti ja -23cm vyötäröltä, vaikka salilla ehti käydä vain kerran viikossa. Välillä nälkä vaivasi, mutta vesi ja pepsi max pelastivat tilanteen. Uni muuttui paljon syvemmäksi entisen katkounen sijaan ja olo on tosi virkeä. Kyllä SUOSITTELEN...😊😊" 

KETO49® on suunniteltu erityisesti runsaan ylipainon kanssa kamppaileville. Lue lisää dieetistä ja lähde mukaan! 


Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!