Katrin muutoskuvat ennen ja jälkeen FITFARMin KETO49-ketodieetin.

Katrin muutoskuvat sivusuunnassa ennen ja jälkeen FITFARMin KETO49-dieetin.

“Moikka! 

Olen niin innoissani tästä Keto49 tuloksesta, että pakko jakaa tämä teillekin! 😄 

Olen aina ollut vähän tanakka, mutta kuitenkin normaalipainon rajoissa. Viime vuoden aikana pääsivät kilot kertymään kuin varkain, ja joulun jälkeen vaaka näytti 81kg, mikä on aika paljon vähän päälle 160cm:lle naiselle. Kauhea turvotus ja pöhötys, ja tukala olo saivat kuitenkin sisuuntumaan, ja Keto49 kiinnosti siinä määrin, että päätin lähteä kokeilemaan sitä.

Kunnollista ruokarytmiä en ole oppinut koskaan noudattamaan, vaikka periaatteessa tiedän kyllä, miten pitäisi syödä. Monesti päivän aterioihin kuului kahvia klo 14 saakka, kevyt lounas ja illalla kauhean nälän yllättäessä kaikki mitä kaapeista löytyi.. Ei ihme että vähän alkoi farkut kiristää.

Keto49 ohjeet olivat selkeät, ja kaikkein helpointa valmennuksen noudattamisesta teki se, että mielihalut hävisivät kuin tuhka tuuleen, nälkä ei yllättänyt ollenkaan, ja ketoosiin päästessä olo vaan oli (ja on edelleen) ihan mahtava! Saila on ihan huippuvalmentaja, ja jaksoi valaa uskoa koko valmennuksen ajan, että hyvä tästä tulee. 

Lopputuloksena 6viikon jälkeen kiloja lähti 9,4, senttejä vyötäröltä yli 10, ja mahtava fiilis kaupanpäälle ❤️ Keto365:selle lähteminen oli itsestäänselvyys, ja olen vakuuttunut, että tästä tulee minulle enemmän tai vähemmän elämäntapa. Kiitos siis taas kerran hyvästä valmennuksesta, kunhan saadaan Keto365 taputeltua, niin hanuri kaipaa varmasti vähän muokkausta, joten seuraavaa valmennusta kohti sitten siis! 🙂

Itse ainakin olen enemmän kuin tyytyväinen näinkin lyhyen ajan tuomiin muutoksiin! 🙂

Kivaa alkanutta viikkoa!

- Katri"

Katri osallistui ensin suositulle KETO49-ketodieetille ja jatkoi sitten lempeämpässä, ketogeeniseen elämäntapaan perustuvassa KETO365-valmennuksessaHaluatko maksaa liikuntaeduilla?