Anmarin ennen ja jälkeen kuva. Anmari sai aikaan huikean muutoksen FITFARMin KETO49-dieetin avulla!

Anmarin muutoskuva ennen ja jälkeen KETO49-dieetin. Anmari osallistui FITFARMin valmennukseen ja saavutti tuloksia!

Anmarin ennen ja jälkeen kuvat takaapäin. Anmari osallistui FITFARMin KETO49-ketodieetille ja saavutti huikeita tuloksia!

Hei!

Olin mukana keto49 dieetillä 14.10.2019 alkavassa ryhmässä ja tyytyväinen valmennukseen sekä tuloksiin.

Toista vuotta sitten minulle määrättiin kilpirauhasen vajaatoimintaan lääkitys, jonka myötä painoa alkoi kertyä runsaasti (osasyynä tietenkin syöminen). Olo oli turvonnut ja tukala, väsymystä paikkailtiin makeisilla sekä rasvaisella, hiilaripitoisella ruoalla. Vaakalukemaa ja peilikuvaa verratessa en voinut uskoa painavani niin paljon, eikä kukaan muukaan uskonut painoani. Päätin, että nyt asialle on tehtävä jotain.

Olin jo muutaman kuukauden ajan perehtynyt ketogeeniseen ruokavalioon ja lukenut kuinka se on toiminut kilpirauhasoireisilla. Satsasin itseeni ja hankin keto49 valmennuksen enkä ole katunut hetkeäkään! Parin ensimmäisen viikon aikana olo oli kamala; päätä särki, väsytti, palelti ja hikoilutti, ajatus ei toiminut, nälätti muttei tehnyt mieli syödä...eli kaikkinensa hyvin sekava olotila. Kun sai rutiinit kohdilleen ja elimistö alkoi tottumaan uuteen ruokavalioon olokin helpottui.

Paino lähti putoamaan ja kroppa tiivistymään. Makean himo laantui, mutta aloin todella kaivata aamuista tuorepuuroani. Dieetin aikana huomasin kuinka paljon olinkaan aiemmin syönyt ja ruokarytmi ollut mitä sattuu. Enää ei tule napostelun tarvetta (jos sellaista tarvetta oikeasti onkaan olemassa :D ), osaan miettiä järkevästi syömisiäni, vaatteet ei purista ja olo on muutoinkin jo aiempaa paljon parempi.

Dieetti muutti paljon korvien väliä, mutta kyllä sen lisäksi niitä tuloksiakin tuli. Seitsemän viikon aikana tapahtui seuraavaa: vaakalukema -8kg, lantio -3cm, vyötärö -8cm ja reisistä -2cm. Olen erittäin tyytyväinen saavuttamiini tuloksiin, joskin matka jatkuu vielä keto365 merkeissä etten vahingossakaan palaa takaisin vanhaan 🙂

P.s. ennen-jälkeen kuvissa ei lienee epäselvyyttä 😅

- Anmari

Anmari aloitti ensin suositulla KETO49-rasvanpolttodieetillä ja jatkoi sitten lempeämpään, ketogeeniseen elämäntapaan perustuvaan KETO365-valmennukseen


Haluatko maksaa liikuntaeduilla?