Mitron huikea muutos Fitfarmin matkassa!

Mitron muutoskuvat ennen KETO49- ja KETO365-valmennuksia ja niiden jälkeen.

Lue myös: Mitron kuulumisia vuodelta 2022!

"Kuvissa minä ennen ja jälkeen Fitfarmin kohtaamista.

Isomahakuva on 8.4.2018, jolloin painoin elämän ekan kerran yli 100, eli 100,5kg. Oli järkky kankkunen, kun oltiin hieman juhlittu mun 43-vuotispäivää käymällä TTT Klubilla Michael Brecker -tribuuttia kuuntelemassa ja niin päin pois.

Aloitin silloin FitFarm Superdieetin, ja Matias Koistisen avulla sain heinäkuun alkuun mennessä painon jonnekin 84:n paikkeille. Loppuvuosi oli tosi jees, mut jouluna katkes terveellisyys ja tuli muutama kilo lisää ja maaliskuussa 2019 kaaduin lumilaudalla, just kun olin vähän oppinu laskemaan, jäisellä hissirinteellä ihan päistikkaa persiilleni ja jouduin käymään 2krt ensiavussa enkä päässyt omin avuin edes osteopaatin pöydälle. Olin ”työkyvytön” n.2kk, kokoajan toki töissä, yrittäjä kun olen, ja vasta loppukesästä alkoi selkä toimimaan. Sitten aloitin Keto49:n ja tänään painoin 76,5kg. Minusta tuntuu että tämä on vasta uuden elämän alku.

Kiitos Face-ryhmästä ja valmentajalle tuesta ja elintärkeistä opeista. Nyt syödään vain elääkseen ja mietitään mitä kaikkea voisikaan liikuntaa harrastaa. Ens kesänä varmasti uudelleen ratamelontaa, kun nuorena KaMe:ssa pärjättiin neliköllä kivasti, että josko siellä joku veteraanijoukkue vielä olisi.😎🔥

Mitro"

Mitro oli mukana KETO49®-valmennuksessa! Lähde sinäkin kokeilemaan ketogeenistä ruokavaliota ja saavuta tuloksia! Haluatko maksaa liikuntaeduilla?