KETO49® sopii kaikille perusterveille, joilla on ylimääräisiä kiloja pudotettavana. Valmennus perustuu ketogeeniseen ruokavalioon, joka on äärimmäisen tehokas painonpudotukseen. Catarina lähti mukaan 7 viikon dieetille ja saavutti huikeita tuloksia!

"Mun matka ei todellakaan oo sujunut kun tanssi, ja viime talvesta ehdin keräillä 7 kiloa takaisin, mutta nyt ne on pudotettu keto49 aikana ja taas ollaan voiton puolella."

Catarinan muutoskuva edestä ennen ja jälkeen KETO49®-ketodieetin.

Catarinan muutoskuvat ennen ja jälkeen KETO49-ketodieetti-valmennuksen.

Catarinan muutoskuva ennen ja jälkeen FITFARMin KETO49-valmennuksen.

"Oon ollu nyt fitfarmin erilaisissa valmennuksissa helmikuusta 2018 lähtien. kerrytin raskauden aikana syömiselläni noin 25 kiloa.

Tänään oon saanut tuosta helmikuusta 2018 painoa pudotettua 17kilon verran. Omaan tavoitteeseen on vielä matkaa kiinteytyksen ja muutaman kilon painonpudotuksen suhteen, mutta nyt ekaa kertaa on sellanen olo että voi olla ylpeä itsestään. Mun matka ei todellakaan oo sujunut kun tanssi, ja viime talvesta ehdin keräillä 7 kiloa takaisin, mutta nyt ne on pudotettu keto49 aikana ja taas ollaan voiton puolella. Liikunta kuuluu aina milloin milläkin lailla toteutettuna päivittäisiin toimiin. Vas kuva helmikuu 2018, oikea tänään. Oikeassa kuvassa mulla on myös samat housut jalassa jota pitelin viimeksi ennen mun kahta lasta ja syötyjä kiloja.

Kiitos Saila Hilvola ihan superisti sun panoksesta tässä valmennuksessa, ja kiitos mahtavasta ryhmähengestä kaikille! (se on muuten jännä, että jokaisessa fitfarmim valmennuksessa ryhmähenki on aina ollut ihan huikea!!) Mä lähden vielä keto 365ja sen jälkeen todnäk palaan bulls all outtiin, johon ehkäpä nyt oon keto365:den jälkeen valmiimpi ja jossa pääsen sitten taas asettamaan itselleni uusia tavoitteita.. :)

Me pystytään ihan mihin vaan kun on oikeat ihmiset ympärillä ja muistetaan että tehdään tää itellemme, ei kellekkään muulle! Nää valmennukset on ollu yksi mun elämäni parhaimmista päätöksistä."

Catarina oli vuonna 2019 mukana supersuositussa KETO49®-valmennuksessa! KETO49® on tehokas ketodieetti painonpudotukseen ja rasvanpolttoon. Lähde sinäkin mukaan!Haluatko maksaa liikuntaeduilla?